Portner nagyot alkotott Barca ellen. Szerintem nem jobb, vagy rosszabb, amelyik ma jobban elkapja a fonalat, sokat lendíthet csapatán. Nagyon kell figyelni Petterssonra is, jó keze van. Szerintem ez lesz az ősz legnehezebb mecse, hajrá!
Fantasztikus meccs,az előző szegedi fekete-fehér felitatoshoz kèpest ez egy 4ds mozi….
Szerintem nem erőből feltétlenül,hanem,hogy a barcanak van két klasszis kapusa,a dánoknak meg egy sem,ezért is kulcskérdés hogy maradjon Rodri és Cupara még évekig,ez mindennek az alapja.
Ha az volt a cél, hogy a csapat agyvérzést és/vagy szívrohamot hozzon rám, akkor elérték a céljukat.
Amúgy szerintem Ilic többször is hibázott. Lukácsot akkor küldte fel, mikor a Szeged kezdett magára találni, későn kért időt, és azt sem értem miért lassította le a játékot, ezzel (is) felébresztve az ellenfelet.
Ne felejtsük el, hogy gyakorlatilag 2 beállójuk hiányzott, amire a játékuk épül.
Végre kimondatott, Mahé alapember.
És Nenadicra még 1 évig szükség van, lásd a meccs végét.
Egyenlőre nem látom, ElDeraa hol találja meg a helyét, mert nagyon lelkes, javulgat, de még nem az igazi.