Ugyan nem vagyok pizzazáró, de próbálok segíteni: 1. az új kép bizbasznál tallózd be a képet 2. feltölt gomb 3. az alul megjelenített kép jobb oldalán kattints a beszúrás cuccra
4. megjelenik a kép a szövegdobozban 5. elvileg mehet
Gratulalok mindenkinek aki tegnap hosiesen kuzdott! Sok embernek egy eletre szolo elmeny volt a tegnapi nap. A lenyeg viszont hogy nincs megallas innentol! Mindent bele!
u.i.: oszinten szolva en is egtem a vagytol, hogy palyara lephessek, na de majd jovore :D
Sziasztok! Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz... Nagyszerű érzés a csapat tagjának lenni. Amit tegnap alkottunk az a lehető legszebb jele annak, hogy EGY CSAPAT vagyunk!!! A Hősöknek köszönjük immár a harmadik nagyszerű meccset! Megint bebizonyították, hogy kevesebb emberrel is lehet HŐSIESEN küzdeni! További sok siekr nekik a bajnokságban!
Külön köszönet a MESTERNEK, aki nélkül ma nem tartanánk itt!
Megint külön köszönet MZ-nek, aki nélkül nem tarthatnánk itt!
Köszönet az OFF-nak, mert nagyszerűen működtetek! A fal elképesztő nagyot dolgozott az irányítóink teljesítményét pedig nem kell firtatni...
Köszönet a DEF-nek mert ismét 0-án tudtuk tartani az ellenfelet. Ez nem semmi, főleg két egymást követő meccsen!
És végül de nem utolsó sorban KÖSZÖNET A CSAPATNAK ÉS MINDEN LELKES SZURKOLÓNAK!!!
GO OFFENSE! GO DEFENSE! GO SOLDIERS!
Üdv Katonák!! Gratula!! Nagyon jó kis meccs volt a tegnapi. Ti megnyertétek "nekem" a meccset én elvesztettem a hangomat értetek. Persze a természetes szelektáláson is túlestem és csak a legerősebb agysejteket hagytam életben. A gyengék /mint máskor/ most is elhullottak :D:D De megérte. A fejfájás elmúlik de az élmény megmarad örökre! Köszönöm mindenkinek!!!! Go Soldiers!!!!
Köszönöm a csapatnak a játékot, és az EGER-nek a hősies helytállást. Szerdán találkozunk és 0-ról kezdünk mindent. Addigis jó ünneplést és meg több BULIT.
Köszönöm , hogy a csapat tagja lehetek :) Az egrieknek köszönöm a hősies küzdelmet , a sérülteknek jobbulást kívánok . Ez a csata is elmúlt készülj a következőre mert csak ennél keményebb lesz . Ha a helyesírásom rossz akkor bocs egy űveg sétáló jános már bennem van :):)
Az egri szurkolók részéről kívánok Nektek holnapra szép, napos időt, sérülésektől mentes, nagyszerű és sportszerű játékot!
Győzzön a jobbik!
A szolnoki szurkóló bajtársaknak pedig egy igazi, jó hangulatú, az amerikai focihoz és MINDKÉT CSAPATHOZ igazán méltó, attrocitásoktól mentes szurkolást kívánok!
Álommanó
p.s. Hát, igen nagyszerű idézet. Any given Sunday. Kiváló választás!!!