Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Kéne nekem egy menetváltó... minél kisebb annál jobb, de 20 Le kéne kibírnia :(.... nem fontos hogy gyári legyen csak jól működj! Aki tud ilyet legyen kedves jelezze!
Nekem jól jött a 2 henger a trabin,mikor szétolvadt a vadi új műanyag megszakító.Az egyik hengerhez fémlemezből gyártott megszakító volt,az vitt haza.Vasárnap délután nem lett volna esélyem szerezni bele sehonnan,ha megáll a senki földjén a pusztában.Így nagy duzzogva,de csak hazavitt.
Szia.Jó az ötlet már mi is gondolkodtunk rajta,de amugy elég hamar meg áll fék nélkül is,na majd valamit kitalálok más nem frédis fék lesz.A kicsin simson fék van felépitve kipróbáltam hogy behuztam de simán indult vele a gép.
Köszi a gratulációt.Anyit tudtunk megnézni eröre hogy a haver a 90kg-jával megpróbálta vissza fogni induláskor direkt alapjáraton indultunk de a gép nem erölködöt még a regulátor sem dolgozott,még gumi kellene mert amivel vettem a kereket nagyon rosz repedt és tükör a felülete,165/70 traktor mintést néztem azt hiszem azt még rá lehet paszirozni a felnire.A nagy futónak a gyengéje hogy féknélküli és elég macerás rá alkotni valami féket de lehet megnézem majd féknélkül hogyan lehet vele megálni ha a vonórészét meg csinálom.
Szia Tehát megtörtént az első próba, gratulálok. A nagy utánfutóra lehet rakni kevesel és sokat. A kicsire csak keveset. A munkák alkalmával kiderül, hogy mit teljesit a gép, és az is, hogy menyi sujt igényel.