Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
okés szerintem az lesz amíg tél van és még nem kell használnom addig szétszedem aztán valahogy összerakom a dolgot hogy jó legyen ja az ezermesteres cikket én is láttam:D
Létezik olyan irányváltó ami 1:1 ben csak simán megforditja a forgásirányt és kis helyet foglal?
Mert hogy új áttételt csináltunk a trakiba, csak egy a baj, hogy ez láncos és pont forditva tekeri az opelváltót mint a fogaskerekes áttétel. Igy van 16 sebességem hátra meg 4 előre :o)
Ami még nem biztos h baj, de azért jo volna ha meg tudnám forditani a dolgot.
Üdv. A jófogáson Bácskiskunban /2013 02 10-én/ a 70/9461677 számon több pannónia blokkot és alkatrészt hirdetnek. A hirdetés szerint az egyik blokk rükverces. Egy telefont megér.
Sziasztok traktorépítök.Kellene egy kis segítség,raktam fel képeket az Indára a traktoromról,de viszont valahogy bele kellene építenem valamílyen váltót,hogy legyen bent hátramenet,de nemtudom hogyan.Szeretném a segítségeteket kérni.Előre is köszi.
hornyak6321@freemail.hu de ha tudsz még valamit akkor ird már meg vagy valami mert az ilyen alkatrészek érdekelnek nagyon még lehet a vázat is meg tudjuk besz.
am mennyiért adnád??????? csak ugy viszonyitás képpen