Igen, a lelkes (emellett ifjú és bohó is) Ládás azzal kezdi, hogy végigolvassa mind a majdnem ezer (AZ EZREDIK VÁNDORÉ!!! TESSÉK FIGYELNI) üzenetet és csak azután szólik bele a belsejébe.
Így meg aztán nem nehéz kifelé találgatni kedves vigyori társunk valódi (vagy csak korábbi ???) nevét.
Nem baj, megpróbáltad. :-))
Mit is akartam még? Ja, igen! Szóval az utolsó (amin még voltam) CP kb. 20:00 körül fel is bomlott, mindenki mindenféle átlátszó indokra hivatkozva elporzott. Csak Skinny és én maradtunk, de mi viszont hajnalig csocsóztunk egy jó kis (egyébként eléggé lepukkant) helyen. Így részemről nem volt rossz a program, csak épp CP-re indultam este, nem mást mulatni.
Lady is mindenkit üdvözül. Éppen borogatom a homlokom, mert a múltkor elfelejtettem említeni, hogy ő is hasonlóképp vélekedik és nemtetszését tettleg ki is fejezte.
...ez pompás! Csak sajna javaslatom nincs,pedig nekem aztán volna,de most nincs. :(
Egyébként írtam Neked egy emilt melóból,nem kaptad megtalán? Akkor íme: Ha megvan Néked DRG néni postacíme, - amit el is olvas! - ,akkor azt kéremszépen. :)))
ismét írok én is...
nyakig ülök a karácsonyi előkészületekben, készítem a fadíszeket a vásárra. sajnos itt körülöttem alig akad valaki aki ingyen elvállajla a barkácsolást. pedig nagyon nagyon szép a jutalom: a bevétel a nyíregyi ACSI-ba megy (ami egy anyás csecsemő otthon meg árvaház is)hogy legyen miből játékokat venni. és akik a vásárt csinálják azokat dec.21.ére várnak egy estére. és szerintem megéri egy estét játszani azokkal a 1-5 éves csöppségekkel. :) ez a legszebb jutalom... bár a kezem már totál kiszáradt a gipsztől, nem hagyom abba. :) drukkoljatok, hpgy mindent eltudjunk adni...
:)
minden jót. pá :)
Elméletileg már szerveződik. Ez annyit jelent, hogy már Zorro és az én fejemben is megszületett az ötlet, hogy kéne egy CP. Most már csak azt kéne kitalálni, mikor. Meg különben is, december tele lesz ünnepekkel, most már tényleg össze kéne rántani a társaságot egy utolsó évzáró bulájra. Időpontilag javaslatokat szívesen veszünk. :o)
..ja amúgy meg ezen a néven nem ismersz,naláááássuk,hogy vezethetnélek rá....
Ezen név kedvenc lánynevem ötvözete,akivel anno gurítottunk némi bólingot úgy négyesben a római parton. Akkor még minden olyan szép volt......
Ímhol elröppent az a pár hónap a Láda nélkül és még mindig bírom szívveréssel, pedig nem könnyű. (tuggyátok, a sok sírás, meg miegymás...)
Üdvözülnék én is mindenki-féle emböröket a régiességbül nagy tisztelettel.
Mélységes katarzis-élményem okozta kézremegésemet legyőztem és ímhol keyboardot ragadva jelezném, hogy élek. Igaz, szabadidő 0, de úgy megvolnék.
Szívesen mennék CP-re is, ha nem olyan lelombozó lenne, mint az utolsó valamikor egy hónapja... :-((
Aki ottan volt, az tuggya mire gondolok.
Hat miben masban mint TetraPak-ban! De csak azert, hogy meg ne romoljon igy a sok okos tudosnak nem kell ujra meg ujra dolgozni rajta. Osszekotyvasszak, kiveszik a tejet a hutobol, megisszak -esetleg krumplipuret csinalnak belole- beletoltik a szejjelmarot aztan gyorsan gyorsan ratesznek valami csipeszt, onnan meg mar egyenes az ut a hutobe. Ja egy valamire figyelni kell, megpedig, hogy a hutonek kulon generatorhaza legyen, mert Tetraban is csak par napig all el az sminkalapozo, ha esetleg kimegy az aram teszemazt egy Fovarosi Villamos Muvek -bort, buzat, fizetest- sztrajkobol kifolyolag. Egyeb kerdes?
Ja a masik, az az eros emberek talakozasa. Amikor az egyik legyozhetetlen koponyanyimonyo a masik meg mindenkitlegyozo feherlofia!? Ha lattad a meset, tudod a valaszt. Latod, ecceru ez mint a ize mi is?
Hát igen, régen írtam...
- a "Cafe Lager" a Margitszigeti futbalpályánál van.
Pontosabban sajna nem tudom leírni.
-Vagy talán úgy, hogy ha jöttök a Margithíd felöli oldalról, akkor menetirány szerinti bal oldalon lesz egy lejárat. Onnan már hallani fogjátok a zenét, és azt követve eljuttok a helyszínre!
:-)))
Köszönöm:-)
Most már majd előkerül nyilván, ha tudja, hogy mindenki itt van szinte.
Ki hiányzik még vajon?
Nekem Tigryss konkrétan hiányzik... és még biztos eszembe jutna pár név.