Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Ezt most nem teljesen értem.4887 hozászólásban te irtad hogy az utolsó ára 8000Ft nem miattam engedted le, Az utánvételi dijra 10.000Ft-ot írjál és akkor a postaköltséget visszakapod. Én azt nem akartam rád terhelni. A generátor elméletileg működik egy általam szétbontott Daciából vettem ki, de én soha nem használtam.
((((-: Most veszed meg tőllem a kerekeket máris azt akarod hogy vissza is adjam a pénzed!?(-: Akkor ez teljesen jó?Működik?Jó a beépített fesszabályzója is?Ennek a tipusnak is külön van gerjesztő szál,vagy ez már önmagát gerjeszti!? Elengedek még a kerekek árából 3000Ft ot ha jó a generátor,meg én állom a postakölcséget!Hát így már nem nagyon járok jól a 2kerékkel!
józsika1986 köszönöm a célzást , utánna is néztem tényleg kispolszki motor van benn , megállítottam a videót , és a gyutás elosztó . kinézetéről meg a kispolák motorjának a képe alapján össze állt a történet , tényleg P126 motor dolgozik benne .
Vagy 0:17-nél ott a gyujtáselosztó amiböl a két rózsaszinű káűbel jön ki... Igencsak kispolák gyanú is felmerülhet :) bár az viszont lengyel annak a hangjára viszont nagyon hasonlit :)))
Nekem is fogasléces a kormánymű, Trabanté ezért is van Trabant sport kormánya. Szerintem jobb a fogasléces mind a csigás pontosabb és nekem olyan könnyű mintha szervós lenne.
Nagyon jóóól össze lett hozva :) báár ekkora méretű "kasztnival" jobban mutatna szélesebb magasabb kerekekkel :) de igy is Tök jóóóó :)))) Tényleg tetszik
bele se merek gondolni milyen költségekkel jár egy ilyen felhozatal :s
közben az előző videóbol kiindulva találtam én is egy ilyet :) milyen traktor lehetett előtte mert mintha a diffi rész gyári lenne :)
Szerintem nincs ott a föld megtörve csak a tarlós kerék kaparása miatt olyan, a burkolat meg lehet, hogy később készült, mert a szántást általában ősszel végezzük, a burkolatról pedig havas képek vannak. Amúgy biztos nem kevés összegbe volt megcsinálni, hacsak nem volt otthon fölösleges merci motor és Aro alváz :)
0:33 mp le van írva hogy miből van csinálva én ott még látok ARO243D alkatrészeket is, szerintem a futómű lehet ARO a négykerékhajtás miatt a motor meg Mercedes200D.
A traktor hajtásláncot egy G osztályos mercedes adja , a motorja is az , 2300 ccm és 109 lóerő van benne , az orosz T25-A kistraktor hidraulika rendszere és 3 pont felfüggesztése van rajta plussz a kispolákból egy két dolog (Ahogy a videót jobban megnéztem ezeket vettem észre , de lehet tévedek.)
A végén a szántásnál már meg vot "törve" a föld. Illetve a motorháztető nagyon jól sikerült de hol volt a szántásnál? De nagyon jól néz ki a traki de a teljesítményét nem igazán tudjuk.
Köszönöm a képeket Tilla.You tube video portálon láttam olyan egytengelyes trakit,orosz (Kentaur)amit átalakitottak 4 kereküvé.Jó kis gépnek tünik,talán a súlya kicsit kevés.Kis kertbe meg nagyon jónak tünik.Terra gép után való ekét simán viszi.
Köszi a képeket! Probálom megtalálni a leg jóbbat itt a forumon is van jó pár egytengelyes skoda,zuk,barkasz,kis polák váltóval szerelve. Ja és még használhatóak is! De néztem már a Mf70,Honta f600,M6-os/tz4k előd/gyári váltót is. De nem is kapni nagyon de húzos az ár ha van is talán! A Mf70,Hondára racsnis kerék kell a kanyarodás miatt ez a terra kerék. De még keresgélek ,miből legyen a váltó.