kemény edzői szavak a Viperák fórumán, de azt gondolom sokak számára megszívlelendő nálunk is: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9119452&go=54604779
(nem teszi be link formátumban a jó édes nőnemű szülőjét...) :/
Elvileg 1 új lámát köszönthettek júniustól a soraitok között szerény személyemben :P A főnök aszondta , nembiztos h 10évig megtudja csinálni a beosztásomat úgy h jó legyen de rajta lesz a szeren. Remélem legalább vízhordó "fiúcskának" jó leszek. Rá kell gyúrnom az alapozásra mert nem akarok 10 perc játék után fél évet pihenni. Na GL&Hf :D ahogy ziTi mester mondaná :D
Vazze! Esküszöm ha most dugnék egy 19 éves ribit büszke lennék a koromra. A mai edzés után viszont azt mondom bárcsak lennék -14. Fiatalok!!! Használjátok ki a lehetőséget! Tanuljatok! Legyetek alázatosak a sporttal szemben és meglátjátok, egyszer a ti nevetektől lesz hangos a magyar focsi!!!!
Most leírom mert idevág: Pina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1., És neked mi volt a jeled, Wallpaper? A Széchényi egyik dögkútjából döglött lovat előhűzó barnabőrű magyar állampolgár? :D (Újszász nem egy volt szeméttelepre épült,ellentétben a Szecskával...)
2., Újszász is város drága betondzsungel-lakó, ősember barátom... Csak itt legalább nem kell hallgatom, hogy az egyik szomszéd mekkorát fingik, míg a másik szomszéd az asszony fejét veri a falba... :D
3., Geri.Nem tudom, mi bajod a képeddel. Az is TE vagy :D (nem csak az öltönyös manager (ejtsd: managger) típusú defenzív koordinátor arc...)
Természetesen szólíthatsz apunak, de ne csak akkor ha pénz kell lotyókra meg piára. Ennél fogva jóanyád nevével ne szórakozz, mert belőled lesz linóleum! :)
Ha már úgy is ráérsz, nézd meg Stephen King: Az évszázad vihara c. filmjét, és megtudod ki az az Andre Linoge (ejtsd: andré linozs).
Legközelebb rakjál szöget a chilis babba és akkor biztos hasonlít majd az érzés. ;)
Te Milán, Debrecenbe hozol majd szerkót v. csak úgy civilben jössz? :D
Jól van hagyjuk ezt, mert nem csak te vettél jegyet a másodosztályra. Meg fosok is hogy mit csinálsz a fotómmal :))) Szerinted két sörért el tudna tűnni a lomtár legmélyébe?
Bár a "Kezdődött a #32 Radványi show" nem sok ez egy picit? :)
Megtisztelő rámnézve a showman-ség, de ti voltatok a pályán velem.
Kis Borisz a pályán aratott babérokból átnyújtott pár lehulló levelet (lefejelés formájában), majd miután újra elindult a vér áramlása az agyamban, a pályán előttem volt egy Jóvér(ű) Szabi aki megszokott kedvességével odaadott valamit megőrzésre, egy fal (olyan, mint a "kínai nagy") és egy TE(hetséges)-Szabi aki lezsírozta a gépezetet... elvégeztétek a "munkát", én éppen arra kolbászoltam és csak be kellett sétálnom a labdával.
Van nekünk "sztár"-unk is :P
nem kell másik. Most egy kicsit kihűlt,
de hamarosan reméljük régi/új pompájában ragyog majd. ;)
Igazad van Misi. Szerintem sem szerencsés dolog a kiemelés, főleg egy ilyen sportágban. Mindenkinek van feladata, azt legjobb tudása szerint elvégzi, az eredmény pedig jön magától. Aki viszont több poszton is a legjobbat teljesíti, az kiemelt dícséretet érdemel. Ilyen vagy te is, akinek a meccsen szinte minden pontban benne volt a kezed. ;)
Viszlát edzésen!
Ui.: Óriási ötleteim vannak az otthoni edzések terén. :D
Olcsó és eredményes megoldások. Részletek négyszemközt edzésen. :D