Nem sajnos, azóta a méhtelep, ahol volt már semmit nem ad ki hivatalosan, max fű alatt, ha beviszel ugyanannyi kiló vasat, plusz 80 ft/kg-ot fizetsz az eddigi szimpla 100-150ft/kg helyett... :( ...és a telepvezető egy fax, veterán cuccokat nem ad ki, vagy csak drágán...
Nem lehet, hogy beesett a súbertű? bár...azt írod, hogy utána megjavul... nézd meg. Az úszószintet ne állítsd, ha nyáron ment, mert aztán tavasszal megint lehet.
3000-4000 körülre ígérte a faszi, mire megjött, már 6500 volt. Mindenképpen kellett a cucc, többszáz km-t utazni egy börzéért meg nem volt kedvem/időm, úgyhogy elhoztam (Miskolc környékén nem nagyon vannak börzék). Viszont azóta fasza. Úgy suhan a Mustang, mintha sínen menne :-)))
Semmit nem jelent, hogy egy éve van benne új szimmering. Szar minőségű vagy rosszul berakott (ferdén, megnyomva, rosszul illeszkedő) darab simán okozhat egy év múlva bajt.
Lehet, hogy nem tökéletesek az utángyártott cuccok, de legalább van hozzá... pl. a kipufogó 4900Ft utángyártva, ennyiért a régit (amit nekem összehegesztettek a csővel) nem krómozták volna újra... és ez még sok mindenre igaz. A legtöbb cucc nekem maradt benne, de vannak dolgok amiket képtelenség felújítani.
Mondjuk az ülést a héten viszem "bőröztetni", mert annál nincs olcsóbb és jobb megoldás.
Ha indítás után nincs ereje, akkor az előgyújtás probléma lesz szerintem, pár napja ehhez is volt szerencsém.
1975, és az azelőtti kis jawákon volt, ez még zsírban "úszott", az alsó persely a csúszószárra, a felső persely meg az állószárban van, most szedtem szét/raktam össze a 05-ös elejét, gyönyörűen jár, csillapít (!!!) és nem kotyog...semennyit...48 évesen.
Szerintem kevés benzint kap így hideg időben hideg motornál. Bizonyosodj meg róla oly módon ,hogy menet közben szívatod a gépet és úgy mész vele hideg motorral. Ha ilyenkor megszűnik a probléma tuti keveset kap. Amúgy én nem állítanám el a beállítást. Már csak azért se mert ha bemelegszik akkor jó. Egy jó tanács,mindig indulj el a mocival ha hideg mert terhelés alatt jobban bemelegszik.
Helló én szerintem a hidegben a gyűrű ősze hózodik ezért a medig felnem melegedik adig eszt csinája én szerintem meg van kopva gyűrű vagy a henger meg van kopva vagy csak a dugó már kormos de ez nem biztos..
Hideg indításnál,úgy ahogy kell itatom,aztán 2. kis rúgásra be is ugrik.
Csak ilyenkor bármit csinálok,egyszerűen beteszem egybe,megpróbálok elindulni és olyan mintha 2-ből próbálnám.Semmi ereje nincs, kis melegítés után sem.
És ilyenkor ha sikerül elindulni akkor se tudok 2-nél feljebb jutni mert nem megy.
Meg kell tennem kb. 300-500m-t amire szép lassan megjön az ereje.
Aztán melegen már nincs gond megy ahogy kell,csak hidegen kriminális kicsit.
Dehogynem! Ahol vettem ott is két darab volt, máshol is rákérdeztem az árra és 800-900-1000 volt mindenhol. Azért még az is egy elég barátságos ár szerintem.