Aranyos a GAZ 69-es :-) Kicsit nyomi oldalról, mondjuk igazit 1:1-est még testközelből nem láttam. Kimondottan tetszik a maketten a vezetőfülke, a kormány, a váltók... szemből is elég szép.
Akárhogy és ahonnan nézem nem tetszik a Volga. Csak nekem van olyan érzésem, hogy gnóm? Valahogy az eleje túl tömzsi, oldalról meg a motorháztető és a csomagtartó magas. A fene tudja... Azért írjatok, ha van vélemény.
Nem is ugyanannyi az ára, mint a többinek... :-) 10-11 zlotyival drágább, mint a többi autó. Mondjuk én biztos vevő lennék egy magyar, rendőr ladára 3000 Ft-ért. :-) Reméljük lesznek nálunk is ilyen specöledisönök!
Gondolom a kiadónak már nem érné meg, ha túlzottan országspecifikusak lennének. Az ilyen speckó dolgokat nekünk kell megcsinálni! :-))) Szirénára csak egy ötlet: LED. Nekem abból lesz, az tuti! :-)
Attól mert neked rossz élményeid vannak egy autó miatt még lehet létjogosultsága egy ilyen kiadványban. Nem véletlenül van benne gondolom.
Az, hogy kinek mi tetszik, az megint csak szubjektív dolog. Neked a Skoda. Másnak, meg lehet, hogy a Samara. Nekem különösebben egyik sem jön be. A 4 ajtós Samarát egyenesen rondának találom, mégis tetszene egy ilyen makett. Úgy látszik perverz vagyok... :-)))
Uhhhhh de sok heves reakció lett arra amit írtam.. Remélem nem sértettem meg senkit, nem állt szándékomban...bocs mindenkitől ha estleg mégis...:) Félreértettétek, mit akartam mondani...persze hogy jó autó a szamár, nagyon jó, mindenféle szempontből, csak nem az az igazi klasszikus keleti járgány és nem ebben a fórumban a helye....szerintem Kár hogy nincsenek a sorozatban magyar egyediségek..gondolok itt a mentős Nysára, vagy a rendőrségi zsigákra, taxis zsigákra..(mondjuk Taki bá taxija):) Most lehet hogy hülyeséget mondok, (megint:)), de például a következő, amit megakarok venni, az a Trabant..nézzétek csak meg a Modell és Makett.hu-n, hogy ott mennyibe kerül...10.000 Ft körül vesztegetik....itt meg 1800!!!!! össze se lehet hasonlítani...még ha estleg gyengébb is a minősége...
A Samara nagyon jó kis autó volt. Nekem is volt pár évig egy 21099 szedan. Igaz ugyan, hogy a kasztnija szétrohadt, de legalább korszerű, fürge autó volt, nem egy hátsó hidas őskövület.
A kerek lámpás Zsigulikat nem másolták nyugatról, hanem licenszben vették az olaszoktól : )