Keresés

Részletes keresés

sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.16 0 0 2039
1 kérdés: miért öli meg Myléne a palit a "California" végén? Hisz neki semmi köze a prostihoz!
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.16 0 0 2038
Szia!!!!
magyar - 3
matek - 3 ( v. 4 !!!! - nagyon könnyű volt -MÉG NEKEM IS :-p)
töri - 2 ( :-( - marha nehéz volt)
angol - 3 (v. 4... de inkább 3)

(csütörtökön még jön az informatika... de az nem vészes! :-))

/nekem az angol jobban bejön, mint a francia (szövegileg), mert az angolt értem, a franciát nem... bár szerintem Myléne-nek így is eléggé "elvont" szövegei vannak/
Előzmény: szmonique (2037)
szmonique Creative Commons License 2006.05.16 0 0 2037
Sz hard.
Jó ez az angol fordítás, de én a franciát jobban értem. :)
Hogy sikerültek az érettségik? :)
Előzmény: sz_re_hard (2036)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.15 0 0 2036
Nem tudom, hogy érdekel-e ez valakit, de felteszem:
(Dans Le Rues De Londres... OH, SORRY. IN ENGLISH, PLEASE!)

In the Streets of London

Reduce life to...
simple formulas
Is impossible, you see
it's infinitely nuanced
It's like a letter
written backwards...
Running through my head
A crazy world that wants to be born

But you know, her soul is beautiful
In the streets of London
I used more light
than I needed to see
God has plans for her
And the streets of London
will blow on the mysteries
of another time...
Virginia

I put my life off to
An abandoned later time
Simply to live
Try to reach a humanity
Scraps of earth
Watched me disappear
And among the stones
I lived and I hoped, you know

(...Remélem, mostmár érthető :-p )
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.15 0 0 2035
Giorgio Volli Creative Commons License 2006.05.15 0 0 2034

Az általad említett klipek (még) nem jelentek meg külön DVD-n, leszámítva a Les Mots-t, ami az azonos című best-of album long box kiadásához járt, bónuszként.

A L'Amour n'est rien klipje a maxi CD-n található.

Előzmény: sz_re_hard (2033)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.15 0 0 2033
Még az is messze van :-( ...
Nem tudod, jelent meg olyan DVD-je, amin a "Les Mots" "C'est Une Belle Journée", vagy a "Pardonne-Moi" rajta van?
... És a mostani klippek? Az "Avant Que L'ombre..." extra változatán lévő klip csak a "fuck them all"... hol a többi? (állítólag azok külön-külön elérhetők DVD-n?)
Előzmény: Giorgio Volli (2032)
Giorgio Volli Creative Commons License 2006.05.15 0 0 2032

Talán 2007. januárjában viszontlátható lesz M.F. egy komédiában, melynek címe: Peau d'âne.

sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.14 0 0 2031
C'est Une Belle Photo :-)

sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.14 0 0 2030
Nem tudom , hogy miért nem... Sajnálhatjuk, bizony.
Új hír? Talán van:
L'AMOUR N'EST RIEN... a 10. a (www.allcharts.org)-on /a 33. helyről szökkent fel/

Előzmény: szmonique (2029)
szmonique Creative Commons License 2006.05.14 0 0 2029
Szia.
Sajna én semmi újat nem tudok Mylene-ről, te tudsz valamit? Miért nem Pestre koncertezni??? Annyi klippet forgatott már itt, akkor miért nem jön? :(
Előzmény: sz_re_hard (2028)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.13 0 0 2028

So sexy...(le ciel de Californie)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.05 0 0 2027
Szia, Szmonique!
Sajnos, egy ideig nem leszek itt fenn az Érettségi végett, de amint vége, AZONNAL startolok ide 1000-rel :-)
judelaw Creative Commons License 2006.05.05 0 0 2026

addig nézegessétek majd DVD-n

tényleg, ha valakit érdekel, a Westend MediaMarkt-ban a Music Videos és Music Videos II-III DVD-ket 11990 helyett már "csak" 7990 HUF-ért adják

(bár eBay-en sokkal olcsóbb, ugye...)

