Sziasztok! Uj vagyok,én is beszállok közétek ha befogadtok!:-P A héten igérték a Lada Niva-t és a Trabantot,na meg az ajándékot is!:-) Elöfizetö vagyok,hál istennek,eddig sértetlenül kaptam meg a kocsikat,csak Wartburgnak kicsit görbe a hátsó tengelye,de ez legyen a legnagyobb baja! Olvastam a régebbi sorok között,hogy kaptatok rendszám matricát,sajnos vagy nem kaptam,vagy dobozzal együt kidobtam,ezzel mélyen ütött bennem!:-(
Az emailt folyamatosan kapom amikor postázzák,és 2-3 nap mire megkapom!(peströl 300km-re lakom) Meglep,hogy van akinél késöbb kapja meg!
Ez a nagy Trabi csak nem a Revell összeragaszthatós-makettje? Olyanom volt valamikor (1/24) csak összetört :-((( Az enyém kék volt (mint az akkori Trabim is)
Új vagyok még itt a fórumon,én is gyűjtöm a retróautók sorozatot.Van más is aki még megrendeli?Én sajna nem kaptam se értesítést se csomagot pedig január 4.-ére volt ígérve az értesítő.Más megkapta a csomagot vagy az értesítőt?
Nagyon jól mutatnak így félkörben. Szép gyűjtemény! El tudnád küldeni nagyobb méretben a képet? (mailre) Illetve bármit ami a kocsikról készült és van kedved megosztani. Köszi
Ez kurva jó összeállítás, bocs az ironikus jelzőért, de a Barkast, és a Skoda100 látva!!! De az a Moszkvics az kombi? Engem egyre jobban lázba hoz ez a retroautók sorozat, és mindig látok valami érdekeset ami előremutató, hát ha lesz nálunk is. Az biztos, van típus miből kettőt is veszek, De engem nem a 80-as évek hoznak lázba, hanem a 60, 70-es évek szoci járművei, de mindegyiket meg fogom venni, mert nekem így teljes a sorozat.
Várpalota, Tesco. Már a földön volt, nem tudom, hogy kint hagyták-e. Az oroszlányi Tesco-ban láttam régebben, hogy két korábbi szám is kint volt még (akkori Gaz + Volga) ott lehet még esély.
Az iránt érdeklődnék, hogy hogyan vetted le a felniket a tengelyekről? Az én Ladám nemrég érkezett postán és kissé elgörbültek a tengelyek. Egyébként tényleg nagyon szép darab.
Én is gyűjtöm a sorozatot. Emlékszem tavasszal ledöbbentem egy kicsit, amikor kiderült, hogy a próbaszámokat csak néhány városban lehetett kapni. Alig vártam az országos terjesztést. A kiadónak többször írtam a sorozatban megjelenő autók miatt, és a sablonos válaszaikból úgy tűnik, hogy csak a lengyel sorozat autóit fogják kiadni, a kérdőíven is csak az ott kiadott autók vannak, szerepelt ugyan egyéb választási lehetőség, ahova én az orosz sorozatból írtam autókat (pl. Csajka, Latvija), mivel onnan is jöhetne pár autó, de ennek kevés esélyt adok. Amúgy érdekesnek tartom ezt a kérdőíves dolgot, én azt hittem, hogy a szavazok alapján hamarabb fog jönni itthon egy Skoda 120-as, mint egy Polonez, vagy Pobeda.
Ahogy látom, a napokban nemcsak a hazai honlapot frissítették, hanem a lengyelt is.
Pár kép lengyel gyűjteményekről:
Nekem eddig csak a Trabanttal volt gondom. Az először kezembe került darabon hiányzott az egyik ablaktörlő, és a jobb hátsó lámpa, de szerencsére volt hibátlan példány is.
Először én is gondolkodtam az előfizetésen, de eszembe jutott, hogy mi van akkor, ha hibás példányt hoz a postás, az újságosnál viszont rögtön látom, ha valami nem stimmel.
A legrosszabb, hogy a kasztni övvonalát sem sikerült teljesen egyenesre húzni az igazin nincs ekkora hajlás - kicsit olyan, mint egy váztörött IK 266, ehhez képest a tető már apróság...
Itt az én példányom, azoknak akik szeretik a képeket is böngészni. Az eredeti méretű fotón rengeteg apró hiba feltűnik, pl. festékfoltok, egyenetlenségek stb. Amúgy nem rossz kis darab. Üdv!