Megtekinthető és kipróbálható Hűvösvölgyben. A youtube-on annyi hangminta van fennt a típusról, mint égen a csillag. A hangszer teljesen működőképes és használható állapotban van. Minimális törődéssel és folyamatos játékkal ismét 100%-os állapotba hozható írtó hamar. Azért adom el, mert gitáros vagyok és nincs rá időm. Nem akarom, hogy álltában menjen tönkre. Szóval szerető gazdit keresek neki.
Drawbar City becenevű youtube-os fantasztikusan értékes videókat tett föl. Jelenleg harminckettőnél tart.
Tegnap megúszta az esőt a Kéknyúl Q. A kertem hangulatos, laza hely, máskor is jó koncertek vannak. Matyóóó rendesen megdöngette az orgonát, de viszonylag halkan játszottak, szinte csak az alapok hallatszottak.
Holnap este, május 27-én szabadtéri Kéknyúl koncert lesz a Kertem nevű szórakozó helyen, a Városligetben a jégpályától nem messze! Kezdés 20.00 órakor, belépés díjtalan.
Igazad van az A100-assal kapcsolatban! Ha már veszel valamit, olyat vegyél, amit később nem akarsz lecserélni! Egyszer kell kifizetni, és aztán már csak fenn kell tartani.
szia! Szerintem félre értetted,lehet,hogy azért mert kicsit furcsán fogalmaztam. Lesli-t nem szeretnék venni mert az van,másrészt pedig tudom hogy a C3 az teljesen megegyezik a B3-al vagy az A100-al ( az elég jót pedig úgy értettem hogy a legjobb:)) Üdv:Dani
Üdvözlöm minden Tisztelt "Topiktársamat" ! Szeretnék érdeklődni,hogy nincs e valakinek eladó Hammondja,elérhető áron. Tökmindegy,hogy milyen csak csöves legyen és szóljon:) A rabjává estem ennek a hangszernek és több mint 2 éve keresek eladót és gyűjtögetek rá.
Kétéves felvétel Kurucz Bélával , az én E100-am 145-ös leslievel és Ice tone dobgéppel. Közel sem jön le az igazi hangja a video felvételröl, és itt már a perkák variálva lettek. Szerény véleményem hogy minden Hammond /tipuson belül is / egy " egyéniség" és nem biztos hogy csak az a bizonyos "B3 hangon" kell hogy megszólaljon minden tipus /l100, m100, e100 stb/ Az E100 ráadásul egy tovább fejlesztés, a billentyük alatt nem 9 tüs érzékelö van,hanem +2 tü, amitöl könnyen midisithető és ez a tény további fejlesztéseket tesz lehetövé ....