Keresés

Részletes keresés

Oregcsako Creative Commons License 2006.02.07 0 0 119
Sziasztok!

Mindenekelőtt köszönöm szépen a meghívást!

Úgy tűnik, kerülgetjük egymást: a találka napján, szombaton én voltam kint Lillán, vasárnap meg Ti. Persze rögtön elbújt a nap, amikor kiértem, dehát már csak ilyen az én formám.

Tegnap pedig éppen busszal jöttem haza Debrecenből, amikor a Tisza-hídról sóvárogva néztem azokat a madarakat, amiket aewin-nek szerencsére sikerült lefényképezni is. Én max. a telefonommal tudtam volna, de az csak MAJDNEM olyan minőség, mint amit Sj Sigmája produkál :)

Aztán amikor a busz beért a városba, láttam egy Toscanás sárga furgont befordulni, nem láttam ugyan, hogy ki ült benne, de van egy tippem. :)

Visszatérve a fényképezéshez, a tegnapi sufnituningolásom eredménye itt látható. Hanyattvágtam a kitobit, és fogtam egy kétforintost. Kb. ennyit sikerült kihoznom belőle, illetve talán még érdemes lett volna jobban lerekeszelni. Lehet, hogy egyszer csak készítek egy fordítógyűrűt, mert most csak úgy odatartottam a géphez az obit...
Előzmény: aewin (118)
aewin Creative Commons License 2006.02.07 0 0 118

aewin Creative Commons License 2006.02.07 0 0 117

István (meg akit még érdekel), tegnap tiszapalkonyán az erőművel szemben rengeteg vízimadarat láttam.

Arrafelé dolgozom most, szerencsére nálam volt a cucc, lőttem párat. Kormoránok, tőkés és barátrécék, sirályok. Lehet, megérne egy komolyabb fotózást.

Voltál balmazújvárosban?

fotoblog Creative Commons License 2006.02.06 0 0 116

18mm :)))

A polár talán nem kellett volna, kissé telítettek lettek a szinek... pedig ebből jócskán vissza lett véve.

EOSTiti Creative Commons License 2006.02.06 0 0 115
Jégfalmászókat nem fotóztatok?
Sj Creative Commons License 2006.02.06 0 0 114

Na jó felrakom, bár a széleiből vágtam egy kicsit :) :

Előzmény: aewin (113)
aewin Creative Commons License 2006.02.06 0 0 113

Lerohantunk :)

Bár ez csak 24mm, majd Sj felrakja a Tokinával készültet is, gondolom. Húzott épp eleget, hogy rövid az obim...

Előzmény: fotoblog (112)
fotoblog Creative Commons License 2006.02.06 0 0 112
 Na ide nagyon kellett volna a Tokina... Miért nem rohantatok le? :)
Cool(R) Creative Commons License 2006.02.06 0 0 111

Sziasztok!

Király volt a fotós tali!!!!!

Sj köszönet a meghívásért!

Nagyon jól éreztem magam! Remélem máskor is összefutunk!

Üdv!!!!!!!! :)

EOSTiti Creative Commons License 2006.02.06 0 0 110

Megjött a tesztábra köszi! Bár már vannak nekem ilyenek, és próbáltam is.

Azért még egyszer kipróbálom, mert biztos ami biztos. :) Este teszt! Majd küldök képet.

Előzmény: Sj (108)
EOSTiti Creative Commons License 2006.02.06 0 0 109
Zsír a dokumentáció. :)
Előzmény: aewin (105)
Sj Creative Commons License 2006.02.06 0 0 108
Örülök, hogy tetszett. Szerintem az obidhoz csak nézd meg a gyufa felső részét milyen szép éles, bár csak kézből készült, egy vonalzón, vagy emailban elküldött fókuszteszten ellenőrizd!
Előzmény: EOSTiti (107)
EOSTiti Creative Commons License 2006.02.06 0 0 107

Ilyen szempontbol érdekes volt a dolog, hogy kezembe foghattam azokat a cuccokat

amiket majd nekem is be kellesz szerezni. (jó sok lóvé. :( ) Meg egyébként is jó volt a találkozó, de ezt már írtam.  Sj! Szerinted backfókuszos az obim? Jó lenne, valaki

akinek ilyen van, (és jó is) és összehasonlítanám a kettőt. Vagy lehet, hogy nincs is mit hasonlítgatni, mert tuti a problem. :(

Sj Creative Commons License 2006.02.05 0 0 106

Nem lenne egyszerűbb szemüveggel? Még akár fotózni is ;) ?

A képeim nem sikerültek úgy, ahogy gondoltam, mert ott minden sokkal szebnek tünt. Gyuri te hogy vagy megelégedve? Egy a talán jobban sikerültek közül:

Előzmény: fotoblog (104)
aewin Creative Commons License 2006.02.05 0 0 105

Nem csak integettünk neked, dokumentáltunk is :)

Nekem is tetszett a tali, főleg ahogy egyre nagyobb lelkesedéssel tapiztuk egymás cuccait :) Mint a gyerekek..

Egy hátránya volt, újfent rájöttem, hogy még milyen sokmindenre van szükségem. Ma Lillán próbálgattam Sj Tokináját, ez lesz az első..