Giorgio, tudsz már DVD-ket másol(tat)ni? :-)))) a videokazettáim kezdenek tönkremenni:-))))

Előzmény: szmonique (2024)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.05 0 0 2025
Jujj, az bizony nem holnap lesz :-(
Előzmény: szmonique (2024)
szmonique Creative Commons License 2006.05.05 0 0 2024
Szia sz hard!
Én lennék a legboldogabb, ha jönnél velem Mylene Farmer koncertre, mert az azt jelentené hogy lesz újra koncertje. Giogo-tól azt hallottam, hogy talán 2010-ben lesz, talán...:(
Előzmény: sz_re_hard (2023)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2023
Szmonique!

Ne vedd tolakodásnak (egy 18 évestől meg pláne ne), de majd egyszer én is kimennék veletek egy MF koncertre Párizsba... ;-)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2022
Hú :-)
Wow :-))
Nem jutok szóhoz, úgy tűnik ebben a topikban csupa-csupa jó arc van :-)
Mint már írtam, nekem az első szám a "Fuck the All" volt, a többi jött magától...
Érdekelnek a videói is , kedvencem a L'Instant X (nagyon ijesztő, ahogy mindent belep a hab)
Külföldi útjaimról csak annyit, h 3 napig voltam Canterbury-ben... (csak a 3 legjobb angolos mehetett a sulimból...) Nagyon jó volt:-)

Előzmény: szmonique (2021)
szmonique Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2021
Hát, én gödöllői vagyok, itt élek pont 3 éve a családommal. Budapesti voltam eredetileg. :) 23 éves vagyok, jól beszélek szerencsére franciául, bár mindig van mit fejleszteni. :) Van 3 öcsém, meg két macskánk, kertes házban lakunk.
Eredetileg idegenforgalmi sulit végeztem a gimi után, de ugy nem tudtam elhelyezkedni, ezért most valutapénztáros lettem, ez a másik szakmám. A gödöllői Tescoban dolgozom 1 éve, mielőtt idejöttem pedig Pesten meloztam egy másik pénzváltó cégnél.
Szeretem is meg nem is a vidéket, mert nyugalom van viszont sokkal kevesebb minden található meg nálunk, mint Budapesten...
Mylene-től az első szám, amit ismertem az Innamoramento volt, az vált ezért a kedvencemmé. Nagyon tetszik és a dallama is. Olvastam egy elemzést (persze franciául!) a számról mert a franciák se értik igazán annyira elvont dalokat énekel. De hogy ezt az analízist átnéztem, nagyjából tudom mit akar kifejezni a számaival.
Párizs a kedvenc városom, nagyon szeretem, eddig háromszor volt szerencsém hozzá: először anyukámmal voltam még régen városnézéskétn, aztán meg szereztem egy francia barátnőt a neten és nála töltöttem kinnt egy hetet. Legutóbb pedig idén januárban voltam ott, a Mylene-koncerten ugyebár. :) Ki hitte volna! :) Ja és augusztus végén szerintem megint megyek, mert elkisérem a barátnőmet Madonna koncertre, ehhez hozzá tartozik hogy én nem megyek vele,csak Párizsba. Én nem szeretem Madonnát. :) Párizst annál inkább! :)
Előzmény: sz_re_hard (2020)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2020
Szia, Szmonique! Sajnos, én nem beszélek franciául, de majd egyszer szeretnék megtanulni. Az egy dolog, hogy ismerek egy rakatra való francia énekesnőt, de nem igen tudok. Giorgio tényleg egy nagy FAN DE MYLÉNE FARMER :-) Mondhatnál vmit magadról Te is, én is kíváncsi vagyok rád ;-) Amúgy meg a francia énekesnők topikon is fenn vagyok... De itt jobb, mert CSAK MYLÉNE :-))) Hát ennyi egyelőre, délután még elkaphatsz ! :-p See Ya!
Előzmény: szmonique (2019)
szmonique Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2019
Szia.
Egyrészt Giorgo-nak megvan az összes albuma mellett még egy csomó dedikált cucca is, és ő régebb óta ismeri, kb 10 éve nagy rajongó. Ezen kívül meg nekem nem FRanciaországból vannak ezek, mint neki. És az én cd-im nem is eredetiek, csak netről lettek letöltve.:)
Amúgy te beszélsz franciául? Én szerencsére elég jól. :) Nem lennék egyáltalán elveszett kinnt. :)
Nagy mákom volt tényleg a koncerttel, egyedül innen a fórumból azt hiszem kettőnknek sikerült, Giorgo-nak és nekem, csak neki másik napra sikerült jegyet szereznie, ugyanis 13 koncertet adott.
Előzmény: sz_re_hard (2018)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2018
Szia, szmonique!

