Néha rádnézek és mamám megboldogult tehene jut eszembe. Máskor meg azt látom a szemedben, hogy még vizesfiúnak is hülye lennél.
Tudod mit, te ne törődj semmivel, majd én fogom a kezed és elintézek helyetted mindent. (Igen, még azt is, nehogy kárt tegyél magadban.) Vagy a környezetedben.
Biztos helyed lesz az összes buszon, hogy vakulnál meg. Egyszerre utazol majd velünk és a kiscsaládjainkkal.
Te is jókor találsz ide,vazz. Épp magamat fényezem - hogy jobb vok,mint A Csák Nórisz, erre beszólsz... Lehet vmelyik meccsen a bíróra esem véletlenül - persze csak, ha te vagy az :P
MZ: értettem, dolgozom rajta... A buszt meg Geri miatt értettem félre (Bocs, Geri, valakire fogni kell... :D )
A Debrecenbe menő különbuszt a szurkolóknak szervezzük, a fórumon az Ő jelentkezésüket várjuk. komprende?
A nagyon okos játékosoknak gyárilag rendelkezésre áll 1 másik busz, amivel a csapat utazik. Erre nem kell külön jelentkezni, csak edzésre kell járni, figyelni arra amit mondunk és nem pofázni tele a másik fejét hülyeségekkel addig, amíg mi tájékoztatunk benneteket erről-arról. kapísi?
milán! a rosterképeket csinyáld lécci-lécci-lécci és a pénteki edzésre hozd el a pen-drive-on + a plakáttervről se feledkezz el. thx
"CN a legnagyobb pókerarcú kártyamester a világon. Megnyerte az 1983 Világ Poker Bajnokságot, úgy hogy a kezében volt: egy Joker, egy "Ingyen kimehetsz a börtönből" Monopoly kártya, 2 tref, 7 pikk és egy zöld 4-es az UNO pakliból."
Szeretném itt is megköszönni NEKTEK azt a remek délutánt (kicsit megkéstem ezzel...) , felejthetetlen volt, az biztos, de aláhúzom a volt -ot, mert már igencsak szerda van és közeledik a debreceni túra!
[(a fórumon azért nem igazán vagyok aktivizálódva, mert suliban bizonytalan az internet mint a kutya vacsorája (bár most jó a gép csak a monitor nem...)]
ui.: Amelyik cápa a tenyeretekből eszik az a lábatokból is fog
Már kezdem azt hinni h nem tudok érthetően fogalmazni :DD Bocs ha úgy jött ki az írásomból h nem értek semmit :D Tisztában vagyok azzal h Debrecenbe megy busz és azzal is h vasárnap autókázás lesz. De mint írtam"Vasárnapi meccsre még mindíg söfőrt keresek" :D:D:D:D:D