Keresés

Részletes keresés

ziTi.1337 Creative Commons License 2006.04.29 0 0 479
Nem is tudom, mit mondjak. 3 perc múlva életetek legkeményebb csatáját kell megvívnotok. Itt dől el minden. Vagy csapattá kovácsolódunk vagy végünk. Apránként, lépésről lépésre, lassú halállal halunk meg. Most a pokolban vagyunk. Ez az igazság. Itt maradhatunk, megvárhatjuk, hogy szarrá verjenek, vagy harcolhatunk, hogy kijussunk a fényre.

Kimászhatunk a pokolból. Lépésről lépésre. Nektek kell megcsinálni. Én már öreg vagyok. Ha körbenézek, csupa fiatal arcot látok és rádöbbenek, hogy mennyi hibát követtem el életem során. Akár hiszitek, akár nem, kifolyt a pénz a kezemből. Elüldöztem magam mellől azokat, akik szerettek. Az utóbbi időben, pedig már a tükörbe se merek nézni. Ahogy öregszik az ember, apránként elveszít dolgokat. Ilyen az élet. De erre csak tapasztalattal jön rá az ember.

Az élet is lépésekből áll. Akárcsak a futball. Hiszen mindkét játszmában olyan kicsi a hibalehetőség hogy a pontosan időzített lépéseken áll vagy bukik minden.

Ha egy pillanattal előbb vagy később kapod el a labdát, vége. Csak az időzítés számít az élet minden területén. A félidőben, minden percben, minden másodpercben. Mi ezekért a másodpercekért fogunk küzdeni! Mindent meg fogunk tenni azért, hogy a szolgálatunkba állítsuk ezeket a másodperceket! Foggal-körömmel fogunk harcolni! Hiszen, ha összeadjuk őket...az jelenti a különbséget a győzelem és a vereség között! Élet és halál között! Legyen szó bármilyen harcról, mindig az győz, aki az élete árán is küzd. Ha van értelme az életemnek, akkor az az, hogy erre tettem fel az egészet! Hiszen ezért élünk! Ezekért a másodpercekért! De nem kényszeríthetlek rá! Nézz a melletted állóra! Nézz a szemébe! Azt fogod látni, hogy ő is segít neked a harcban! Látni fogod, hogy ő is meghozza ezt az áldozatot ,mert tudja jól, hogy te is megtennéd érte! Így válunk csapattá! Tehát vagy csapatként fogunk játszani vagy végünk, és emberként halunk meg. Így működik a futball. Ennyi az egész. Na már most hogy döntünk?

Idézet vége.

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.04.29 0 0 478
Ez a kemény!!!!!
#73Wall Creative Commons License 2006.04.29 0 0 477

Helló sorstársak!

Tegnap sajnos családi okok miatt nem voltam edzésen de fejben már nagyon fel vagyok pörögve a vasárnapi meccsre.Szerintem mindenki így van ezzel.

A vasárnapi menetrend:

-off. gyártja a pontokat és odateszi magát a playeknél,

-diff. lezúz minden ellenfelet aki a pályára téved

-vacsora,ivászat

Tudjátok"a végén csak egy maradhat"!

Ezt is az infoblog-on írták:

"Két nyert meccs, egy vesztett. Személyes élmény, hogy talán a legjobb csapatmorállal bírnak sok-sok ütközés és gyakorlat sok-sok tanulás. Középmezőny

elejére kerülésük az idei év meglepetése lehet. "

Ha már ezt írják akkor okozzunk meglepetést.Ők tudják,mi tudjuk és végrehajtjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenki készűljön,pihenjen mert holnap fejben dől el a meccs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Go Soldiers!Go Heroes!Go CSAPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: soldiers (460)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.04.29 0 0 476

Katonák!

Akkor mindenki még egyszer mondom mindenki gondolja végig a dolgokat magában hogy mi is az amit csinálunk mi!Ha valaki nem tudná ez egy csapatjáték itt mindenki "csak" egy alkatrész a nagy gépezetben és ez a gépezet a Szolnok Soldiers ami arra hivatott hogy bajnok legyen mert csak király arcok vannak benne.

