Gratulálok a csapatnak,iszonyat tartásunk van! Lauge igazi vezér extraklasszis,remélem nem Kosorotovval fogjuk csak pótolni,mert ez kb porsche vs lada kategória…
A szélsőinket nem használjuk nekem ez fáj igazán,amúgy rendben vagyunk mint CSAPAT,csupa magybetűvel:):)
Én megtartanám Laugét, mert bár a játékát úgy hírlik tudja a Veszprém pótolni, de a CSK-ként betöltött pozícióját, intelligenciáját, mentalitását szerintem még attól is nehezebb lesz.
Nem tisztem megvédeni Bencét, de azért ha nem sérül le, akkor tudna segíteni a csapatán. Az más kérdés, hogy így utólag persze, ahogy mindenki már okos, láthatóan saját magával és a Szegeddel is rosszat tett a maradásával, egy váltás esetén Barca vagy Veszprém, nem 60 perces játékos lett volna, így nem is készült volna teljesen el fizikailag erre a szezonra, valamint a Szeged is kénytelen lett volna más beállóhoz nyúlni, így nem ment volna rá a tavalyi szezon is erre, kivéve persze azt a veszprémi meccset. Nekem inkább az a nyilatkozata volt csalódás, ahol kvázi elismerte hogy vannak kedvencek, de én is az vagyok ,így nekem jó, a többiek nem érdekelnek, csapatkapitányként ez nagyon fura...
Már szegedi körökben is a kézilabda Mbappéjeként gúnyolják... Sztár gázsi, nagy pofa, túlzott befolyás igénye.
Azt a havi összeget,-ami egy átlag magyar család éves költségvetését jócskán meghaladja- a hosszabbítása óta mutatott játékával, hozzáállásával biztosan nem érdemli ki.
Miért gondolod hogy nem oldaná meg,csak mert nem klasszikus lövő,vagy más miatt? Azért én Gottfridson-Fabregas páros kapcsolatot elnézegetnék:) Sztem ettől függetlenül nem reális,de akkor ki…?
Azért ez a (az eredeti) cikk több mint félrevezető. Karabatic, Mikkel Hansen, Sagosen jövőre, de még Remili a Kielcében is sokkal többet keres 29.000 eurótól. Egy Gotte kaliberű játékosért ez bagó. Mindemellett szerintem a mi problémánkat, azaz, hogy egy klasszis balátlövőre van szükségünk nem oldaná meg az esetleges érkezése.