Én is így érzem a fórum alapján. Nem értek a kézihez, csak imádom....a Győrt nézve utóbbi időben továbbra sem kellene félnünk a Szegedtől. Persze kérdés, Martin tudna-e csapatot formálni.
Asszem befejezem, mert ez nem az a hely, de igazából semmiből, csak olyan megérzés, nekem már nem tűnik olyannak mint régen volt, mondom nem látom vidámnak, felszabadultnak, sokkal inkább görcsösnek, lásd EG eset, haragszom rá, mert a keze alatt a magyar játékosok elolvadtak, lsd. Háfra, és a szélsők is, nem tudott v nem akart, v nem volt rá lehetősége az eredménykényszer miatt, h beépítsen, felhozzon érdemből az up-ból vkit is, érzésre sokkal inkább működik ez a csapat a játékosok egyéni képességeinek köszönhetően mint inkább az edző hozzáadott értéke miatt. Ameddig van pénz győrben addig megvehetnek bárkit, játékost, edzőt, csak ahogy írtam ez most ott win-win szitu, ezt megéri most tovább vinni, de ha idén sem lesz trófea, trófeák, akkor gyorsan változhat a szitu.
Nem akarok megbántani duplán senkit, de a vezetőknek is egyszerűbb marasztalni egy bevált edzőt, mint leakasztani egy újat, és most kik is a vezetők, Bartha lelépett, Görbicz babázik, ebben az álllapotban én is csak egy aláírásra várnék...
Sztem a játékosok nem hozzá, hanem a megszokáshoz ragaszkodnak, ahogy klub is, sztem ott Oftedal a kisfőnök. Sztem már nem ugyanaz az ember aki elment. Nem tudom emlékszel-e rá, még mielőtt elment próbálkozott a magyarral is, most már csak angolul nyilatkozik, sztem igenis megfáradt.
De csak nyáron, addig még érdekes dolgok történhetnek, nagyon nem mindegy, hogy ki fog jönni, mert lehet vkinek (?) Pastor volt a hívószó, vagy éppen ellenkezőleg, lehet kinyílik az ajtó más játékosok előtt is a távozásával.
Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor marad a spanyol vonal, mert Jön Ambros Martin. Ez lutri, akkor inkább kérjenek még egy kis otp-s pénzt és hozzzák el Parrondót, mindenestre nagy változások lesznek, kérdéses, h kit találnak meg edzőnek. Martin egy gyengébb kiadású Pastor, vele nem lesznek előrébb, győrben már nem tényező, kiégett, motiválatlan, eszközteletlennek tűnik, persze lehet jót tesz neki a levegő és környezetváltozás, habár a győrön kívül gyakorlatilag megbukott az oroszoknál és a románoknál is, sztem neki nem nagy a hozzáadott értéke a világválogatott csapathoz. Ha még olcsóbban gondolkodnak akkor meg jön Matke. Erősen gondolkodom, de nekik nincs egy olyan szegedhez köthető ikonjuk mint nekünk volt Ilics, szóval még ezen az úton sem tudnak elindulni.
Ilic szerintem idevette a Plock elleni meccset is. Nem harapott a csapat úgy ahogy kellene, azért a NEKA ellen +15 lett volna reális, a 30 bekapott gól nonszensz. Volt egy tisztán magyar belső sorunk, akkor jöttek fel talán 6 gólra. Nagyon sokszor voltak üresen a szélsők, mégis középen ment az erőlködés. Strlek is visszaesett tavalyhoz képest. Összességében nem volt meggyőző a produktum főleg védekezésben, Ilic részéről teljesen jogos volt a morgás.
Nekem ezzel csak annyi problémám van, hogy szegények alig töltenek időt a pályán, mitől lennének jó formában? Elderaanak eddig 1 értékelhető meccse volt az idényben, mégis folyamatosan megkapja a bizalmat. (Neka elleni 2 gól sem valami acélos)
Más: érthetetlen szerintem, hogy emberelonyben sem jatszunk ki szélre labdát, amikor ilyen szelsoink vannak. A bundesliga tavalyi golkiralya nálunk nem jut helyzetig...
Illetve Chrintz valószínűleg térdszalag szakadást szenvedett, lassítás alapján nagyon csúnya volt. Lehet, hogy ennek nyomán Lindberg mégis kap majd egy hosszabbítási ajánlatot.
Én nem azt mondom hogy a pénz a döntő szempont, de nem véletlen hogy pont akkor indulnak haza amikor ennyire jelentősen kedvező fordulat áll be az adózásban.
Ha így már nem számottevő a különbség az idegenlégiósként és otthon megkereshető pénz között akkor könnyebben szerződnek haza. Eddig nagyon jelentős különbség volt a kereseti lehetőségek között, ez mára eltűnt.
Magnussont megműtötték, nincs meghatározva mikor térhet vissza a Magdeburg klasszisa.
Tegnap sem ő, sem Weber nem lépett pályára. Webert Damgard helyettesítette és 2 gólt lőtt. Magnussont Smits aki viszont 10-et. Mégis a meccs legjobbja ismét, mint a Veszprém ellen a 9 gólos irányító Kristjansson volt szerintem. Ahogy Veszprémben ugy Dániában sem nagyon tudták tartani. Nem rajta múlott hogy a Magdeburg kikapott. portner közel sem tudott úgy védeni mint Veszprémben, 30 lövésből 9-et hárított.