mariska nem olvasta az új autó vezetéssel kapcsolatos észrevételt!na jó most nincs szüksége izgalomra.. inkább leirom a hétvégi kalandomat az autóinkkal. audi 100(22év)csütörtök indulás tekézni (sport nap) soroksári út ,kocsi füstöl . ugy ahogy félre állok , szemrevételezés- generátor nem forog az ékszij elfüstölt. aláfekvés kiszerelés némi kalapálás után belátom javithatatlan .tekézés nincs irány haza! egy felüljáron lefuladok a csucsforgalomban. leizzadok az 1600 kg csak 10 métert kell felfelé tolni onnan lejtő, és beindul kár (volt a megváltót szidni húsvét előtt) innen sima hazatérés.péntek szabi nap, irány a balaton renault 5(24év) nem férek bele. kormány a két térdem között de ezt megszoktam induláskor a váltó rudazat szét esik! alá fekvés drottal rögzités jó! de 1-2 sebb. nincs a helyén ,háromszor négyszer kell probálni mire bele találok. lámpánál stb nagyon fogyokura! lágymányosi hidon váltógombot kitépem a helyéből, most már ezt is teszegethetem a helyére. autópálya matrica nélkül már nincs gond azon kivül, hogy állandoan a fél éve nem létező 5 sebességbe akarom tennia váltót(fogaskerék törés , után sima kiszerelés)). nyaraló semmi gond áll a kocsi! badacsony nem lehet inni! haza felé ugyan azok a gondok vasárnap.hétfő reggel jön a lány a locsolók elől menekülve és éktelen zajjal kispolski (26 év) vigyem be javitani! badacsonyi bor fogyasztás. kedd reggel kispolski nem indul égve maradt a rádió meg a külön ablak fütés, sebaj az audi generátorát is meg kell csinélni irány az audi 200méter totál defekt, sebaj majd a renault úgyis kell valamit csinálni a váltóval, beszenvedés... metró haza
Aztán pedig még ott van San Antonio is. Ez a világ hatodik legszebb strandja címet kapta. Olyan, mint egy karibi sziget, a vízben a kék és zöld minden árnyalatát látni. Igaz, Ibizán nem volt éppen sok kulturális látnivaló, de ettől függetlenül mondhatom, hogy nagyon emlékezetes nyaralás volt.
A számnak és a kezemnek azé nincsen baja!
Hmmm. Ibiza...az indulást már mondtam. Nagyon jó helyen laktunk, olyan igazi buliszálloda volt, de nem az a tinibulis, hanem a mi korosztályunknak való. Jó programok voltak, mindig szólt a zene, közel volt a part. Jajjj, és a part!! Hogy az mlyen szép volt. Kemémyhomokos, sekély, kellemesen langyi, és kristálytiszta víz! Gyönyörű panoráma. Ami most először eszembejutott, az az, hogy itt van a leghíresebb neaplemente. Hallottatok már a Cafe del Mar-ról? Ott van egy zenész, aki fenetudja, milyen régóta ott zenél, nagyon kellemes hangulatú a zenéje, tényleg naplementéhez való. Az emberek oda járnak naplementét nézni. Szerintem párezer ember mindig kivonul oda, a parton ücsörögnek, ameddig a szem ellát. Közben a háttérben szól ez a zene, az emebrek lesik a napot. Aztán pedig amikor a látóhatár alá bukik, megtapsolják. Eccerűen fantasztikus hangulata van.
Nemtom, komoly-e, majd holnap kiderül. Fájogatott meg keményedett a hasam, ígyhát inkább feküdtem.
Holnap megyek dokihoz. Terhestopikon mondták, hogy ez nem játék, ezért sem autóztam...
De itt ücsörögni a restiben, azt még lehet...
Y42 boldog szüli napot! különben ne bánd ez még csak csikókorhatár . majd 50 felé az a veszélyes!
hú nagyon jó még valaki ki gombócfőnökurasszony korával foglalkozik!csak boncolgassuk igy legalább eltrelődik a figyelem az öreges kiszolgálásról! reggel a mariska verte az asztalt, most meg én nem kapok arakot! hogy egy kis utazás is legyen milyen volt az első munkanap a munkahelynek nevezett túlélő táborban?
Jó sokat írtatok ám!
Azt elárulhatom, hogy nem autókáztam szinte semmit, mert feküdtem :(( Hétfőn vittem családot rokonokhoz.
Locsolók le voltak állítva időben ;)
A kávé miatt pedig csak azért vertem az asztalt, mert itt jó kávét adnak, na!
