Sziasztok Urak! SZeva kitZoli ! Helyzet kissé reménytelen,mert űr "CSIKLÓ" az sajnos nem lessz belölle! Már ÉN sem tudok csodát csinálni, pedig sokszor jó lenne. A ránc fel varráshoz , várom az ötleteket. SZín,estleg egyéb díszek. Mert nekem a valószinű tetszik a legjobban.A csigát már meg puccantottam és le fujtam GOLD METÁLLAL -----(csak olyan volt a műhelyben)----nagyon baró, holnap majd teszek fel 1 képet rólla. Ja nem restaurálom,csak elfogadható állapotba hozom max. MERVIpapa
Alváz kész. Tengely cuppáncsavarokkal fel, hogy állítható legyen a súlypont. Tegnap meg felfedeztem Amerikát, mert olyan gumisgörgő megoldást találtam hogy csuda!
Távol élő topiktársatok visszaérkezett még távolabbról, és örömmel konstatálta, hogy az a roincsnak kinéző vasdarab értő kezek munkája után életjeleket ad.
A próbára sajnos semmiféle uszójárműven nincs, és a közeljövőben nem is várható ilyennek az elérhetősége.
szeva Beer-ci! most egyeztettem telefonon a nanyságával., mint már irtam máskor ilyen (kékvérű féleség , de tényleg az angol kir- nő elismerte a származását) szóval mivel arrafele még nem jártunk ,legalűább is vele ezért 99 % hogy részt veszünk a műszaki bejáráson de úgy hogy a szálloda áldásait igénybevesszük. majd időben szólok neked és esetleg foglalsz a nevemben helyet.addig is köszike --haka
Jó lenne. Amit tudok javasolni: A nyaralómtól és a parttól 100 méterre van a Pegazus hotel. Jó lovas-motorcsónakos ismerősömé. Van étterem, wellness, stb Ha esetleg hamarébb lejönnétek.
Pár kilométerre meg a Tiszakécskei thermál fürdő, este 9-ig nyitva. Én a párommal oda járok évek óta. Imádjuk. Ha a csapat úgy gondolja, mehetünk oda együtt is.
Remélem hogy Izgaga társunknak lesz igaza, és nem lesz a nappaliban medence márc. 28.-án, és a part is megközelíthető lesz. Akkor viszont javaslok egy csülkös babgulyást estére. Még mindég nem tudom hogy kik jelentkeznek rá!!! Már csak 3 hét. Tehát???
Szia Tiborpapa! Tiszaugon sohasem lesz vízes kandalló! Max sörös vagy bográcsos. No de ha tényleg érdekel valakit ,holnap lefotózom és teszek róla fel képeket.
Ha látnátok a vízes, légbefúvásos, sajátkezű kandallóm! Olyan büszke vagyok rá.
Mi meg rád lennénk büszkék, ha látnánk a vizes, légbefúvásos sajátkezűt, így meg csak képzelődünk, hogy milyen is lesz néhány nap múlva Tiszaugon egy vizes kandalló? :-))
Ha látnátok a vízes, légbefúvásos, sajátkezű kandallóm! Olyan büszke vagyok rá. A lényeg. A napkollektor project Naggyon érdekel engem is. Más: Kitzoli: Reggel hajlítjuk az U szelvényt, a vonórúdhoz. Csak hogy szép is legyen.:))
hali kitzoli ! igazad van nem gondoltam rá ! pedig épületgépész az egyik szakmám, lenne elképzelésem a dologról, csak a helyhiány az sajnos bezavar a dologba , tavaly 3 hétig működött egy porototipus egy 7 kg-os butángázpalackról, az egész a motortérbe lett bekulminálva, ha érdekessé válik a napkollektoros megoldás akkor természetesen ,és megköszönve a felajánlást élni fogok vele. ha sikerül valami tényleg nagy hajót szerezni abban biztosan megcsináljuk a napkollektort melegvízre meg napelemet akkutöltésre.--üdv haka
Ottan tölűnk olyan nagyon távoli njugaton éllő kedves topik társunknak, küldök némi képi informationt: Hosszas rábeszélésre, ma már sikerült életre kelteni "GORBACSOV" nem utolsó bosszuját.Egyébként :Neked GUT, nekünk Ócseny fa ...-.a a motor. JÓ a komp. az ác. a Watter pump. Gut a starter. Mind össze a""FÉNYEZÉS"" kissé hétköznapi. Biztos nem a MUNKÁCSY MISKÁNAK a leszármazotja követte el. A tankot azért kértem mert arra gondoltam hogy az eredeti és tele van gánnyal, rozsdával,trutymóval.Még a futómüvet kell meg nézni hogy van-e benne viz, olaj, vagy mind 2 . Kis optikai tuning ,darabokra szét,le kö- szörülni, le pingálni, össze. De előtte egy TERHELÉSES vizsgálatot meg kellene ejteni.Mondjuk a Dunán, egy 38cm tükör magasságú tsonakval. Utánna érdemes a táv irányítással foglalkozni,/kormány,váltó,gáz,szivató,indító,leállitó,fő kábelek, benzin vezeték,stb.
Most értem haz. Jön a tavasz, mindenki utánfutót akar venni. Úgyhogy ma csak 12 db tengelyt vettem:((
Ezen a vízmelegítő dolgon már én is gondolkodtam. Mivel ugye lesznek gyerekek is. Még nem jutottam előre, az aggregátor pedig szerintem a boylert nem bírná. Asszem valami fa, vagy gáztüzelésű lesz, de lesz, az bizti.