Mindegy hogy mi történt és még mi fog történni de ez a csapat mindig is a legjobb lesz....

Van egy dolog amire fel szeretném mindenkinek hívni a figyelmét mint "gyakorló" katona létezik egy dolog aminek az a neve hogy ALÁZAT!Ezt kellene hogy mindenkinek magáévá tenni.

Ja és a legfontosabb: győzni fogunk mert egy csapat vagyunk és mindenik ezt akarja!

georgi001 Creative Commons License 2006.04.29 0 0 475

KÖSZÖNJÜK !!

azon leszünk!

madzombie Creative Commons License 2006.04.29 0 0 474

Uraim!!!

Sok sikert kívánok nektek a II.Hungarian Bowl-on való szereplésetekhez. Minél közelebb jussatok az álmaitokhoz!!!

Legyen eredményekben gazdag ez a szezon.

Ja és GO EAST SIDE!!!!

Herke Zsombor

EHAFE

georgi001 Creative Commons License 2006.04.29 0 0 473

EZ AZ GYERÜNK ! 

CSAK A BÍRÓ SÍPJA ÁLLÍTSON MEG MINKET .

ARRÓL MÁR NEM IS BESZÉLEK HOGY A FÉL ZÁSZLÓALJ KIAKAR JÖNNI A MECCSRE . sZERINTETEK AZ JÓ HA LEÉGŰNK MINT A RESHTAG? MERT NEKEM AKKOR ÚJ ARC KELL MERT LEFOG SÜLNI A POFÁMRÓL A BŐR .

HAJRÁ HURRÁ GO SOLDIERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szöllősi Gergő Creative Commons License 2006.04.28 0 0 472

Harcoljunk magunkért és azokért az emberekért akik ezért a csapatért sokat tetek.Soha ne adjuk fel van kiút.

De igaz ezt az útat csak egy csapat tudja megteni.

EGY Cél,Egy játék,Egy CSAPAT

GGGGGGGGOOOOOOOOOOO
SOLDIERS!!!!!!!!!!!!!!!!

georgi001 Creative Commons License 2006.04.28 0 0 471

SIR

Voltam már egy pár húzós helyzetben . De azt tudom hogy az emberen múlik minden . Rajtam nem fog múlni . Arra meg nekem nincs mentségem hogy úgy sikerült be aludnom , hogy most tértem magamhoz.

Ne add fel . ha te fel adod akkor vége mindennek .

soldiers Creative Commons License 2006.04.28 0 0 470

kívánom, hogy valósuljon meg az álmod!

az enyém szétfoszlott

Előzmény: Csonti-Linebacker (463)
soldiers Creative Commons License 2006.04.28 0 0 469

jól hallod, jól látod, jól gondolod

Előzmény: georgi001 (468)
georgi001 Creative Commons License 2006.04.28 0 0 468

Na mi van ember palánták!!!!!

Hallom zülik a csapat? Ezt most felejtsétek  el!!!! Én harcolni fogok foggal körömmel a csapatért de nem vagyok csapajev meg a hatlövetű aki megállít mindent . Tudtommal egy csapat vagyunk akkor meg ??? Nyomjunk le mindenkit mint a bélyeget .

vasárnap nem érdekel a gát hagyj szakadjon nem érdekel . csak a csapat . És a győzelem . Való világos szöveg feltuningolva ... egy csapat akik mindent visznek:)

GO SOLDIERS!!  GO DEFENCE!!!!!!!!

kalaj Creative Commons License 2006.04.28 0 0 467

Hi ALL!

NA figyi! Csonti elintézte, ott leszünk a meccsen,veletek EGYÜTT! AHOGY AZT KELL!!!

kocsimban van kb 1-1,5 hely vasárnapra legalábbis az odaútra!!!!

Jól érzem hogy kicsit lagymatag a hangulat??? Bakker kiteszem a lábam és nincs aki préldátmutass elszántságból  és humorból.na Várjatok csak....

