Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Jó lenne de drága.Enyiért kapok a bontóban 3-mat,bár az igaz hogy nagyobbat.Azt hiányolom,hogy nem ír senki márkát.Pl:svift,maruti vagy valami ami már bevált és mondlyuk elég kicsi a fogaskoszorú ami hozzá tartozik.Hogy ne kelljen kísérletezni.
Igen! egy sokkal erősebbet ami négykerék hajtású .megvan a motor a váltó ezen kívül tudnék szerezni egy nagyon erős vázat amit derékcsuklósnak csinálnám meg.
Hű leizadtam hirtelen. Nagyon roszul éreztem volna magam ha miattam eltörik, És még beszerezni is nehéz. Én egyáltalán nem tettem még bele, Ha szerelni kell akkor bele kell húzi a váltó gumiharangjába kiszedéskor és így nem hullik szét.
Hát pontosan nem tudom egy Rába 15-öst fel tudok hozni példának.
A szomszédban van egy Rába 15-ös kistraktor és aprómagvetőgép az akkora hogy a traktor nyomját eltakarja, a kukoricavetőgép pedig egy kőnnyűszerkezetes 3-rom szoros vetőgép(házi készítésű).
Meg probálom holnap le fotografálom ha eltudok menni hozzájuk. Uaz az drága kincs a faluba mivel itt megy még az erdö müvelés de sajna nam tudok segíteni ebben.
Köszi a választ.Ma lett kész a szarv ráment a napon a sok keresgetés hogy mi van ithol és azokból mit lehet kihozni holnap lefenyképzem és felrakom milyen let.
Szia véleményem szerint ki lehet próbálni, ha csak a tűgörgők nincsenek benne. Vagy ha nem akarsz a földön menni akkor bakold fel és így több nézőpontból is megnézheted a kuplung működését. Szerintem többet látol mintha a földön próbálod ki.