Sajnos, nagyon nem ismerem ott a környéket, de azt láttam hogy nem az al-dunai tempó. Igaz ilyen gyorsra nem számítottam. Egyébként meg türelmes vagyok, és ahogy elnéztem azon a tájékon sürűbben vannak a "tankolási" lehetőségek. No meg ha jó lesz a Vihar, ne az állványon porosodjon.
Ottan Pilismarót környékén általában nagyon siet a Duna Pest felé. GPS-el mérve (fő sodorban) SZob és a SZ.e.-i sziget eleje között----viz állástól függően---- 7-12 km/ó a sebessége. Kicsi motornak nagyon kell kapaszkodni fölfelé, még a szélén is. Na meg ssssokkk türelem és sör az utasoknak,mert az óránkénti 4-5 km, nem egy ész bontó tempó.
No isten hozott itthon.!!:) Sör maradt angliában? Tiborpapa beosztott a nagy tepsihajóra:)))) Üsse kő, de én jobban örülnék ha a sajátoddal jönnél. Nem azért mert sajnálom -sőt Tőled soha- hanem mert neked van. A tepsit meg azoknak szánnám akiknek nincs. Persze ha nem tudjuk megoldani a te hajód szállítását, akkor a tied a kapitányi beosztás, az orrkiülősevősivóshányóscsajozóshelikopteres hajóstégen. Azaz stéghajón. :))))
Aranyos vagy! Üdvözöllek. A csajokat mán nemigen merném rádbízni.
Még jó,hogy nem marad fönn. /Annyi csajjal. Jaj a szegény embernek./
Nem tudtad? Fő a magyar virtuóz.
Ott a ködös Englis-ben meglepődnél, láttam top-ban sétáló lányokat,a sétáló utcában. Engem meg kirázott a hideg.Nem a csajoktól,a hidegtől +12C fok volt a kivetítőn.
Modtam, hogy egyetlen repülőgép sem marad fenn örökké!
Itthon:
csak vigyázz, mert menet közben nehezebb fel- le szállni a fedélzetre, kivéve a lassújáratú-orrkiülős-nőinapozós-sörraktáros-helikopterhordozót, ahová kapitánynak (vagy kabinosnak?) jelentkeztél.
Bocs a késői válaszért, utaztam, meg tegnap mire megirtam a szöveget 4x szakadtam le a netről.
Nagyon biztató amit írsz, én kb 100 órát megyek egy szezonban, igy nyugodtan indulhatok. Most kezdhetek filozni a kormány megoldásán, de majd csak kitalálom valahogy. A tura után még lesz egy hónapom, az alatt majd csak megoldom, Ha csak nem csinál csodát a kis Hondával, mert akkor marad a kicsi. És a csoda 15km/h állóvizben.
A citromos sör szerintem jó, a Kormorán kikötőben nyaranta mindig így ittuk a búza sört. Ki emlékszik az NDK-s időkre? Ott volt nagy divat valamiféle piros üditővel felesben inni a helyi söröket. Emlékeim szerint annyira nem is volt szar. Irigyellek az angol pub-ért , ott a legutolsóban is van legalább 12 különféle sörcsap. Voltam olyanban, ahol annyi volt, hogy a fényképezőgéppel egyszerre nem is tudtam levenni. Éljen a jó bor. Is. Meg a pálesz . Stb. Üdv: Zsolt
Meg kötünk az elejére egy plasztik mamit. Tudod, amelyik azt a nagy "O" betűt mondja. Persze lesz rajta túra póló, a kezében túrazászló, és össze lesz kötve slaggal a gumicsónakkal a nyomáskiegyenlítés miatt:)))
Igen igen,kb. 50 órát mennek átlagosan az emberek évente a 30 Le körüli motorokkal. Ez 50 x 30 km, Ez 50 x 12 liter benya. Ez 25 jó nap hajózással eltöltve.kb.