Így csaltam lépre júárkát a molesztálós topikban, azt állítottam, hogy simogatom a kolléganőim haját, és egyet még át is ölelek, és a nagy mellét magamhoz húzom - meg is kaptam a magamét júárkától. De aztán elárultam, hogy pont fordítva, velem csinálják ezt, akkor meg csak azt hajtogatta, hogy de azért rá vagyok gerjedve a kolléganőm nagy mellére.
Csapdát állítottam neki, bele is sétált.
Azóta biztonsági játékos lett velem szemben, nem válaszol nekem, de igaza is van, mert ha nincs válasz, nincs hibázás!
Szerintem a komcsi fideszeseknek kéne átköltözni Oroszországba,
Kicsi szívem, már elmúltak azok az idők, amikor nektek elég volt valakire rábökni, és már vitték is a Gulágra, most demokrácia van, és a választók a tefajtádat elhajtották a horngabikába.
Ezzel jól meg is lehetne viccelni a szexista olvtársnőket: legközelebb, ha egy nő elkövet valami erőszakos cselekményt, a nemeket felcserélve adjuk elő a történetet. Megvárjuk a felháborodott reakciókat, aztán megkérdezzük, hogy ugyanaz érvényes-e a női elkövetőre is :-)
Folyamatosan figyelni a járda szélén álldigállókat nem mindig megy ám ! Ha csak csorogsz a forgalomban , akkor ráérsz nézelődni , de ha tol a forgalom irama , erre nincs elég idő . Olyankor magadra kell vigyáznod , figyelve az eléd furakodókat/a rád mászókat/ a "nagyon ügyeseket' . Meg úgy egyébként is : az ember feltételezi , hogy a járdán állók nem hülyék .
Pedig sajnos sok gyalogos nagyon is hülye . Naponta látom , hogy simán átmászkálnak a pirosnál álló vagy araszoló kocsik között , mert nincs idejük elmenni az 5 méterre lévő zebráig .
....és ami a legszomorúbb , hogy többnyire a fiatalok , vagy a lassan járó idősebbek ilyen felelőtlenek .
Mivel ezeket a témákat erős elfogultság jellemzi a szexista oldal részéről, mindig érdemes elvégezni azt a gondolatkísérletet, hogy ellenkező nemekkel vajon mit mondanának rá...
ebben az esetben egyetertek a birosaggal meg Anyocaval: boven eleg, hogy ilyen sajnalatos modon elvesztette a gyereket, total felesleges lenne tovabb buntetni, lesittelni, vagy akar csak felfuggesztettre itelni. Hibazott, baleset, egy gyerek meghalt, sajnos mindannyiunknal akik kozlekedunk benne van a pakliban :(
Es az oreg tata is nyilvan azota is gondolkodik, hogy hogy tudta volna elkerulni a balesetet, ha jobban koncentral, korulnez, figyeli a kisgyereket.
(erre amugy vezetokent erdemes figyelni: ha kisgyerek van az ut valamelyik szelen, folyamatosan lesni, hogy lelep-e a szuloktol)
Sajnos az volt . A bíróság megállapíthatja , hogy jogilag nem vétkes (mégse ő lökte az úttestre azt a gyereket) , de aki nevelt már gyereket , az nagyon jól tudja , hogy lehet annak a kölöknek úgy fogni a kezét , hogy nem tudja simán kisiklatni az anyjáéból a sajátját . Több ez sima figyelmetlenségnél . Pláne ha tudja , hogy a gyereke szófogadatlan/izgága/stb. .....
"mi lehet az oka, hogy Magyarország mellett Bulgária, Csehország, Lettország, Litvánia, Szlovénia és az Egyesült Királyság nem fogadta el még az egyezményt."
Ezekben az országokban nem elég erős a ballib?
Vegyük észre, hogy honnan jön az összes ilyen eszementség.