A lengyel kiadást (http://www.kultoweauta.pl/) érdemes alapul venni. Ugyanakkor az orosz kiadásban (http://autolegend-ussr.narod.ru/index.html) is vannak nagyon klassz dolgok. De semmi közelebbit nem tudunk. A kiadvány honlapja (a lengyel is!) mindig csak a következő kettőt mutatja pluszban. Tehát ha jövő kedden kijön a Trabi, talán megtudjuk, mi lesz a Volga M24 után. Talán.
Sziasztok én uj vagyok itt,én is megvettem eddig min a 6számot ,és csak azt szeretném kérdezni töletek hogy még milyen autók lesznek a sorozatban.A honlapjukon 50lapszámról irnak de csak 8ról van adat.Előre is kössz ha irtok és kellemes ünnepeket!
Kicsit megkésve én is kívánom mindenkinek! Remélem a sorozat a 8. kiadvány, a fekete Volga után is folytatódik, mert nem látok semmi frissülést az oldalukon!
Bizonyára elkerülte a figyelmedet, h. a csomitartóban ott figyel a vaddisznó, mint egy igazi vadász által használt autónak, ezért lóg a hátulja.... ;))))
Az eleje nincs túlságosan magasan? Megnéztem több darabot is az újságosnál, de mindnek magasan volt az orra (vagy laposan a hátulja) és hát a családban megfordult régebben egy Niva, de nem rémlik, hogy így állt volna...
2 GAZ-t kihagytad? Egyébként eddig a Niva a legszebb, szóljon, ha valaki talál rajta hibát, eddig nem vettem észre semmi komolyabbat, lehet, hogy elfelejtették "lebutítani"?
Szerintem náluk azért vannak ezek mert ők gyártották.
Valószínűleg azok lesznek nálunk amik valójában is voltak, bár a csehszlovák rendszám nem túl biztató. Ha warsavák és syrenák lesznek én azt sem bánom.
Még a lengyeleknél is hátra van 14 szám, úgyhogy még sok minden beleférhet, nálunk meg pláne.
Nekem is megvan az osszes gep! Eredetileg csak azokat akartam megszerezni amiket jobban ismerek, de meglattam a Volgat es a GAZ-t az ujsagosnal es nem tudtam nem megvenni :) A Ladat egybol kicsomagoltam es is tortem a tukret, a tobbit mar a "dobozaban" hagytam. Mikor megvettem a GAZ-t a belvarosban, a helyi kisboltban talaltam meg Ladat 700-ert, plusz az osszes addigit :) 1-2 hetre ra elvittem az utolso Ladat is 1000-ert, abbol 3 van. ZAZ-bol ketto van , mert lejott egy alkatresz es ki kellet bontanom, eddig ez a kedvencem.
Nagyon tetszenek es valoszinuleg mindet megveszem, szinten ujsagosnal, h ne kapjak selejtet.
Ami nem tetszik viszont hogy a lengeyleknel van mar 4 fele Warszava 3 fele Syrena ami nekem sok (felteve ha mi is azokat kapjuk). Mind 2 tipusbol eleg lenne az elso, helyettuk meg az ismeretlenebb tipusok helyett lehetne: sokkal tobb Skoda (100 110 Favorit regi Octavia, Rapid Skodak, Skoda kisbusz, tobb Lada, IZS, Latvia, Tavria, Nysa, Aro, Aleko, de ezek talan meg lesznek is es akkor nem szoltam :)
Az oroszoknal kaphato modelelk is nagyon erdekelnenek azokrul tud valaki valamit?
Nekem is megvan minden modell és rendkívül elégedett vagyok vele. Van amelyikből kettő van mert elsőre nem láttam a hibákat és másodjára vettem meg a hibátlant.
A megjelenés napján 6-ra megyek az újságoshoz és válogatok (délutánra már csak hibás van vagy mind elfogy) . Azért nem rendeltem meg mert, ha egy kilapított gaz 69-est (benzinkúton láttam ilyet) hozott volna a postás biztos szívrohamot kaptam volna, amire meg kicserélik addigra agyvérzést.
Ma megvettem a Zaporozsect, eddig két feltűnő hibát találtam rajta: nincs tükre, valamint a hátsó lámpák alól hiányzik az az alu kör, ami szerintem legalább olyan jellegzetes eleme a járgánynak, mint a kopoltyú...