Shards Creative Commons License 2006.04.28 0 0 466
Srácok, mindenkitől elnézést kérek, de a mai edzésen nem leszek ott.
DEFENSE GO!!!
Shards Creative Commons License 2006.04.28 0 0 465
A francba!
Tegnap már nem láttam ezt az üzenetet!
Azért köszönöm!
Előzmény: oldnavy (461)
Linoge #8 Creative Commons License 2006.04.28 0 0 464

Ezt nézd meg!!! Már egész Európa értetek szorít.

-----Original Message-----
From:  Banning, Marco 
Sent: 2006. április 28. 14:39
To: Harangozo, Krisztian
Subject: RE:

Krisztian,

Ok, as it looks now I will be in Hunland again May 10 - May 12.

Regards, have a nice long weekend and good luck sunday against the EGER HEROES.

Marco.

Holland kollegák teljesen beőrültek mikor haverom elmesélte nekik. Most azon dolgozok, hogy a debreceni meccsre maradjon majd itt. Hátha hírünk megy a konszernen belül és Mr. Tarkens bevesz minket is a leányvállalatai sorába :)

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.04.28 0 0 463

TSÁ!!!

Na akkor nem kell parázni a védelemből nem fog hiányozni se Kalaj se George mert 99%-osan elintéztem hogy ott legyenek a meccsen!Ha lesz egy gátszakadás még akkor is tudunk menni!

Srácok no para ez csak egy kis hullámvölgy....megoldjuk

Na most ennyi mert megyek vissza a gátakra mert ott is kell a katona!!!!

GO SOLDIERS!!!

Nekem van egy álmom de ehez meg kell nyerni egy két meccset segítsetek!!!  

széfti46 Creative Commons License 2006.04.27 0 0 462

Halli MINDENKINEK!!!!

LEGYEN MÁR VALAMI!!!!

MÁR ÚGY FEL VAGYOK PÖRÖGVE A VASÁRNAP MIATT, HOGY ALIG TUDOK ALUDNI!

Ja SOrry ha az edzésen szabálytalan voltam! Főleg Radistól!

GYEREKEK ZÚZÁÁÁS!!!!!!

oldnavy Creative Commons License 2006.04.27 0 0 461
Shards! Holnap 11-kor a Pelikántól indulunk, Zitivel csak ketten leszünk az autóban, ha gondolod gyere velünk!
soldiers Creative Commons License 2006.04.27 0 0 460

ez az írás jelent meg az infoblog-on.

a tegnapi történtek fényében mindenki eldöntheti mit akar...

(a nagy és dőlt betűs kiemelések tőlem.)

Amerikai Futball 2006 – A második magyar bajnokság

Egy nap választ el minket, hogy megkezdődjön Magyarország legkeményebb férfijait összegyűjtő csapatsportjának a bajnoksága. Ahol a legkeményebbek maradnak csak talpon, és a vesztesnek ténylegesen legyőzöttként kell elhagynia a pályát. Az erős, és okos diadalmaskodik a vesztes pedig gyenge, és felkészületlen.
Ez az a sport ahol tiszteljük az ellenfelet, megbecsüljük, és nem nézzük le
, de mindenki tudja, hogy diadalmaskodtak az erősek! Szó szerint, és átvitt értelemben.

Az ész és az erő dominanciája. Agresszió és brutalitás. Sportszerűség, és tisztelet.

Óriási lemondások, kemény edzések, leküzdhetetlennek tűnő fáradtság, és eddig sose érzett fájdalmak ami eddig volt. Innentől kezdve 8 csapat, közel 400 játékosának megváltozik az élete.

Hadba mennek a férfiak. Kemény csaták sora vár rájuk! Ahol a gyenge elvérzik az erős talpon marad. A háborúban nincs helye alibizésnek, dumálásnak. Nincs kifogáskeresés. A háborúban derül ki, ki a bajtárs, ki a legkeményebb, legelszántabb, mi az hogy csapatmorál, mit jelent az hogy számíts a másikra, a front vonalban jön rá mindenki, hogy a másik nélkül nem fog menni.