Előzmény: fotoblog (104)
fotoblog Creative Commons License 2006.02.05 0 0 104
Amennyiben te integettél ma délután, akkor elnézést. Visszaintegettem, de miután elvileg szemüveges vagyok, gőzöm nincs, hogy kinek... :)
Előzmény: Sj (103)
Sj Creative Commons License 2006.02.05 0 0 103

Meg voltál hívva a nagy esemény miatt a többiekkel egyetemben (már aki nem volt gyorsabb)! Örülök, hogy összejött a találkozó!

Ma fakultatív összeröffenést tartottunk lillafüreden, bár csak kiscsoportos foglalkozás keretében fotózgattunk.

Címeket holnap beírogatom exelbe és elküldöm.

Tegnapi kedvenc kétforintos és backfókuszos 70-200 kép (csak kézből úgy nézzétek):

Előzmény: Oregcsako (102)
Oregcsako Creative Commons License 2006.02.05 0 0 102
Valamivel negyed 11 után hagytuk ott a többieket Cool(R)-rel. Olyan hirtelen indultunk el, hogy olyasmit csináltam, amit még soha: én surmó, elfelejtettem kifizetni a kólámat! Szégyen és gyalázat, de így történt. Valamelyik nap beugrom és rendezem a dolgot... persze a jegybanki alapkamat kétszeresének az adott időszakra történő felszámítása mellett.

Örültem, hogy találkozhattunk, aztán remélem lesz még összeröffenés!

Sj! Várjuk a címeket mailben! :)
Előzmény: EOSTiti (101)
EOSTiti Creative Commons License 2006.02.05 0 0 101
Ejj... csákócska! Lehettél volna bőbeszédűbb is! Egyébként meddig voltatok?
Előzmény: Oregcsako (100)
Oregcsako Creative Commons License 2006.02.05 0 0 100
100. :-)
Előzmény: EOSTiti (99)
EOSTiti Creative Commons License 2006.02.05 0 0 99

"u.i: ha minden igaz ez a 100. hozzászólás.? :)" ez nem jött be, és ez is csak a 99.

Ígyhát ezzel most átadom a lehetőséget valakinek. :)

Előzmény: EOSTiti (98)
EOSTiti Creative Commons License 2006.02.05 0 0 98

Na most értem haza.(jó volt a mozi) Mégegyszer örültem, hogy megismertelek benneteket. Jó kis eszmecsere volt ez így elsőre, és egy kis technika felvonultatás. :)

Éjszaka még a várnál is jártam. Itt egy kép róla (gyors kép, ne fikázzatok nagyon)

itt

Ja és diósgyör felé menet kurva jó volt a hold. Eszembe jutott, hogy a Bigával zsír

képet lehetne lőni. Apropó... Ti nem csináltatok képet valamiröl, valahol szombat

este?

u.i: ha minden igaz ez a 100. hozzászólás.? :)

fotoblog Creative Commons License 2006.02.04 0 0 97
OK, úgy néz ki, hogy nem jött közbe semmi, szóval én is megyek. Sajnos nekem is el kell jönnöm korábban, mert a lányomat kell valami buliról hazavinni.
EOSTiti Creative Commons License 2006.02.03 0 0 96

Első fellángolásban én is el akartam adni a kitobit, de aztán átértékeltem a dolgokat,

megmaradt. 10-15 ezret nekem is ér, ha meg veszek jobbat akkor fordítógyűrűvel

jó lesz makrózni. :)

"Tényleg, ti hoztok gépet is, vagy most csak elméleti diskurzus lesz?"

Én viszem, mert egy hátitatyóm van. Nem jelent nagy gondot.

Holnap találkozunk!

Addig is üdv. Nektek!

Előzmény: Oregcsako (95)
Oregcsako Creative Commons License 2006.02.03 0 0 95
Gratula a beszerzéshez!

Nekem sajna hetekig kell várnom a 430 EX-re :-(

Azért a kitobi eladását szerintem sokan kétszer is meggondolnánk, mert akárki akármit is mond, azért ha néha jól jön, hogy van, annyit meg úgysem adnak érte, hogy megérje. Persze ezt mindenki maga dönti el.

Én is megyek a Toscanába, csak lehet, hogy picit hamarabb le kell majd lépnem, mint a többieknek.

Tényleg, ti hoztok gépet is, vagy most csak elméleti diskurzus lesz?
Előzmény: Cool(R) (89)
Cool(R) Creative Commons License 2006.02.03 0 0 94

Kösz!

Olvasom én... csak mostanában másra koncentráltam... :)

Előzmény: Sj (93)
Sj Creative Commons License 2006.02.03 0 0 93
Még éppen nem maradtál le róla, holnap lesz, szeretettel várunk! Így jár aki nem olvas minket, egyébbiránt gratulálok az új szerkókhoz!
Előzmény: Cool(R) (91)
EOSTiti Creative Commons License 2006.02.03 0 0 92

Igen. 74-es hozzászólás. :)

Legalábbis én készülök. :)

Előzmény: Cool(R) (91)
Cool(R) Creative Commons License 2006.02.03 0 0 91

Lemaradtam valamiről???

Toscanas buli?

Előzmény: EOSTiti (90)
EOSTiti Creative Commons License 2006.02.03 0 0 90

Gratula! Az én 70-200 amat kipróbálhatod, ha gondolod, és a sörröl is lemondok. :)

Cserébe a vakut kipróbálnám. :) Viszont szombat este nem sok mindent tusz, majd esetleg kipróbálni.

Akkor szombat 7 óra Toscana?

Előzmény: Cool(R) (89)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!