Keresés

Részletes keresés

ideal 64 Creative Commons License 2010.09.28 0 0 9320
Bocs,az uccsó mondat hülyeség,nem figyeltem.
Előzmény: ideal 64 (9318)
TyerCorp01 Creative Commons License 2010.09.28 0 0 9319
Rendben, addigra szerintem végzek. A kulcsos kapcsoló kell még? az is itt van.
Előzmény: kelsza (9315)
ideal 64 Creative Commons License 2010.09.28 0 0 9318

Hello!

ha a sok próbálkozás után nem köpte be a gyertyát menni kéne neki.

Még légszűrő nélkül is be kéne indulnia,de azért légszűrővel szerencsésebb próbálkozni.Összerakás óta ment a motor,vagy ez lenne az első indítás?

Előzmény: supermogyi (9314)
TyerCorp01 Creative Commons License 2010.09.28 0 0 9317
Ajánlom a képhez a "beszúr" funkciót, és üdv itt. :)

Előszöris: úszószintet nem állítunk, az gyárilag be volt lőve, azon fölösleges, sőt tilos hajligatni.

Előgyújtást én 1.5 mm-re ajánlanám, a kalapács jó. Nézd meg, van-e szikra, az utángyártott bolgár, meg kínai trafók képesek egy próbakör után meghalni, ha azt mondod, gyújtás van, és jó helyen, akkor a gyertyameneten befecskendezett benzinnel, vagy a karburátor levegőjáratán befújt féktisztítóval be kell indulnia. Ekkor kiderül, hogy mi a ludas. A jikov nem tud megszivatni senkit, ez egy baromság, ez a karbi olyan, mint a kőbalta. Apropó karbi: nézd meg, a súbertű lemezkéje felülről a 2. rovátkában van-e.
Sok sikert!
Előzmény: supermogyi (9314)
supermogyi Creative Commons License 2010.09.28 0 0 9316
Azt hittem a képfeltöltés csak másoknak nem megy :DDD

A moci...

Moci másik oldalról...

A motor...
kelsza Creative Commons License 2010.09.28 0 0 9315
Csütörtökön Nyugati? Felvonatozok mert raknám már össze a gépet. Délután lenne jó, 2-kor indulnék Ócsáról. De ez még csak egy elképzelés, konkrétumot nem tudok mondani.
Előzmény: TyerCorp01 (9313)
supermogyi Creative Commons License 2010.09.28 0 0 9314
Sziasztok fiatalok ;)

Új versenyző vagyok, az elejétől kb. a 270. oldalig olvastam eddig el a fórumot... ez is egy teljes napig tartott, így még sok mindent nem olvastam el, ha a leírt hiba teljesen átlagos, akkor sorry :P

Én is beálltam a sorba, szereztem egy Mustangot, szépen felújítottam, pár napja megvolt az első próbakör, de azóta semmi... a héten szabin vagyok és fogynak az értékes napok, amit mocizással tölthetnék, így most kezdek egész szomorú lenni...

Előzmények:
- összes szimering, tömítés cserélve
- gyújtó trafó, gyertya, kalapács, kondi cserélve
- gyújtás lámpával 2mm-re beállítva, kalapács 0,4mm
- új kipuffogó
- új fúvúkák
- benzintank rozsdátlanítva, rezakril 2k-val kifestve

Gyújtás van, üzemanyag van, gép nem indul... tolom és néha pöccen egyet, de ha megpróbálok gázt adni csak fullad... az úszót próbáltam állítgatni, de nem igazán tudom mikor jó a szint...

Egyáltalán, ha légszűrő nélkül próbálgatom el tud indulni? Csak az úszó bizgerálása miatt azt addig levettem, lehet ez a hiba?

Sejtésem szerint biztosan a Jikov karbi szivat, csak nem tudom mit tegyek vele... azt ne mondjátok, hogy cseréljem le, mert annyi zsé már nincs a projectre, szerintem így is túllőttem a célon :D

...és íme a gép:
TyerCorp01 Creative Commons License 2010.09.28 0 0 9313
Nem, oda nem megyek. hétköznap vagyok, szerda délelőtt, csütörtök egésznap, bár most megyek Lászlóhoz (Zsiga53) mustangot összerakni segíteni...nemtudom.
Előzmény: kelsza (9312)
kelsza Creative Commons License 2010.09.28 0 0 9312
Tyer! Héten hogy érsz rá? Jössz Okt. 16.-án Simsonkupa záróeseményére Kiskunlacházára? Mindenképpen találkoznunk kellene.
ideal 64 Creative Commons License 2010.09.28 0 0 9311
Az igen,volt kaland.Emléknem meg fog maradni. : )
Előzmény: Törölt nick (9307)
Joejoe1974 Creative Commons License 2010.09.28 0 0 9310
Nagyon bírom az írásaid! :D
53zsiga Creative Commons License 2010.09.28 0 0 9309
Ezért megdolgoztál!
Lehet, hogy egyszerűbb lett volna elkérni.
TyerCorp01 Creative Commons License 2010.09.27 0 0 9308
Az ilyen élmények az életet színessé, lesz mit mesélnetek az unokáknak! :)))
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 9307

Bakker a napom nem volt egyszerű.

