Keresés

Részletes keresés

H_G Creative Commons License 2007.11.29 0 0 239
És ehhez mi köze Horasznak?

Előzmény: Mikolt (238)
Mikolt Creative Commons License 2007.11.29 0 0 238

Horasz jutott eszembe tegnap.

kisebbik ocsem meseli, hogy a Rakoczi ternel elloptak a telefonjat. egy kurva elkezdte fogdosni, hogy nem jon-e egy korre, es mire eszbekapott, addigra vitte a telefonjat. mondjuk a csaj megszivta, mert a telot mar bekapcsolni sem lehetett szinte, csak benne volt millio kep meg video a fiaimrol, meg ugye a telefonszamok, ami ocsemnel szinte potolhatatlan.

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.29 0 0 237
hee?
Előzmény: Szilva2 (236)
Szilva2 Creative Commons License 2007.11.29 0 0 236

:))))

Tetszett ez a pasis-gyomros értekezés nagyon! :))))))

Előzmény: Törölt nick (235)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.29 0 0 235
a daichiki 10kor nyit. es a daichiki a meszaros utcaban van, naponta jarok el elotte. a delikvensek a masik iranyba tartanak.
Előzmény: H_G (234)
H_G Creative Commons License 2007.11.29 0 0 234
Nem egyszerűen kajálni járnak a Daikichibe? (Így értelmezi mások motivációit a haspók.)
Előzmény: Törölt nick (232)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.29 0 0 233
Passz.

Nyílt valahol egy japán suli, de hogy hol, azt nem tudom.
Előzmény: Törölt nick (232)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.29 0 0 232
maczy, te aki japan ugyekben jartas.

mi a rak van itten a gellerthagyen ahova sok japan jar? meszaros utcaban melozom, 8as busszal jovok fel a naphegyhez, es rendszeresen tele (3-6 szemely) van japanokkal. es tui h japanok mert nagyon harijiku stylben nyomjak az oltozkodest. legalabbis a lanyok. altalban ott szalnnak le ahol en, csak en jobbra a meszarosba, ok meg balra a gellert hegyre mennek valahova. itt van a sulijuk?

H.
Tóthika Creative Commons License 2007.11.29 0 0 231
Most néztem, hogy nem vagy jól. Jobbulást!

Ha nem vagyok pofátlan, a könyveket is kölcsönkérném, elég jelentős tétel lesz, amit meg kell vennem. Köszi!
Előzmény: Yv (229)
Yv Creative Commons License 2007.11.29 0 0 230

fájdalommentesen járok:)))

és megbeszéltük, hogy stresszmentesítenem kell (bár most sok lemegy), és kedden megyek vissza. és kellene egy doki is majd.

Előzmény: Szilva2 (227)
Yv Creative Commons License 2007.11.29 0 0 229

egy fél évet csúsztattam

az uram egy egészet:)))

irodalomjegyzék: kell könyv is? kérdezte kolleganő, válaszolj:))

apósod: már másodjárta találkoztam vele és igen még mindig nem hiszem el, hogy nagypapa:))

Előzmény: Tóthika (228)
Tóthika Creative Commons License 2007.11.29 0 0 228
Nocsak! És hogy tetszett? :-) (Róla nem akarták elhinni, hogy a lányom nagyapja. A cukrászdában a lányok azt hitték, az Ember haverja. ;-))) )

Köszönöm a mailt, így az irodalomjegyzékem kifogástalan lesz, ha más nem is. :-D

Vártál vele fél évet, vagy előbbre hoztad? :-)))
Előzmény: Yv (224)
Szilva2 Creative Commons License 2007.11.29 0 0 227

"reggel voltam apósodnál:))"

És hogy vagy?

Yv Creative Commons License 2007.11.29 0 0 226
mellesleg nézd meg az e-mailjeid:)
Előzmény: Tóthika (223)
Yv Creative Commons License 2007.11.29 0 0 225

arra jó a blogolás, hogy ha eszedbe jut, hogy az urad fél évvel utánnad, vagyis nyáron záróvizsgázott, akkor vissza tudod nézni a dátumot:)

június 21.

szóval esélyes, hogy akkor inkább ne nagyon menj sehova:) bár több időpont volt megadva és választani kellett.

Yv Creative Commons License 2007.11.29 0 0 224

izé, én rosszkislány voltam és február 7-n védtem a diplomám meg az ellenségtől:)

de úgy rémlik, hogy jobbik évfolyamtársaim júniusban tették mindezt.

reggel voltam apósodnál:))

Előzmény: Tóthika (223)
Tóthika Creative Commons License 2007.11.28 0 0 223
De jó, hogy látlak! ;-) Amúgy is, de most éppen téged faggatnálak. :-) Diplomavédés és záróvizsga mikortájt szokásos? Az Ember mindenáron Írországba akar menni június végén lőni, és fél egyedül. ;-)))
Előzmény: Yv (222)
Yv Creative Commons License 2007.11.28 0 0 222
persze, de a talpbetét mindkettőre jó ötlet, persze tovább kell keresni, hogy mi volt előbb, de a gerincről is leveszi a terhet.
Előzmény: hodográf (221)
hodográf Creative Commons License 2007.11.28 0 0 221
Igen, de nem mindegy a kiindulás, mert aszerint azért lehet kezelni.
Előzmény: Yv (220)
Yv Creative Commons License 2007.11.28 0 0 220
mindkettőt okozhatja mindkettő. de a talpbetét segít szvsz mindkét problémán. ha a gerinc volt a kiindulás akkor is leveszi róla a terhet.

