A legrosszabb, hogy a kasztni övvonalát sem sikerült teljesen egyenesre húzni az igazin nincs ekkora hajlás - kicsit olyan, mint egy váztörött IK 266, ehhez képest a tető már apróság...
Itt az én példányom, azoknak akik szeretik a képeket is böngészni. Az eredeti méretű fotón rengeteg apró hiba feltűnik, pl. festékfoltok, egyenetlenségek stb. Amúgy nem rossz kis darab. Üdv!
Kaptatok Trabit? Nagy sztár! Én akkor érek az újságoshoz amikor kipakol, de csak 1 volt kirakva az is ilyen gyűrött (1.kép). Nivából meg még mindig volt! A lényeg viszont, hogy csatlakozott a "csapat"-hoz ! (2.kép)
Na, eddig a Trabant a leghitványabb. Minden autó szebb, mint a képen, ez nem! A kasztni olyan mint ha kartonpapírból vágták és hajtogatták volna, nem tudom, így akarták utánozni az eredetit? Az első kerék nagyon bután áll, a hátsó rendszám kicsi, stb... Előtte négyet visszaadtam az újságosnak, mert azok még ennél is szarabbak voltak.
nemtudtam hogy ennek a járgányos ujságnak is lett külön topikja igyhát erre most találtam rá.Nekem ezidáig megvan sőt már a trabant is igaz az még akkor mikor először kiadták az ujságot aztán leállitották kiadási problémák miatt majd ujrainditották.
Ime az oldalaim.A Retroautok mellett sok minden más is megtalálhato.
A lengyel kiadást (http://www.kultoweauta.pl/) érdemes alapul venni. Ugyanakkor az orosz kiadásban (http://autolegend-ussr.narod.ru/index.html) is vannak nagyon klassz dolgok. De semmi közelebbit nem tudunk. A kiadvány honlapja (a lengyel is!) mindig csak a következő kettőt mutatja pluszban. Tehát ha jövő kedden kijön a Trabi, talán megtudjuk, mi lesz a Volga M24 után. Talán.
Sziasztok én uj vagyok itt,én is megvettem eddig min a 6számot ,és csak azt szeretném kérdezni töletek hogy még milyen autók lesznek a sorozatban.A honlapjukon 50lapszámról irnak de csak 8ról van adat.Előre is kössz ha irtok és kellemes ünnepeket!
Kicsit megkésve én is kívánom mindenkinek! Remélem a sorozat a 8. kiadvány, a fekete Volga után is folytatódik, mert nem látok semmi frissülést az oldalukon!
Bizonyára elkerülte a figyelmedet, h. a csomitartóban ott figyel a vaddisznó, mint egy igazi vadász által használt autónak, ezért lóg a hátulja.... ;))))
Az eleje nincs túlságosan magasan? Megnéztem több darabot is az újságosnál, de mindnek magasan volt az orra (vagy laposan a hátulja) és hát a családban megfordult régebben egy Niva, de nem rémlik, hogy így állt volna...
2 GAZ-t kihagytad? Egyébként eddig a Niva a legszebb, szóljon, ha valaki talál rajta hibát, eddig nem vettem észre semmi komolyabbat, lehet, hogy elfelejtették "lebutítani"?
Szerintem náluk azért vannak ezek mert ők gyártották.
Valószínűleg azok lesznek nálunk amik valójában is voltak, bár a csehszlovák rendszám nem túl biztató. Ha warsavák és syrenák lesznek én azt sem bánom.
Még a lengyeleknél is hátra van 14 szám, úgyhogy még sok minden beleférhet, nálunk meg pláne.