A Pizzazárónak és a Pidzáróóóónak üzenem, hogy volt focistáktól nem ezt várom!!!!! :D Főleg annak tükrében, hogy az idei Német kupa egyetlen gólszerzőjének a nevét nem tudjátok helyesen! :)
FC Bayern - Frankfurt 1:0 !!!!!!!!!!!
Bocs, d ezt muszáj volt! :P
Zoli! Meg tudjuk majd nézni a felvételeken, h a rúgásaim mien távról voltak? Mert a Kicker küldött egy táblát és abba sztném felvezetni őket! A segítséget előre is kössz!
Sokáig gáz volt/van a NET-emmel, ezért kérnék mindenkit, ha bármilyen csapattal, meccsekkel kapcsolatos ötlete plusz edzés vagy valami van, én arra vevő vagyok, csak csörgessen meg, mert nem tudom naprakészen olvasni a fórumot! Köszi!
(pl. én is akarok VULVZ meccsre menni...)
Köszönöm mindenkinek a vasárnapi meccset! A győzelem mámorát már elfelejtettem, újra fel kellene idézni, mondjuk a következőn, de ehhez gigantikus felkészülés kell. Mindenkinek eredményes, erőteljes és őszinte felkészülést kívánok!
A hősök kora lejárt, a gladiátorok sem kaphatnak kegyelmet...
A RB-s videó pedig NAGGGYON durva! :D
Drukkolok a szimpatikus Egernek, hogy ne törjön össze és okozzon még komoly meglepetést az ideji bajnokságban!
Megpróbálunk buszt szervezni! Jelentkezni itt a fórumon kell, az utiköltség előzetes becslések szerint 1.000-1.500 Ft lesz. Kell 1 elérhetőség (ímélcím vagy telefonszám)
Ugyan nem vagyok pizzazáró, de próbálok segíteni: 1. az új kép bizbasznál tallózd be a képet 2. feltölt gomb 3. az alul megjelenített kép jobb oldalán kattints a beszúrás cuccra
4. megjelenik a kép a szövegdobozban 5. elvileg mehet
Gratulalok mindenkinek aki tegnap hosiesen kuzdott! Sok embernek egy eletre szolo elmeny volt a tegnapi nap. A lenyeg viszont hogy nincs megallas innentol! Mindent bele!
u.i.: oszinten szolva en is egtem a vagytol, hogy palyara lephessek, na de majd jovore :D
Sziasztok! Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz... Nagyszerű érzés a csapat tagjának lenni. Amit tegnap alkottunk az a lehető legszebb jele annak, hogy EGY CSAPAT vagyunk!!! A Hősöknek köszönjük immár a harmadik nagyszerű meccset! Megint bebizonyították, hogy kevesebb emberrel is lehet HŐSIESEN küzdeni! További sok siekr nekik a bajnokságban!
Külön köszönet a MESTERNEK, aki nélkül ma nem tartanánk itt!
Megint külön köszönet MZ-nek, aki nélkül nem tarthatnánk itt!
Köszönet az OFF-nak, mert nagyszerűen működtetek! A fal elképesztő nagyot dolgozott az irányítóink teljesítményét pedig nem kell firtatni...
Köszönet a DEF-nek mert ismét 0-án tudtuk tartani az ellenfelet. Ez nem semmi, főleg két egymást követő meccsen!
És végül de nem utolsó sorban KÖSZÖNET A CSAPATNAK ÉS MINDEN LELKES SZURKOLÓNAK!!!
GO OFFENSE! GO DEFENSE! GO SOLDIERS!
Üdv Katonák!! Gratula!! Nagyon jó kis meccs volt a tegnapi. Ti megnyertétek "nekem" a meccset én elvesztettem a hangomat értetek. Persze a természetes szelektáláson is túlestem és csak a legerősebb agysejteket hagytam életben. A gyengék /mint máskor/ most is elhullottak :D:D De megérte. A fejfájás elmúlik de az élmény megmarad örökre! Köszönöm mindenkinek!!!! Go Soldiers!!!!
Köszönöm a csapatnak a játékot, és az EGER-nek a hősies helytállást. Szerdán találkozunk és 0-ról kezdünk mindent. Addigis jó ünneplést és meg több BULIT.
Köszönöm , hogy a csapat tagja lehetek :) Az egrieknek köszönöm a hősies küzdelmet , a sérülteknek jobbulást kívánok . Ez a csata is elmúlt készülj a következőre mert csak ennél keményebb lesz . Ha a helyesírásom rossz akkor bocs egy űveg sétáló jános már bennem van :):)