Óriási csaták, küzdelmek zajlanak le majd az elkövetkezendő két hónapban! Izom - izom ellen, edzői stratégiák – edzői stratégiák ellen, Offense – Deffense ellen, a győztes a vesztes ellen.

Egyszerűek a szabályok. Az erős győz, a gyenge elbukik …

soldiers Creative Commons License 2006.04.27 0 0 459

megint lehet jelentkezni játékvezetőnek!

Mogyi! Léder Gabi! Hajrá!

részletek itt!
soldiers Creative Commons License 2006.04.27 0 0 458

azt Trugyi tudja hányra mennek (asszem féldélben indulnak)

a MAFSZ-hoz kell menni de előtte telefonon Mosolygó Róbertnél kell bejelentkezni (ebben is segít Brugyi)

Cím: 1089 Budapest, Vajda Péter u. 12. 81-es ép. II/4
Postacím: 1182 Budapest, Gulipán u. 6.
Telefon: (1) 477-24-20
Fax: (1) 333-63-82
Web: www.mafsz.org
E-mail: mosolygo@mafsz.org

Előzmény: Shards (456)
Toka#00 Creative Commons License 2006.04.27 0 0 457
Kaptam 1 mailt! Lehet h nem csak a kapcsolatoknak köszönhetem hanem mert azt írtam h nagyon megakarom nyeri :DDDDD
Mindenesetre ez a remek kezdés bearanyozta a napomat :D
Toka nem vasárnap lesz hanem 29.-én szombaton!
Előzmény: Linoge #8 (447)
Shards Creative Commons License 2006.04.27 0 0 456
Köszi, de Tőle már kérdeztem, nem tud elvinni, viszont ahhoz már gyík voltam, hogy megkérdezzem a helyet és az időt.
soldiers Creative Commons License 2006.04.27 0 0 455
Trugyid keresd, lehetőleg telefonon
Előzmény: Shards (454)
Shards Creative Commons License 2006.04.27 0 0 454
Nohát, regisztráltam!
Lassan ideje volt már, mondjuk...
Szóval mindenkit üdvözlök.
Örm... valaki beírná nekem ide, hogy holnap pontosan mikor, meg hova kell menni újraírni a tesztet?
És zárójelben nem tudna elvinni valaki?
madzombie Creative Commons License 2006.04.27 0 0 453

Szevasztok KATONÁK!!!

Készüljetek mert megyünk !!!!

Elmondhatom hogy most keményebb csata lesz, minden eddigi meccsünknél nagyobb lesz a pontok összessége.

Nagyon jó kis meccset fogunk összehozni. Van egy meglepink is a számotokra!!!

Geri, Zoli, vasárnapra hozzátok már légyszi a pálya királyai sorozatot, PLS.

Vasárnap találkozunk!!!

milán RG Creative Commons License 2006.04.27 0 0 452

Tedd fel őket.Okulásunkra.

Egyébként tudtad,hogy ha a "mama" szóból elhagysz egy betűt,hármat meg lecserélsz a "sör" szót kapod.Csodálatos,nemdebár?

Előzmény: Linoge #8 (451)
Linoge #8 Creative Commons License 2006.04.27 0 0 451

:) ebben lehet valami, de nem kellett volna annyit bajlódni vele, mert újat fogok kérni. az nem én vagyok. Lugosi Béla reinkarnációja jelent meg egy pillanatra.

eddigi életemben két jó kép készült rólam. az egyiken 5-6 éves vagyok, a másikon meg arafat kendőbe van bugyolálva a fejem :D

Előzmény: milán RG (450)
milán RG Creative Commons License 2006.04.27 0 0 450
Sajnos láttam.A rosterképeden 3napig kellett dolgoznom,hogy azt az önelégült napközis vigyort publikussá lehessen tenni... :D Eltudom képzelni,hogy milyen lehet,ha még ittas is vagy...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!