Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Benned legalább tudatosult, hogy ez nem hirdetési oldal és ezt tiszteletben is tartod. Sajnos, van aki ezt figyelmen kívűl hagyja és a hirdetésését szinte naponta teszi fel, ami azért unalmas, mert ezek az oldalak nem erről szólnak.
sziasztok! olvasom hogy Tiszafüredről van szó. én ünnepek előtt voltam Tiszafüreden a méh telepen és kettő pancsi blokk be volt dobva a vasak közzé! lehet már nincs meg de azért megérné rákérdezni! szerintem.
Hali! Hol tartasz a keresgéléssel? Sikerült már valamit találni." napja szedegetem le a fölösleges tákolmányt a gépröl,ujra kábeleztem a motor részét,kipufogó kész..... talán lesz belöle valami :) idö kérdése,mert sok a melo rajta
Hát az sokkal egyszerűb az biztos.Akkor viszont mindegy hogy szemben van az indító.
Visszáb volt egy hírdetés 205.000-ert,megkérdeztem az eladót milyen váltó van a motor után.1200 lada harang nélkül.Talán ez beszerezhetőbb mint a zuk és olcsóbb.
Most vettem észre, hogy a veterán traktorok,munkagépek(index fórumon) kínálnak egy blokkot 10e-ért könnyen megtalálod mert nemrég írta az illető a hozzászólást.