Na mára eldobtam a melót. Reggel 6 óta nyomi. Valszeg ezért nem értettem Kitzoli 3-sát sem, de már így igen. Nem én osztom a rangokat, a hozzászólások száma. De még nem számolgatok. Doki, az én hajómat vitte. Most nem emlékszem hogy hová esett a kavitációs lemez, de ahogy elnézem a trimarán közepét, az sem lehet magasabb. Kitzoli légyszi mérd már meg hány centire van a vízvonaltól a motorfelfogatás. Az enyémen: 38 cm
Hú ezt a sok 3-mast meg hol állok-ot bocsi nem értettem:(
Persze kell a korlát! Pont jó lesz támaszkodni ha nagyon hánykolódunk. :))) Na megyek, csak beszaladtam ebédelni. Rakjuk fel a csörlőt meg az első támasztót.
Tiborpapa! Na ez az a mérleg amit akkor javasoltam amikor a kamion üzemenyag súlyának mérése volt a kérdés.
Persze Jó lesz a túrán is, ha egyáltalán kíváncsiak leszünk a z elfogyasztott sör súlyára, vagy megelégszünk a dobozok számolgatásával. :)))
Javasolnék valamit: Mivel a túrára mindenki kap egy emblémával ellátott pólót, azon rangjelzés is látható lesz.:)) A fokozata 1 *-tól 5 *-ig terjed, attól függően hogy a jelentkezési határidő lezárásáig, ki hányszor írt erre a topikra. Minél magasabb fokozatban lesz valaki ,annál inkább lesz előivási-evési ,......stb joga. Nem lesz könnyű összeszámolni, de majd valakit megbízok vele. Várom a csillagokhoz társuló elnevezésekre a javaslatot. Pl: * nélküliek: "búgócsiga" 1* : "sörtöltő matróz" 2* : propellertisztogató másodtiszt 3* : "fedélzeti szeszmester" 4*: " Okoska" 5*: Utálatoskép"
Nem hajó lesz! úszóstég! Nincs másik motor, úgyhogy Neptunka tologatja majd ide-oda. Ha hegynek fel meg nem bírná, majd legfeljebb húzom a másikkal. Lesz rajta nyitott kajüt, korláz hogy legyen minek támaszkodni hánykolódás esetén, sütögető a Doki kérésére, meg egy rúd középen a táncos lányoknak:)))) Meg amit javasoltok, csak ne legyen több 1 tonnánál.....
Kitzoli: Itt egy kép még a múlt hétről a korr.gátló alapozásakor. Holnap a csörlő és ,görgőtartók, a kihúzható lámpatartók felszerelése. Igyekszünk mert egy lószállító megrendelés is van.
Hú de jó lesz! Már kezdem berendezni:))) Tegnap előtti fotóm lehet hogy van amikor elhoztuk az alvázat. Holnap tengellyel vonófejjel,együtt tudok feltenni képet. Szerintem a héten befejezzük, így a jövő héten szerdán megy műszakira.
Bocsi, nem heccből írtam.Jobb is, hogy egy kicsit kimaradok.Szóltam az,,öregnek",megkeresi a pincében.A páromnak a lánya él kint,Birmingham-ban. Oda megyünk látogatóba.
Sajnos le fog kopni. Pórfesték,mint a radiátorok,az bírja. A gyors fordulat,és a vízben található üledék finom szemcséje,nagyon kemény súrlódást okoz. Így, mint írtam, nagyon szép. De csak egy hétig fog tartani.
Azta'' De f....sza! Arany-os. Én tavaly a hajót meg csimmát lefúttam felnisprayjjal, oszt nem gyütt ám le, mert az ruganyós. Ennek ellenére idén átfestem a műa. hajókra való festékkel. mert az meg szebb.