Reggel betonoztam egy kicsit, a nap többi részében a kerti beülő tetejére szögeltem fel a szarufákat aztán sötétedésig lecezés a párommal.

Aztán jött a bulis rész.

A házunk tetejének hátsó traktusán fura régi 3szög formájú kupacserép van az élen.No ebből vhogy odalett 4.A föld alól se bírtam keríteni,bejártuk a falut,a régi bincéket,hátha...sámli.Keseredés.1 nyomorult romos házon virított csak ilyen ,az is hátul.(vmi 100-éves gyártmányú kupa lehet mert már kiveszett teljesen és a mai darabokkal nem pároztatható össze,nem illeszkedik.)tehát muszály volt szereznem 4 rohadt darabot.

Nos a sztori:

párommal a sötétedéssel elindultunk egy bazi falétrával és 1 bicajjal.h ne legyen feltünő a létra---így mondhatjuk h visszük pl sógornőmékhez---pl.

Oda is érünk az 1 buszmegállónyi távra lévő rossz, beszakadt tetejű házhoz.Én beillanok a létrával.párom közben hesszel.

Elsőre nagy nehezen betámasztom a létrát(kurva szeder...áááááá)

Felmászok a ház elején...persze h nem az a fajta...picsába...usgyi le.

Próbáljuk hátulról.No ez se ment olyan egyszerűen, átverekedni egy udvarnyi baszott susnyás szúrós tüskés gatyaletépős szaron.

Technika.Létra rátesz a liános szarságra,és tehénkedés óvatosban.

Így kúszás előre,illetve hátra a házvéghez.

Közben száraz vackok iszonyat recsegéssel adják meg maukat a 85kilóm alatt.Csak semmi feltünés-basszus.

Szomszéd kutya már ugat...neee.

Kussolás majd kúszás tovább(itt keztem gondolkodni h anyaaaa,haza akarok menniiiiii!

Nehezen elértem a ház seggét.Bingó.Létra kicibál a szeder közül,falhoz támaszt,felszaladok...keserű szembesülés h mivel partos a rohadt porta ezért a hátsó fal magasabb...a bánatba rövid a létra:(

Már kezdtem unni.Vissza a szederrel ember magasan borított udvaron,recsegés,mocsok kutya ugat.

Félúton felmászás a középső beomlott részhez,tornáson sztepp a lehullott cserepeken(nem láttam a folyondár miatt mert az mindent borít).

Egyensúlyom vhogy visszanyerve felnyomom a falmaradványhoz a létrát,nagy nehezen haladok felfelé.Egy kib*szott cserép mellettem csapódik a földre égtelen zajjal.Basszameg!A kutya majd meg őrül-én is.Harapom a szám.Kusshadok,párom telefonálást imitál az utcán.Szomszéd srác kijön h mi a ló*szt ugat a kutya,de a telefonáló csajt látva megnyugodva kotor vissza,jeee!

Spuri fel az OMLÓSZ padlásra.Merhogy az volt,de nagyon.Balerinaléptekkel végig azon a penészes gerendán ami alatt a főfalat sejtettem.Aztán laposkúszás a tetőtérbe,beletenyereltem vmi trutyiba...pi*a....itt 1 erős flapp-ot éreztem.Mi a fax?Egy egész cserép landolt a hátamon.Meg se mertem moccanni míg le nem halásztam.Huh...ez hangos lett volna.

Tovább a gerendán.Mellettem mindenütt rohadt lyukak és lent vigyorog egy dohos fotel a zseblámpámra...huh de jó mélyen...

Na végre a sarokba értem.Itt a megfelelő kupa.Alig bírtam 4 db-ot lehalászni,közben fosás h le ne peregjen vmi...épp leteszem az uccsót,mikor elindul egy darab...ááá egyszerre százfelé nyúltam.

Huh.Leteszem a szörfözni vágyó darabot.Illanok is gyorsan a felettem lévő repedt gerenda alól,nem volt vmi bizalomgerjesztő társaság.

Spuri le,leviszek 1 kupát.Basszus ez hosszú lesz...leviszek 2-t.Már 3 lent...huh...fal a lábam alatt mállik...franc!Egyensúlyozok az uccsó darabbal,ha ez eltörik,mászhatok vissza.Na neeee.A sarokban ahonnan hoztam  már egy darab se volt,a másik hátsó sarokhoz meg nagyon nem volt kedvem átvágni az egész OMLÓSZ szaron.

