Nem is tudom, mit mondjak. 3 perc múlva életetek legkeményebb csatáját kell megvívnotok. Itt dől el minden. Vagy csapattá kovácsolódunk vagy végünk. Apránként, lépésről lépésre, lassú halállal halunk meg. Most a pokolban vagyunk. Ez az igazság. Itt maradhatunk, megvárhatjuk, hogy szarrá verjenek, vagy harcolhatunk, hogy kijussunk a fényre.
Kimászhatunk a pokolból. Lépésről lépésre. Nektek kell megcsinálni. Én már öreg vagyok. Ha körbenézek, csupa fiatal arcot látok és rádöbbenek, hogy mennyi hibát követtem el életem során. Akár hiszitek, akár nem, kifolyt a pénz a kezemből. Elüldöztem magam mellől azokat, akik szerettek. Az utóbbi időben, pedig már a tükörbe se merek nézni. Ahogy öregszik az ember, apránként elveszít dolgokat. Ilyen az élet. De erre csak tapasztalattal jön rá az ember.
Az élet is lépésekből áll. Akárcsak a futball. Hiszen mindkét játszmában olyan kicsi a hibalehetőség hogy a pontosan időzített lépéseken áll vagy bukik minden.
Ha egy pillanattal előbb vagy később kapod el a labdát, vége. Csak az időzítés számít az élet minden területén. A félidőben, minden percben, minden másodpercben. Mi ezekért a másodpercekért fogunk küzdeni! Mindent meg fogunk tenni azért, hogy a szolgálatunkba állítsuk ezeket a másodperceket! Foggal-körömmel fogunk harcolni! Hiszen, ha összeadjuk őket...az jelenti a különbséget a győzelem és a vereség között! Élet és halál között! Legyen szó bármilyen harcról, mindig az győz, aki az élete árán is küzd. Ha van értelme az életemnek, akkor az az, hogy erre tettem fel az egészet! Hiszen ezért élünk! Ezekért a másodpercekért! De nem kényszeríthetlek rá! Nézz a melletted állóra! Nézz a szemébe! Azt fogod látni, hogy ő is segít neked a harcban! Látni fogod, hogy ő is meghozza ezt az áldozatot ,mert tudja jól, hogy te is megtennéd érte! Így válunk csapattá! Tehát vagy csapatként fogunk játszani vagy végünk, és emberként halunk meg. Így működik a futball. Ennyi az egész. Na már most hogy döntünk?
Idézet vége.
Akkor mindenki még egyszer mondom mindenki gondolja végig a dolgokat magában hogy mi is az amit csinálunk mi!Ha valaki nem tudná ez egy csapatjáték itt mindenki "csak" egy alkatrész a nagy gépezetben és ez a gépezet a Szolnok Soldiers ami arra hivatott hogy bajnok legyen mert csak király arcok vannak benne.
Mindegy hogy mi történt és még mi fog történni de ez a csapat mindig is a legjobb lesz....
Van egy dolog amire fel szeretném mindenkinek hívni a figyelmét mint "gyakorló" katona létezik egy dolog aminek az a neve hogy ALÁZAT!Ezt kellene hogy mindenkinek magáévá tenni.
Ja és a legfontosabb: győzni fogunk mert egy csapat vagyunk és mindenik ezt akarja!
ARRÓL MÁR NEM IS BESZÉLEK HOGY A FÉL ZÁSZLÓALJ KIAKAR JÖNNI A MECCSRE . sZERINTETEK AZ JÓ HA LEÉGŰNK MINT A RESHTAG? MERT NEKEM AKKOR ÚJ ARC KELL MERT LEFOG SÜLNI A POFÁMRÓL A BŐR .
HAJRÁ HURRÁ GO SOLDIERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Voltam már egy pár húzós helyzetben . De azt tudom hogy az emberen múlik minden . Rajtam nem fog múlni . Arra meg nekem nincs mentségem hogy úgy sikerült be aludnom , hogy most tértem magamhoz.
Ne add fel . ha te fel adod akkor vége mindennek .