nekem úgy volt, hogy egyszer elestem, kibicsaklott a bokám, ezért sántítottam, ezért megfájdult a hátam, aztán két csigolya közti tér deformlódott (vagymi)
Előzmény: AliceCsodaországban (218)
hodográf Creative Commons License 2007.11.28 0 0 219
Alíz, SZTK-t én kihagynám, a gerincközpontot kéne elérni valahogy inkább.
Előzmény: AliceCsodaországban (218)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.28 0 0 218
Na ujra beszéltem vele, éa hát megint elbizonytalanodtam, mert megrövidülhet a lába attól is, ha a csigolyái el vannak ferdülve. Írtam mailt ennek a budai gerincközpontnak, hogy adjanak infrmációt hogyan lehet hozzájuk bejelentkezni kivizsgálásra, de szarnak válaszolni. Most az lesz a vége, hogy kérek időpontot neki az sztk orthopédiára... illetve előtte el kell mennem valószinüleg a háziorvosnőhöz beutalót kérni.
Előzmény: Yv (217)
Yv Creative Commons License 2007.11.28 0 0 217
ettől símán fájhat a háta..
Előzmény: AliceCsodaországban (216)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.28 0 0 216
Na tessék... telefonált a nagyobbik lányom, hogy volt orthopédorvosnál, valami ludtalp bt-nél vagy hol. És azt mondta neki az orvos, hogy az a baja, hogy az egyik lába 2 cm-rel rövidebb...:-((( Hát igen, ő volt az aki csípőficammal született, de a 14 éves kontrollon teljesen normális volt a csípője, bár a versenyszerű sportolást nem ajánlották. Most majd el kell mennie megint kontrollra, meg magasítót venni a bal cipőjébe. Részleteket még nem tudok....
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.28 0 0 215
Na hála istennek, a testrabló ufók kezdenek kiszállni az unokámból, mert ezen a héten már nem volt vele semmi baj. Ma külön szólt az ovónő, hogy úgy látszik nagyon jó hatással van rá az, hogy ebéd után hazaviszem, mert mostanra teljesen lenyugodott. Eszik, iszik, játszik, nevetgél stb.

De hogy mi lesz belőle ha felnő... abba bele sem merek gondolni, mert a mai élményeim szerint leginkább valami selyemfiú vagy dzsigoló. A csoportbéli nagylánykák körében ugyanis elementáris gondoskodnivágyást vált ki a jelenléte. Ma konkrétan fel se tudtam öltöztetni, mert egy kislány kiragadta a kezemből és bevitte a fürdőbe kezet arcot mostni, közben: adj egy puszit Ivááááán... erre bejött még kettő, és ők is: Ivááán, adj egy puszit... Iván meg szeszélyesen vagy adott vagy nem. Aztán kicipelték az előtérbe, és ketten kezdték öltöztetni, én akkor már bele se szóltam, mert valahányszor segíteni akartam, fájdalmas rosszalló pillantást kaptam el. Mindeközben az unokám mintegy kegyet gyakorolva nyujtotta hol a karját, hol a lábát, hol a nyakát (sál).

Az ovónő, meg a dadus közben ott álltak velem együtt, és nevettek, aszondja a Záginéni, hogy higyjem el, a többi kicsi is aranyos, de csakis Ivánnal foglalkoznak, mert ő kifejezetten hagyja magát.... :-)))
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.28 0 0 214

Férjem reakciója:

A-HA says:

a másik indok tényleg a mini-jégkorszak volt, és nem a teremőrök mondták, hanem egy volt kolléga...

Előzmény: H_G (212)
hodográf Creative Commons License 2007.11.28 0 0 213
Neked küldök épp mélt képekkel :)))
Előzmény: H_G (212)
H_G Creative Commons License 2007.11.28 0 0 212
Szerintem a teremőr hülye és inkább azért lehetett, mert a n.-alf. festészet fénykora a XVI-XVII. században egybeesett egy jól dokumentált mini jégkorszakkal.
Előzmény: Tipetupa (204)
Yv Creative Commons License 2007.11.28 0 0 211

pont most írtam a másikban, hogy bele kell húznom a diétába, mert a szép új kosztümömben úgy nézek ki, mint egy tehénke:)

a múltkor az állatorvosnál unatkoztam és megmértem magam:) és elhatároztam, hogy 15 kg-t le kell adjak. (bár már 10 is elég lenne a magasságomhoz, de a lelkemnek jót tenne a 15.)

tegnap pedig a kosztümös élmény rátett még egy lapáttal, mostantól keményebb fogyórúra következik.

Előzmény: Tipetupa (209)
cicó Creative Commons License 2007.11.28 0 0 210

Inkább arra alapoztam, hogy egyszer mikor síelni voltunk éjszaka leesett vagy 20 centi hó (olaszoknál) folyamatosan takarítottak,reggel kilencre a főutak járhatóak voltak.Szóval a pikk-pakk működött:)

De nyilván ez spéci eset...

Ez a "dugok az egész városban" tetszett :))

Előzmény: franciacsibe (199)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!