Mondottam volt egyszer ó, hős lovag,
hölgy korát és súlyát nagyon ne firtasd! :))))))))
Lehet, hogy lemaradtál arról a részről,
hogy Gombóc még e héten föllő portáljára
egy (két) fotót becses személyéről
és mindenki tippelje meg maga-maga.
Csak nekem el ne mondjátok!
Mert harapok! :)))))
Szerintem ez a 29-es mizéria nagyon
letaglózta a jónépet, mert ide se kuksiznak.
Vagy ez még húsvéti macskajaj???
Hát igen. Y42 mától már 44, de gondolom a Gombóc29 is már van vagy 30:)))
Utólagos locs-locst küldök minden Resti látogató hölgynek!! Neked Gömbóc locs-locs-locs-locsot:))
Már megint bearanyoztad a napom:))
Zöld erdőben jártam,
Két oroszlánt láttam.
Az egyik lázas,
A korsóm mázas!
--------------------
Én kis kertész legény vagyok,
Magam után szagot hagyok.
---------------------
Itt vagyok, friss vagyok,
Máris sorba állok!
Csak egy kicsit meglocsollak,
Aztán odébb állok.
-------------------------
Én kis kertész legény vagyok,
Locsolkodni járogatok.
Ha nem adnak garast,
Levágom a csupasznyakú kakast!
------------------------
Szép Húsvét ünnepén
Locsoljon a kánya!
Ezt a szép boszorkát
Bedobom a kádba!
------------------------
Nem vagyok én nyuszi,
Kell nekem a puszi!
Gombold ki a blúzocskádat,
Hadd locsolom dombocskádat!
Mi történt ma?
-Kiderült, hogy gombóc29 nem 29 éves és nem is 29-ben született.
-Satine-ra rárohadtak a tojásai :((( (vagy nem?)
-Mariska autókázott (talán)
-HB dógozott (+ talán lőtte fölfele a képeit)
-y42 és B_B comingoutoltak (de elnézve)
-Rozoga tette egyedül a szépet (de azt kitartóan)
Aki holnap ünnepli a születésnapját, annak
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK !
Sziasztok.
Ui: Közben befutott HB is! Köszi, hogy benéztél.
Kicsinyítsél aranyom!
Én a Photoshoppal csináltam.
Bekukkantok, aztán meg csak ámulok-bámulok, kapkodom a fejemet.
József Attila, Rozoga50, Málta, Gombóc29(?), Juhfark, Satine, virtuális locsolkodás a résztvevők tudta nélkül:), stb. Sok ez már nekem 3 napi munka után.
Gombóc! Köszi az emilt, most meg sikerült (valamennyire...). Csak akkorák lettek a képek, mint az a panelház, amiben élek.:(
ki kellene probálnod azt a csuzli szerü valamit amiben kilőnek közben a gömb forog saját tengelye körül is meg ememlkedik 50-60 méte magasra. az egészet videora veszik tizenvalaHÁNY pénzért elviheted. és minden második járat után de leginkább igény szerint kislagolják a gömböcskét.na ezt sem vállaltam!
Kedves Rozogácska!
Igazad van. Részben.
A gombóc29 vagy vmi ilyesmi ebben
az esetben megállja ugyan a helyét
DE!
Másrészről nem vmi ilyesmi, hanem gombóc29.
De nehogy aztatat hidd, hogy 1 percig is volt
ezért harag.
Áááááá, nem.
Ezért nem. :)
Viszont azért, hogy csak néha jössz azért
már igen! :)
Ez nekem tényleg jó! Mmint Aból Bbe.
Tavaly a bungee jumpingot is kiakartam
próbálni Horvátországban.
Erősen rákészültem, mantrákat mormoltam...stb.
Elmentünk a tetthelyre és kiderült,
hogy 1 éve lezárták a darut.
De az idén......
himes tojás is nagyot üt.de a szoc reál versikéért megérdemeltem. a másikért mit kapok? gombóc életkorára vonatkozó kérdés nem szól senkinek csak összefoglaltam azokat a dolgokat ami kiderült. megtiszteltem azzal hogy főnök urnak szolitottam --aszzony, 29 évesnek gondoltam- kiderült, hogy csak nem akar változtatni, 29 vagy valami ilyesmiért meg kaptam amit kaptam stb stb gondolni én hát nem is tudom csak a magas hegyekre tudok gondolni amint ő eljut a-ból bé-be és közben azt mondja, hogy ez jó nekem ez jó nekemez jó nekem