Hallom zülik a csapat? Ezt most felejtsétek el!!!! Én harcolni fogok foggal körömmel a csapatért de nem vagyok csapajev meg a hatlövetű aki megállít mindent . Tudtommal egy csapat vagyunk akkor meg ??? Nyomjunk le mindenkit mint a bélyeget .
vasárnap nem érdekel a gát hagyj szakadjon nem érdekel . csak a csapat . És a győzelem . Való világos szöveg feltuningolva ... egy csapat akik mindent visznek:)
-----Original Message----- From: Banning, Marco Sent: 2006. április 28. 14:39 To: Harangozo, Krisztian Subject: RE:
Krisztian,
Ok, as it looks now I will be in Hunland again May 10 - May 12.
Regards, have a nice long weekend and good luck sunday against the EGER HEROES.
Marco.
Holland kollegák teljesen beőrültek mikor haverom elmesélte nekik. Most azon dolgozok, hogy a debreceni meccsre maradjon majd itt. Hátha hírünk megy a konszernen belül és Mr. Tarkens bevesz minket is a leányvállalatai sorába :)
Na akkor nem kell parázni a védelemből nem fog hiányozni se Kalaj se George mert 99%-osan elintéztem hogy ott legyenek a meccsen!Ha lesz egy gátszakadás még akkor is tudunk menni!
Srácok no para ez csak egy kis hullámvölgy....megoldjuk
Na most ennyi mert megyek vissza a gátakra mert ott is kell a katona!!!!
GO SOLDIERS!!!
Nekem van egy álmom de ehez meg kell nyerni egy két meccset segítsetek!!!
a tegnapi történtek fényében mindenki eldöntheti mit akar...
(a nagy és dőlt betűs kiemelések tőlem.)
Amerikai Futball 2006 – A második magyar bajnokság
Egy nap választ el minket, hogy megkezdődjön Magyarország legkeményebb férfijait összegyűjtő csapatsportjának a bajnoksága. Ahol a legkeményebbek maradnak csak talpon, és a vesztesnek ténylegesen legyőzöttként kell elhagynia a pályát. Az erős, és okos diadalmaskodik a vesztes pedig gyenge, és felkészületlen. Ez az a sport ahol tiszteljük az ellenfelet, megbecsüljük, és nem nézzük le, de mindenki tudja, hogy diadalmaskodtak az erősek! Szó szerint, és átvitt értelemben.
Az ész és az erő dominanciája. Agresszió és brutalitás. Sportszerűség, és tisztelet.
Óriási lemondások, kemény edzések, leküzdhetetlennek tűnő fáradtság, és eddig sose érzett fájdalmak ami eddig volt. Innentől kezdve 8 csapat, közel 400 játékosának megváltozik az élete.
Hadba mennek a férfiak. Kemény csaták sora vár rájuk! Ahol a gyenge elvérzik az erős talpon marad. A háborúban nincs helye alibizésnek, dumálásnak. Nincs kifogáskeresés. A háborúban derül ki, ki a bajtárs, ki a legkeményebb, legelszántabb, mi az hogy csapatmorál, mit jelent az hogy számíts a másikra, a front vonalban jön rá mindenki, hogy a másik nélkül nem fog menni.
Óriási csaták, küzdelmek zajlanak le majd az elkövetkezendő két hónapban! Izom - izom ellen, edzői stratégiák – edzői stratégiák ellen, Offense – Deffense ellen, a győztes a vesztes ellen.
Egyszerűek a szabályok. Az erős győz, a gyenge elbukik …
Kaptam 1 mailt! Lehet h nem csak a kapcsolatoknak köszönhetem hanem mert azt írtam h nagyon megakarom nyeri :DDDDD Mindenesetre ez a remek kezdés bearanyozta a napomat :D Toka nem vasárnap lesz hanem 29.-én szombaton!
Nohát, regisztráltam! Lassan ideje volt már, mondjuk... Szóval mindenkit üdvözlök. Örm... valaki beírná nekem ide, hogy holnap pontosan mikor, meg hova kell menni újraírni a tesztet? És zárójelben nem tudna elvinni valaki?
:) ebben lehet valami, de nem kellett volna annyit bajlódni vele, mert újat fogok kérni. az nem én vagyok. Lugosi Béla reinkarnációja jelent meg egy pillanatra.
eddigi életemben két jó kép készült rólam. az egyiken 5-6 éves vagyok, a másikon meg arafat kendőbe van bugyolálva a fejem :D
Sajnos láttam.A rosterképeden 3napig kellett dolgoznom,hogy azt az önelégült napközis vigyort publikussá lehessen tenni... :D Eltudom képzelni,hogy milyen lehet,ha még ittas is vagy...