Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Sziasztok traktorépítök.Kellene egy kis segítség,raktam fel képeket az Indára a traktoromról,de viszont valahogy bele kellene építenem valamílyen váltót,hogy legyen bent hátramenet,de nemtudom hogyan.Szeretném a segítségeteket kérni.Előre is köszi.
hornyak6321@freemail.hu de ha tudsz még valamit akkor ird már meg vagy valami mert az ilyen alkatrészek érdekelnek nagyon még lehet a vázat is meg tudjuk besz.
am mennyiért adnád??????? csak ugy viszonyitás képpen
Tudnátok nekem abban segiteni hogy kitöl tudom megtudni hogy az a HEBA 2 kistraktor alváz kinél tudom megérdeklödn!!!!! Ha tudtok telefonszámot vagy valami elérhetöséget légyszives segitsetek!! Elöre is köszi!!!
Szerintem is olyan 5 mázsára gondolj. Biztosan találsz olyan utánfutót ami megfelel, csak arra figyelj, hogy a forgalmid szerint mit vontathatsz, nehogy gond legyen. Amit valamikor készítettem és eladtam trabi motorost -igaz elöl nem volt hajtás, de hátul keréksúlyok voltak - az 400 kg körül volt. Gondolom ezen van még osztómű plusz az első híd ennyivel több. Minden gond nélkül szállítható volt az utánfutón.
Hátramenet készítését én is tervezem a közeljövőben. Én is csak pár képet találtam róla és az ezermesteres cikket. A fogaskerekek már megvannak és egy blokkfél is, hogy ne kelljen széthúzni addig a gépet amíg kész nincs.
Egyébként ha szétszeded a blokkot és megméred a tengelyek távolságát akkor már az esztergályos haverod meg tudja csinálni, mert a többi adja magát. Én is a 4. helyére szeretném de nemtudom el fog-e ott férni. Az biztos ha el is fér, a fogaskerekeket keskenyebre kell venni.