Örömmel hallom, hogy jól alakulgat a csapatunk és lesz esélyünk a 8ra. Remélem James tényleg jön, mert akkor elég jól nőnének az esélyeink, ha továbbra is úgy tud játszani, mint anno.
Fehérvárra én is megyek, de Pestről támadok és legkorábban 3 körül tudok ott lenni a tett helyszínén és majd kéne egy hely a meccs után hazafelé. Remélem megverjük őket és nagy gábor majd gondolkodhat, hogy a meccs után kit igazoljon le tőlünk:)
Ja, hogy te arra gondoltál, hogy hánykor lesznek a meccsek, meg ilyenek. Aztat én még nem tudom. Azt hittem az érdekel, hogy melyik könyvtárba megyünk, meg hogy hány könyvet olvasunk ki.
Ha az alba-kalendáriumból indulunk ki, nem biztos, hogy nyersz vele sokezercsillió eurót. De azért kérdezd csak meg albapapi/mami/stb-t a várható nyereségedről! :)
> Szia! > Adatlapod alapján magára igényes férfi benyomását kelted. > Kiváló minőségű,jól meg szabott (kényelmes),divatos férfi > fehérnemű gyártással foglalkozik cégünk.Webshopunkban > lényeges árengedménnyel árusítunk az üzletekhez képest. Kaposváron a Rómeó és Júlia Fehérnemű Szalonban megtekinthetők és megvásárolhatók termékeink.
Default én is ezt a kezdőt mondanám, de amúgy leszarom így 6 sör után csak basszunk oda mindenkinek :) Felőlem lehet kezdő a Tömös is - persze csak ha leül 3 perc és 4 fault után :-)
Hehe, amúgy a padunk is jónak tűnik, ennél a felállásnál Csibe, Benő hozza a rutint (szvsz tavaly se volt nagyon rájuk panasz), Vojvoda is csak-csak fasza lesz, Tömös meg. Ja, hát ő is ott van. Ha jön Nathaniel, akkor má' jó lesz, meg váljon be a druszám is cenyóban.
Kár találgatni,a jövő hétvégi torna és a göcsej kupa sok kérdésre választ ad.Januárig van a jelenlegi felállásban még egy helyünk légiósnak aki lehet amcsi is.
Hát nem tudom, Rolinak nagyon fekszik a 4-es poszt, veszélyes távolról is, de pontja nagy részét a palánk alól szerzi. Hármasként szerintem gyengébb lenne támadásban. És magyarországi viszonylatban a súlya is megvan hozzá, és még gyors is. És kell Sziko védekezése is. Valamint, mit már az előbb írtam, Orosz már nem bír 30-35 percet meccsenként, pláne nem kezdőként. Na meg ebben az esetben lenne még használható center-cserénk a padon.