Gondolom sok Lada rajongó van itt...ha neadjisten valaki orosz Lada honlapra bukkanna, és érdekelné mi van ott, nyugodtan kérdezhet mert tudok oroszul... Messze nem anyanyelvi szinten, de azért eléggé..
Megnéztem a lengyel oldalt, amit Szega mondott ( utólag is kössz mégegyszer) Hát apám......egy tucat törölköző kellett, úgy csorgott a nyálam....amit csak eltudtok képzelni...24-es Volga, Nagypolák, kispolák, waresz( egy másik fehér lépcsőshátú), Kedvencem a Skoda 120-as, Trabi, Lada 1200-es..egyszóval minden.... Remélem legalább a töredékét árulni fogják ezeknek nálunk is.... Nagy koponya lehetett aki ezt kitalálta, hogy olcsón meglehessen ezeket szerezni... Ami meg a minőséget illeti, nem kell kibontani, és akkor nem törik le semmi róluk....:) Én mindig kettőt veszek, egyet kibontok és a polcra , hogy bármikor gyönyörködhessek benne, a másikat eldugom tartaléknak kibontatlanul...igaz így nem kis pénzem fog elmenni...de addig amíg meg nem veszem amiket akarok legfeljebb leszokok egy darabig a piáról, lottóról, piáról, szexújságokról, piáról, cigiről, piáról meg ilyenekről...ja meg a piáról is.... De talán a Nagy Polski a legszebb az egész sorozatban...komolyan mint egy valódi.. Tudom lehet hogy fárasztó a dumám nektek gyűjtőknek , de nekem ezek újdonságok....szerintem mindenképp éremes rájuk áldozni, ha már sajnos az utakról úgyis letúrták és eltűntették őket a jellemtelen kurva Suzukik meg Opelek... Értékek egy változó világban...
Én sem kaptam még, akkor várok türelemmel, ez az igazi retro mi? A második változat már a Lada felirat miatt is jobb. A CBJ-s rendszám szerintem cseh, a fekete alapú pedig lengyel. Érdekes, hogy többféle van.
Hehe...Örülök,hogy valaki megkapta már.Pedig már kezdtem azt hinni,hogy humbuk az egész. Nekem még mindig nem jött semmi. Kissé "cseszlovák" ez a lassúság.
Kolléga előfizető és ma kapta meg. És lőn meglepetés! Más a Ladájának a rendszáma, fekete alapon fehér és van egy + matrica is hátul! Na kinek - melyik fajta Ladája van?
Maszkolgatással megoldható (főleg maszkoló folyadékra gondolok). Jó kérdés a festék, ha lámpabúrással kenem le, akkor az nem lesz túl szép a piros alap miatt, ha meg sima sárgával, az túlságosan elütne... :-S Valahol a kettő között.
Ha nem veszed ki a lámpát, akkor szerintem nem tudod megcsinálni szépre az index elkülönítést sem. Hogyan tervezed? Citromsárga "lámpabúra" festékkel rákensz a pirosra kívülről?
A sárvédőívek is krómdíszlécesek voltak... Meg a hátsó lámpákra is meg lehet kockáztatni a krómkeretet. Rossz ezek nélkül látni, de hát a csomagolást védeni kell! :-)
A Ladánál a küszöblécet kellene megfesteni, a hátsó lámpán az irányjelzőt, a C oszlopon a szellőzőrostélyt, az elefántfüleket, plusz a homlokfali irányjelző sincs rendben. Esetleg még a motorháztetőn a szellőzőnyílásokat. A Waresznál pedig szintén a hátsó irányjelzőket és a jól megtárgyalt kupakokat lehetne festegetni :-))
Igen, 2000-ért nagyon rendben vannak. De most voltam kint a börzén, ahol a külföldön már megjelent modelleket is árulták, szép pénzért (4500-5500 Ft). Vettem egy Volga M22 kombit, ez csak az orosz szériában jött ki, kérdéses, hogy idehaza lesz-e? A vaterá-n 5500-tól indulnak, és ott aztán könnyen elszabadulnak az árak. De mindenki maga dönti el, hogy mennyit ér neki egy adott típus.
Köszönöm szega a kimerítő választ..megnyugodtam..jó lenne egy ilyen kiskocsi még akár 2000-ért is, ha belegondolok, hogy máshol mennyiért fosztogatják....(hokimodell, Hevesi Krisztián)...
Igen,erre gondoltam.... Tényleg dísztárcsa szerepel rajtuk,mint a Ladákon,majd ezt váltotta fel a Wartburgon a kupak.... Remélem nem tévedek,bárminemű kijavítás szívesen fogadok,bár nézzétek el nekem,akkor még tökmag voltam...
A postai levelezőlapok folyamatos érkezés és feldolgozás alatt vannak. Az első postázás november 10-én lesz. A megrendelése alapján a csomagjában akkor a 2 és 3.számot, valamint az ajándékposztert és versenymotor modellt fogja találni.
A postázások fix időpontban havonta vannak, amikor az adott hónapban megjelent két számot postázzuk, így nem érdemes megvennie újságosnál. Ugyanúgy hozzájut a lapokhoz a havonta történő postázásban.
Én is vettem a ezeröcsis példányból. Ezért a bevezető árért megérte. A modell tetszetős kidolgozású,nyilván nem Herpa minőség,de bőven elfogadható. Viszont a bal első lámpát mintázó műanyag még a dobozában kiesett,mint a bal hátsó ablak is. Viszont a hozzá kapott pravda,már annyira nem tetszett. Csípázom az űrkutatást meg a kezdeti próbálkozásokat is,de szerintem jobban bele lehetett volna mélyülni az autó műszaki dolgaiba,változataiba stb.... Veszem a következő számokat is.