A citromos sör szerintem jó, a Kormorán kikötőben nyaranta mindig így ittuk a búza sört. Ki emlékszik az NDK-s időkre? Ott volt nagy divat valamiféle piros üditővel felesben inni a helyi söröket. Emlékeim szerint annyira nem is volt szar. Irigyellek az angol pub-ért , ott a legutolsóban is van legalább 12 különféle sörcsap. Voltam olyanban, ahol annyi volt, hogy a fényképezőgéppel egyszerre nem is tudtam levenni. Éljen a jó bor. Is. Meg a pálesz . Stb. Üdv: Zsolt
Meg kötünk az elejére egy plasztik mamit. Tudod, amelyik azt a nagy "O" betűt mondja. Persze lesz rajta túra póló, a kezében túrazászló, és össze lesz kötve slaggal a gumicsónakkal a nyomáskiegyenlítés miatt:)))
Igen igen,kb. 50 órát mennek átlagosan az emberek évente a 30 Le körüli motorokkal. Ez 50 x 30 km, Ez 50 x 12 liter benya. Ez 25 jó nap hajózással eltöltve.kb.
Hali Sügér!! Mi újság a ködös Albionban ? Megugrott e a Guiness sör fogyasztása mióta kint vagy? Igazából a hossssssszúúúúúnevű stéghajón azok utaznak majd, akiknek nincs hajójuk, vagy nem tudják elhozni, de Kapitány az kell rá. Legfeljebb egymást váltjuk, mert a lányokra vigyázni kell!!
Tiborpapa: Csak SÖR! Ha esetleg maradna hely, akkor beer, vagy bier.
Ahoj everybody ! Doktor már megplasztikázta a stéghajó--(ez új fogalom,Kitzolival találtuk ki:)--Neptunját. NAgyon szép lett,mms-ben van képem is. Ha sikerül a mami laptopjával a telóm kommunikáció képessé tenni ,felteszem.
Sajnos az én klavim is szarakszik. Nem érintkezik a space, beragad az enter. Ez is cserés.
Űdvözlök mindenkit ! Űzenet KItZolinak: Plasztikai műtét elindítva,müszakilag jó állapotban van. Nem hiszem hogy 50 óránál több van benne. Teljes gázzal nem is tudott menni, mert egy csavar rosszul van betéve a gáz rudazatba és igy3/4 gáznál elakadt neki. Ha hűtés és olaj lessz (Benzinben 20-as) kb. 200 órát különösebb gond nélkül elmegy. Utánna jöhet egy komolyabb vizsgálat.