Először egy 1,4 SX-et néztünk. Amikor alkudozni kezdtünk volna klima ügyben, a kereskedő megmutatta az "1,6 exclusive" felszereltségét. A két autó között van brutto 400e ft, de szvsz nagyon megéri!!
Nem tudok még egy gépet, ami 3,3-ért ennyire jól felszerelt 110 lovas motorral.
A szépsége szubjektív, nekem nagyon bejön, de pl a kollégám szerint ronda.
De engem ez nem nagyon érdekel.
A Moduboard egy hajtogatható műanyag térelválasztó a C3 csomagtartójában. Jelenlegi állás szerint csak az 1.6i Exclusive felszereltséghez jár.
A C3 Pluriel tényleg szép és ötletes autó, de viszont csak három ajtós és négy személyes. Úgy emlékszem, hogy jövő év elején kezdik el gyártani. Ez annyit jelent, hogy nálunk kb. egy év mulva lehet majd csak megvásárolni.
Mi is erősen gondolkozunk jövőre egy C3-on, nem lesz könnyű átülni egy volvo 940ből (viszont a feleségemnek nagyon tetszik). A Moduboard-ról viszont nem tudom micsoda, valami műanyag rekesz a csomagtartóban? Másfelől amivel én is szívesen kiegyeznék az a C3 pluriel, tudtok róla valamit (láttam pár képet róla, de semmi több infóm nincs)?
Sziasztok!
(C3 köszi a topic-tippet)
Beleszerelmesedtem egy C3-ba! A dolog úgy áll, hogy valszeg év elején lesz elhozva a gép, de addig is szívesen vennék bármilyen C3 vagy legalábbis Citroen tapasztalatot.
Leginkább az utóbbi évek gyártásaiból.
Pl szervízigény (hozzáállás, ktg-ek), fogyasztás, biztosítás, biztonság, megbízhatóság.
Előre is kösz.
Üdv:
Hunter
Egyébként Őrmezőn ezt mesterien oldották meg: típus, felszereltség, és szín szerint kint van majdnem az összes autó... tehát kiraktak egy zöld Saxo-t, egy kék SX-es Xsara Perfectet, egy piros C5-öt, stb... így látni a színeket is... persze most csak példát mondtam...
Noigen, de még mindig jobb, mint a papír prospektus... az enyém színe egyébként a Tiziano vörös nevet viseli, amely igazából nem is vörös, sokkal inkább olyan bordó-szerű...
Hát elég rossz. Az a baj, hogy a legtöbb hírdetésben a világoskék változat szerepel. Nem mondom, hogy nem szép, de úgy gondoltam, hogy nagyon sokan fogják azt venni. A prospektusban sem látni korrektül a színeket.
Amúgy remélem a jövő hónap végén már megkapom. Az a fránya üvegtető...
Mikor érkezik?
Láttam már skót zöldet, de Xsarát a Bécsi úti szalonban, nem tudom, ott van-e még. Bézs kárpitot is láttam élőben, az szép és jól megy a zöldhöz is, kicsit melegebbé is teszi majd.
Milyen rossz, hogy nem látod egészeben ugye!
Mutattak 2 pirosat, ilyen kis lapocskán, de az üzletben kapásból rámondta, hogy ezek egyfomrák. Persze valószínű, hogy csak a fényviszonyok miatt tűnt úgy.
c3, miért kell az új kocsiba üléshuzat?
Nem tetszik a kárpitja. Vagy a koszolódástól akarod védeni?
Nekünk sosem volt. És igazság szerint sosem koszolódott el úgy, hogy húzzunk az eredetire, csak porszívózni szoktuk.
Jajj, de jó, hogy írogattok :-)))
Már majdnem átpártoltam Polóra!
És szép a Lucia kék? (Gondolom, ha azt választottad :-))) Én is nézegettem. Csak kép alapján nem merek belemenni, jó lenne látni élőben is .....és ahhoz esetleg jó lenne a kék kárpit.
A trikó üléshuzat tökéleteen megfelel erre. Csak arra figyelj, hogy a lehető legközelebb legyen az az 1-2 centis csík a légzsákburkolat aljához. (Nálam le is lóg róla.) Ha, neadj Isten nyílik a lufi, simán arrébteszi. (A légzsák elég brutális energiával nyílik-a műanyag burkolatot is széttépi.)
Más.
Ma végre meghajtottam kicsit az autót! :) Mind futóművileg, mind motorikusan király!(ezt eddig is tudtam, de most igen tempósan ki is próbáltam. Egyetlen furcsa dolog volt számomra, az elektromos gázpedál. Emiatt kicsit késik a reakció(nomeg az euro-3 motor miatt), de ezt hamar meg lehet szokni.
Pedig jól értetted. Első, hátsó (osztott) ülésekre és a fejtámlákra valami velúr vagy plüss anyagból. Ami képet mutattak róla, azon úgy nézett ki, mintha az ülésen nem is lenne huzat. Annyira illeszkedik rá. De ez még nem mentség az árára.
Ennyi pénzért akár azt is megcsinálhatnám, hogy ha elkoszolódik az ülés, akkor veszek bele újat. Persze ez hülyeség, de akkor is!
Ha jól meggondolom, akkor 40-60 ezer Ft-ért lehet vásárolni egy jó takarítógépet, amivel szépen ki lehet mindig tisztítani az eredeti plüss üléseket.
Lehet, hogy ez lesz a megoldás.
Próbálj meg más kereskedéseket is felhívni, előfordul hogy nekik szállít üléshuzatot készítő cég.
De előfordul hogy nem kapsz, mert nagyon friss a típus. Esetleg varrathatsz egyet egyediben, mondjuk itt...