Gondoltam össze kellene hozni néhány környékbeli, kellően fanatikus, amatőr természetbarát fotóst, hogy ne csak véletlen akadjunk egymásra, mint velem is történt párszor mostanában!
Nyitottam hát egy topicot!
Bízom abban, hogy összejön egy remek kis társaság, akikkel néha- néha összeülnénk (a szó szoros értelmében) egy pohár bor, sör mellett vagy esetleg közös fotózásokon egymás próbálkozásait kritizálni, tapasztalatot cserélni.
Úgy tűnik, kerülgetjük egymást: a találka napján, szombaton én voltam kint Lillán, vasárnap meg Ti. Persze rögtön elbújt a nap, amikor kiértem, dehát már csak ilyen az én formám.
Tegnap pedig éppen busszal jöttem haza Debrecenből, amikor a Tisza-hídról sóvárogva néztem azokat a madarakat, amiket aewin-nek szerencsére sikerült lefényképezni is. Én max. a telefonommal tudtam volna, de az csak MAJDNEM olyan minőség, mint amit Sj Sigmája produkál :)
Aztán amikor a busz beért a városba, láttam egy Toscanás sárga furgont befordulni, nem láttam ugyan, hogy ki ült benne, de van egy tippem. :)
Visszatérve a fényképezéshez, a tegnapi sufnituningolásom eredménye itt látható. Hanyattvágtam a kitobit, és fogtam egy kétforintost. Kb. ennyit sikerült kihoznom belőle, illetve talán még érdemes lett volna jobban lerekeszelni. Lehet, hogy egyszer csak készítek egy fordítógyűrűt, mert most csak úgy odatartottam a géphez az obit...
Örülök, hogy tetszett. Szerintem az obidhoz csak nézd meg a gyufa felső részét milyen szép éles, bár csak kézből készült, egy vonalzón, vagy emailban elküldött fókuszteszten ellenőrizd!
Ilyen szempontbol érdekes volt a dolog, hogy kezembe foghattam azokat a cuccokat
amiket majd nekem is be kellesz szerezni. (jó sok lóvé. :( ) Meg egyébként is jó volt a találkozó, de ezt már írtam. Sj! Szerinted backfókuszos az obim? Jó lenne, valaki
akinek ilyen van, (és jó is) és összehasonlítanám a kettőt. Vagy lehet, hogy nincs is mit hasonlítgatni, mert tuti a problem. :(
Nem lenne egyszerűbb szemüveggel? Még akár fotózni is ;) ?
A képeim nem sikerültek úgy, ahogy gondoltam, mert ott minden sokkal szebnek tünt. Gyuri te hogy vagy megelégedve? Egy a talán jobban sikerültek közül:
Valamivel negyed 11 után hagytuk ott a többieket Cool(R)-rel. Olyan hirtelen indultunk el, hogy olyasmit csináltam, amit még soha: én surmó, elfelejtettem kifizetni a kólámat! Szégyen és gyalázat, de így történt. Valamelyik nap beugrom és rendezem a dolgot... persze a jegybanki alapkamat kétszeresének az adott időszakra történő felszámítása mellett.
Örültem, hogy találkozhattunk, aztán remélem lesz még összeröffenés!
Na most értem haza.(jó volt a mozi) Mégegyszer örültem, hogy megismertelek benneteket. Jó kis eszmecsere volt ez így elsőre, és egy kis technika felvonultatás. :)
Éjszaka még a várnál is jártam. Itt egy kép róla (gyors kép, ne fikázzatok nagyon)
Ja és diósgyör felé menet kurva jó volt a hold. Eszembe jutott, hogy a Bigával zsír
képet lehetne lőni. Apropó... Ti nem csináltatok képet valamiröl, valahol szombat
OK, úgy néz ki, hogy nem jött közbe semmi, szóval én is megyek. Sajnos nekem is el kell jönnöm korábban, mert a lányomat kell valami buliról hazavinni.
Azért a kitobi eladását szerintem sokan kétszer is meggondolnánk, mert akárki akármit is mond, azért ha néha jól jön, hogy van, annyit meg úgysem adnak érte, hogy megérje. Persze ezt mindenki maga dönti el.
Én is megyek a Toscanába, csak lehet, hogy picit hamarabb le kell majd lépnem, mint a többieknek.
Tényleg, ti hoztok gépet is, vagy most csak elméleti diskurzus lesz?