Kínok közt egyensúlyozom a létrához kezemben az ucccsó darabbal,mikor párom pisszeg h jönnek...na neee,kínos percek.Egyik lábam a málló falon félig,hónom alatt a darab,kézzel semmibe markolászok,mert a kapaszkodó a kezemben maradt.

Másik lábam egy semmibe nyúló fadarabon...nagyon untam a szitut.

Végre...go,tipli le.felkapom a 4 kincset,áttöröm magam a hátsó dzsungelen,ki a ház faránál a hiányzó kerítésen.Az árok mellet lerakom a cuccot,sprint vissza a létráért.Lábam fennakadt  a rohadt szederben...hogy az aaaa...zakó...diszkréten elnyalok az aljnövényzeten.De megvan a létra!

Go vissza.Kiértem...buli!

Árokban vmi lé folydogál...elég büdös...valszleg a derítőt engedik a dombról...hm nyami!

Átteszem a létrát hosszában a lé felett,átlibbenek a cuccal, pucolás a cangához.Tipli haza...phhhhhhhhh.

Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 9306

Csá!

Megjött a 7péz,köszi!

Holnap igyekszem feladni a pakkot.Lehet h apróságot teszek a tankba a helyspórolás mistt.Ne anyázz ha pecázni kell:)

Előzmény: 53zsiga (9287)
Balu002 Creative Commons License 2010.09.27 0 0 9305
Hát én szebben csináltam volna :D
Előzmény: kelsza (9304)
kelsza Creative Commons License 2010.09.27 0 0 9304
Jól van, túlórázok még rajta egy keveset. Még jó hogy nem te voltál az elkövető.
Előzmény: Balu002 (9303)
Balu002 Creative Commons License 2010.09.27 0 0 9303
Egyedinek egyedi, egyedien randa XD De a célnak megfelel, csak kívülről nem a legszebb, belül egész korrekt.
Előzmény: kelsza (9301)
garázsharcos Creative Commons License 2010.09.26 0 0 9302
Joe!

Valamiért nem működik a freemail, nem tudtam magánban elküldeni, holnap írok majd, mi van.

üdv.: R
kelsza Creative Commons License 2010.09.26 0 0 9301
Ha minden igaz sikerül egyedi csonkot szereznem hozzá :)
Előzmény: 53zsiga (9300)
53zsiga Creative Commons License 2010.09.26 0 0 9300
Azt is faragni kell mert, nem fog az úszóház vízszintesen állni, és gondod lesz a szinttel. Különben az N3-s karbi jó.
Előzmény: kelsza (9298)
TyerCorp01 Creative Commons License 2010.09.26 0 0 9299
Aaahh láncvédő! oké, holnap reggel megkeresem, még szerencse, hogy a láda alján van... 7 db... :/
Előzmény: 53zsiga (9297)
kelsza Creative Commons License 2010.09.26 0 0 9298
Ja, már tudom hogy melyik. Babettákra szokták őket rakni. Maradok a Simson karbinál :)
Előzmény: 53zsiga (9296)
53zsiga Creative Commons License 2010.09.26 0 0 9297
Persze, persze:
-láncvédő
-km spirál
-hátsó fét bovden.
A kuplungot összeraktam, viszont a motor nem forog át ha meghúzom a henger csavarokat, ha meglazítom símán átfordúl. Az a qrva kisipari WC papír henger talp tőmítést gyártó mamáját. Most szedhetem le a hengert. Mondjuk, ha nem takarja ki az ablakokat akkor lehet, hogy kap egy sörösdoboz hengerfej tömítést.
Előzmény: TyerCorp01 (9295)
53zsiga Creative Commons License 2010.09.26 0 0 9296
Deiorto SHA 1311, az amit látsz az 1500, a szebbik az 1800. Kis átalakitás kell. Szerintem a szimó se megy fel csak kis faragással.
Előzmény: kelsza (9292)
TyerCorp01 Creative Commons License 2010.09.26 0 0 9295
Szerintem maradjon csak az a jikov...
Szép fogás! :)
Mit szedjek akkor össze? Légszűrő, váltó? (volt még valami...)
Előzmény: 53zsiga (9291)
kelsza Creative Commons License 2010.09.26 0 0 9294
Ámen! Csak legvégső esetben rakd vissza a Jikovot.
Előzmény: ideal 64 (9293)
ideal 64 Creative Commons License 2010.09.26 0 0 9293

Nekem az első megoldás szimpatikusabb.

Előzmény: 53zsiga (9291)
kelsza Creative Commons License 2010.09.26 0 0 9292
Ez milyen karbi? Mennyiért vetted? Átalakítás nélkül felment? Simson karbit lehetséges Mustangra rakni? Az van itthon :)
Előzmény: 53zsiga (9290)
53zsiga Creative Commons License 2010.09.26 0 0 9291
Milyen legyen?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!