Szia! Pontosan nem tudom,a T5 Transporterhez olyan 75eFt-ért vettem a VW-kereskedésben! Adjál egy Webasto számot,vagy az adattáblát fényképezd le és tedd fel,hogy lássam milyen kellene!
balu! tudsz webasto hibát olvasni? thermo top c. transporterben utólagos beszerelés. 3 éve rakattuk be a cimborámnak, akkor minden OK volt vele. tavaj már tízből ötször indult csak el, idén meg már egyszer sem. van amikor meg sem nyikkan, van amikor szellőztet oszt annyi.
Sziasztok! Van egy teljesen ÚJ Eberspacher modulóra,magyar nyelvű leírással!Egy hétre előre programozható,napi három tárhellyel! T4 Trasporterben van ilyen azt hiszem a gyári állófűtésesekben... Beszerelhető vizes ill. levegős készülékekhez. TP4-es távirányító is csatlakoztatható hozzá.
Sziasztok , tudna valaki segíteni nekem ? Van egy Thermo top v típusú álló fűtésem , a csatik bekötését nem tudom , szeretném asztalon elindítani . Milyen indító jel szükséges , illetve hogyan lehetne , lehet -e kapcsoló óra nélkül is esetleg ? Köszi a segítséget
Szia Citroen Xantia HDi, gyári kiegészítőfűtés. (de elözö gazdája elektromos részt kissé átrendezte) Amint az időjárás és az időm engedi akkor leszerelem és megprobálom aztalon beinditani és a kábelezést is leellenörizni.
Egy keringető szivattyú meg egy időzítő ora is érdekelne ha van neked jo árban.
Szia! Balatonfüred mellett! Milyen kocsiban van,gyári vagy utólagos beépítésű? A lángszita/lángcső kormosodásától csinálhat ilyent! A Webasto gépen ki kellene olvasni az 'agyát',de nekem még nem jött meg a gépem hozzá,remélem a j.héten már megérkezik..!?
Thermo top C diesel 98570B kályhám rakoncátlankodik. Jó a vizszivattyú, a befúvó ventilátor, az izzitó stiftre 0.45 ohm ellenállást mértem. ( Ez jó érték?) Tegnap este nem indult el, csak a szellőztetés és kb. bő egy perc után leállt és próbálta újra az sem jött be, ezért lekapcsoltam. Ma reggel elsőre indult, délben és azóta semmi, csak szellőztetés és vége. A tápszivattyút nem indítja, külön impuzust ha adtam neki akkor szállít anyagot. Elvileg ha minden periféria OK. amit inditáskor leellenőriz akkor mennie kellene nem? Mi a szösz baja lehet ami igy jelentkezik?
Balu:
Ahogy olvasom Te vágod a témát. Hol rendelsz helyileg?
Szia Ahogy nézem rajzról nekem két csati van 4 és 2 polusú: 1 - piros - permanens (+) akkuról (biztin keresztül) 2 - barna - test (-) 3 - kék/fehér - diagnosztika csati 4 - kék - inditójel (+)
másik csati: 1 - zöld - üzemanyagszivattyú 2 - zöld - üzemanyagszivattyú
Kiegészitőfütés: 4 lábra (+) jel egy relén keresztűl a motor ECU-tól Állófűtés: 4 lábra és keringető szivattyura (+) egy relén keresztül az idözítő oráról.
Szia! Ok,semmi gond! Elmondtam,hogy most én is beruháztam gépekbe,és sajnos a keretem nem engedi,hogy megvásároljam.! Elnézést kérek! Remélem valaki felismeri bennük az üzletet,és rá csap...! Üdv: balu
Óó bocsi, ha ebben a kiosztásban biztos vagy, akkor nem szóltam, ilyen TT C-vel még sajnos nem volt dolgom.. Nekem is korábban ilyen 50e körüli összeget mondtak vezérlő cserére és az már jópár éve volt..