Hali Sügér!! Mi újság a ködös Albionban ? Megugrott e a Guiness sör fogyasztása mióta kint vagy? Igazából a hossssssszúúúúúnevű stéghajón azok utaznak majd, akiknek nincs hajójuk, vagy nem tudják elhozni, de Kapitány az kell rá. Legfeljebb egymást váltjuk, mert a lányokra vigyázni kell!!
Tiborpapa: Csak SÖR! Ha esetleg maradna hely, akkor beer, vagy bier.
Ahoj everybody ! Doktor már megplasztikázta a stéghajó--(ez új fogalom,Kitzolival találtuk ki:)--Neptunját. NAgyon szép lett,mms-ben van képem is. Ha sikerül a mami laptopjával a telóm kommunikáció képessé tenni ,felteszem.
Sajnos az én klavim is szarakszik. Nem érintkezik a space, beragad az enter. Ez is cserés.
Űdvözlök mindenkit ! Űzenet KItZolinak: Plasztikai műtét elindítva,müszakilag jó állapotban van. Nem hiszem hogy 50 óránál több van benne. Teljes gázzal nem is tudott menni, mert egy csavar rosszul van betéve a gáz rudazatba és igy3/4 gáznál elakadt neki. Ha hűtés és olaj lessz (Benzinben 20-as) kb. 200 órát különösebb gond nélkül elmegy. Utánna jöhet egy komolyabb vizsgálat.
Beer-ci! ne feltsd el ott lesz az én futóm is, amin visszük az uszóstéget. Ha kell azt is lehet majd használni. Kifejezetten alkalmas laposfenekű hajók szllítására. Mail ment.
Utánfutót tudok adni, akkor csak egy vonóhorgos autó kell. Valahogy megoldjuk, mert másnak is van ilyen problémája. De ha minden kötél szakad , valamelyikünk visszavisz a hajóddal együtt.
Így van! MINIMUM AZ 5 * Tehát terveink szerint a hajókat letennénk már előző nap. Akik közelebb vannak, azok meg 1.-én reggel. Ekkor mindenki lehúzná a vontatóját a futójával T. ugra, ahonnan közösen , bérelt busszal mennénk vissza a kiindulási helyre. Ez a legolcsóbb, és a legyorsabb megoldás. Így amikor megérkezünk a túra végcéljához, mindenki haza tud indulni a saját szállító járművével.