Nos, hogy hogy szerettem meg? Amikor legelőször megláttam Myléne-t, még nem igazán tanúsítottam olyan nagy rajongást iránta (még nagyon azt sem tudtam, hogy a "Libertine" és a "Désenchantée" az ő műve), aztán tavaly májusban voltam fent Pesten, és az egyik kis zeneboltban megláttam a mostani albumát! Elhatároztam, hogy megveszem! (Pedig ilyet nem szoktam csinálni, h egy szám után már az egész album kell...), na és innentől már a "Les Mots" is kellett...meg is kaptam áprilisban (onnan meg semmi számot nem ismertem) ...de nem csalódtam! Szuper énekesnő!

Nagyon-nagyon szerencsés vagy, hogy kijuthattál! Talán még én is kimehettem volna, de még nem volt akkoriban net-em :-(

...Összes album? Wow! Nekem csak az "Avant Que L'ombre..." és a "Les Mots" van meg.
Egy buta kérdés: ha megvan neked minden albuma, miért nem te vezetsz, és miért Giorgio Volli :-)

Au Revoir, szmonique !
Előzmény: szmonique (2017)
szmonique Creative Commons License 2006.05.03 0 0 2017
Szia.
Néha elkirándulunk Párkányba, felétek. :) Tetszik a hely.
Hogy szeretted meg Mylene-t? Nekem megvan az összes albuma cd-n, a csapból is ő folyik. :) Amúgy, ebben Giorgo Volli vezet. :)
Én voltam a koncerten és nekem nagyon tetszett. :) Szupi volt, igaz alig sikerült jegyet kapnom, mert az utolsó pillanatban eszméltem...végül neten egy hirdetés útján szereztem meg. :)
Előzmény: sz_re_hard (2010)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2016
A "les mots"-ot ÍGY, DVD-vel és 3 CD-vel nem lehet kapni Magyarországon?

sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2015
Imádott dívánk :-)

sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2014
Előfordulhat, elnézést :-) De nekem egyből a legrosszabb jutott az eszembe :-(
Előzmény: TTibike (2013)
TTibike Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2013
A dolog inkább arról szólt hogy nevezett szám klipjét forgatták pesten.
Előzmény: sz_re_hard (2011)
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2012
itt a linkje is...

http://www.mylene-01.com/mylene-farmer/graphies/clipographie.html

NEM HISZEM EL! Nyáron 3-szor voltam fent Pesten!!!!!!!!!!! És semmi infót nem láttam róla! Nagyom irigylem azokat, akik eljutottak a januári koncertre...
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2011
Hello minden MF rajongónak!
Tegnap találtam valami sokkolót a neten!!!! (DE LEHET, H CSAK NEKEM AZ!)
A most következő képecske alapján elképzelhető, h Myléne 2005 nyarán BUDAPESTEN koncertezett volna??? Amennyiben e tény számotokra ismert, és csak nekem "Új", akkor elnézésetek kérem...
sz_re_hard Creative Commons License 2006.05.02 0 0 2010
Amúgy meg, bocs, hogy nem írtam előbb (csak hát ugye a suli :-( )

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!