Szeretném itt is megköszönni NEKTEK azt a remek délutánt (kicsit megkéstem ezzel...) , felejthetetlen volt, az biztos, de aláhúzom a volt -ot, mert már igencsak szerda van és közeledik a debreceni túra!
[(a fórumon azért nem igazán vagyok aktivizálódva, mert suliban bizonytalan az internet mint a kutya vacsorája (bár most jó a gép csak a monitor nem...)]
ui.: Amelyik cápa a tenyeretekből eszik az a lábatokból is fog
Már kezdem azt hinni h nem tudok érthetően fogalmazni :DD Bocs ha úgy jött ki az írásomból h nem értek semmit :D Tisztában vagyok azzal h Debrecenbe megy busz és azzal is h vasárnap autókázás lesz. De mint írtam"Vasárnapi meccsre még mindíg söfőrt keresek" :D:D:D:D:D
a közös buszt a Debrecen GLADIATORS elleni meccsre szervezzük - Debrecenbe a 7végi WOLVES-GLADS meccsre nem szervezünk buszt, oda valszeg saját 2-4-6 kerekűekkel megyünk
ez utóbbit a mai edzésen egyeztetjük, ki jön, kinél van még hely
Reggelt Kicsit félek a közös szurkolói busztól hisz ebből megint csak nektárcsepegtetés lesz :( És az sem hanyagolandó h minimum 10 km-eneként kocsma vagy pisi. Eddig még úgy néz ki h kocsival megyünk de ha ez befuccsol akkor feláldozom magam és jelentkezek a buszra. Hétvégére kiderül. Ami biztos azaz h MEGYEK! Vasárnapi meccsre még mindíg söfőrt keresek :) Ne tolongjatok máá ennyire :DDD
a vasárnapi meccsről full story a honlapon, 1-2 klassz csajos képpel
aki Debrcenbe akar, szeretne jönni buszval, az jelentkezzen mielőbb. busz van, és van még 25 hely rajta. foglalás jelentkezési-fizetési sorrendben, az ár kb. 1300-1500 píz lesz.
jelentkezés a fórumon, ímél és/vagy telefonszámmal, amit az utazási díj befizetése tesz teljessé. aki hallja adja át!
1. FG 39 yard - sikeres 2. FG 33 yard - sikeres 3. FG 42 yard - sikertelen
az adatokkal óvatosan, a dioptriáim már opálosodnak, majd ha visszakerül a dvd anyukádhoz, csekkold le a távokat, bár addigra benne lesznek a hivatalos stat-ban is
és tod mi volt ezután!? McNabb kibujt, lepörgött, átverte a védőket és mint Sanders fénykorában, végigfutott a pályán és miközben a gólzónába vetődött, azt kiabálta: Jajj szegény Patriots!!!!!!!!
Üdv Cimbik :) Mivel már ismernek pesten mint a rossz pénzt :) ha van 1 2üléses hely a számomra szívesen veletek tartanék jómagam is :) Ígérem megfürdök és nem vizelem le a lelátót /bár múltkor sem történt ilyesmi/ Felhívom mindenkinek a figyelmét h a sör nagyon drága az ottani büfében :D Inkább kúton tankoljatok fel. Folyamatos Fórumfigyelő lévén írjatok h tudok e menni vkivel. Előre is köszi.
U.I.:Ha megint mezes party lesz akkor jelentkezem :D
Köszönöm szépen a megtisztelő elismerést, hogy a honlapunkon a mecs emberének választottatok! Úgy gondolom - és ez nem a szokásos duma - hogy ez a diadal a CSAPAT sikere volt! Rengeteg embert ki tudnék emelni a csapatból! Személy szerint Sándor Borisz Zolika játéka tetszett a legjobban! Amit ő művelt, az nem volt semmi!!!