A kép helyét a tallózásba, utána a feltöltre klikk. Újra töltődik az oldal, ekkor az ablak bal alján megjelenik a " Beszúrás". Erre klikk, majd a " Mehet" és már fent is lesz.
Az Ugiak tájékoztatása szerint minden rendben, a Tisza visszament a medrébe. Délután le is szaladunk. Mivel a vízszint csökken, szerintem péntekig minden rendben lesz. Igaz vissza kell pakolnom legalább a földszintre, de megoldom.
Más: Megjött az orrkiülős.......... trimarán. Bár van elképzelésem a felépítményre, azért majd teszek fel rajzot, és várom a javaslatokat.
Köszönöm az üdvözlést, biztosan ott leszünk a fiammal. Régi tiszai csónakos vagyok, majdnem 40 éve van csónakom, hol jobb, hol nem jobb. A Felsőtisza a kedvenc helyem, csak tavaj jöttem át Tiszafüredre.
A túrára a fiam gumicsónakjával megyünk, megpróbálok képet feltenni róla.
A sörösdobozos!!!! Az a jó!!! :))) Csak még több kell rá. Gratulálok a kompozícióhoz!! Ha nincs elég dobozod küldök. Abból nekem havonta több száz keletkezik--csak tudnám miért...--
Doki! Megnéztem, nagyon tetszik a Tiszanánai ötlet. A többit telefonon, utána közkincsé tesszük .
Neki kéne látnom a hajónak. Csak hát a kevés dolgom miatt nem tudom mikor. Most meg megjött Kitzoli trimaránja is. Hát nagyon rendben van. Tetszik. Azon is van még mit tenni hogy olyan orrkiülősbográcsolósnőinapozóssörös.........stb legyen
Sajnos, nagyon nem ismerem ott a környéket, de azt láttam hogy nem az al-dunai tempó. Igaz ilyen gyorsra nem számítottam. Egyébként meg türelmes vagyok, és ahogy elnéztem azon a tájékon sürűbben vannak a "tankolási" lehetőségek. No meg ha jó lesz a Vihar, ne az állványon porosodjon.
Ottan Pilismarót környékén általában nagyon siet a Duna Pest felé. GPS-el mérve (fő sodorban) SZob és a SZ.e.-i sziget eleje között----viz állástól függően---- 7-12 km/ó a sebessége. Kicsi motornak nagyon kell kapaszkodni fölfelé, még a szélén is. Na meg ssssokkk türelem és sör az utasoknak,mert az óránkénti 4-5 km, nem egy ész bontó tempó.
No isten hozott itthon.!!:) Sör maradt angliában? Tiborpapa beosztott a nagy tepsihajóra:)))) Üsse kő, de én jobban örülnék ha a sajátoddal jönnél. Nem azért mert sajnálom -sőt Tőled soha- hanem mert neked van. A tepsit meg azoknak szánnám akiknek nincs. Persze ha nem tudjuk megoldani a te hajód szállítását, akkor a tied a kapitányi beosztás, az orrkiülősevősivóshányóscsajozóshelikopteres hajóstégen. Azaz stéghajón. :))))
Aranyos vagy! Üdvözöllek. A csajokat mán nemigen merném rádbízni.
Még jó,hogy nem marad fönn. /Annyi csajjal. Jaj a szegény embernek./
Nem tudtad? Fő a magyar virtuóz.
Ott a ködös Englis-ben meglepődnél, láttam top-ban sétáló lányokat,a sétáló utcában. Engem meg kirázott a hideg.Nem a csajoktól,a hidegtől +12C fok volt a kivetítőn.
Modtam, hogy egyetlen repülőgép sem marad fenn örökké!
Itthon:
csak vigyázz, mert menet közben nehezebb fel- le szállni a fedélzetre, kivéve a lassújáratú-orrkiülős-nőinapozós-sörraktáros-helikopterhordozót, ahová kapitánynak (vagy kabinosnak?) jelentkeztél.
Bocs a késői válaszért, utaztam, meg tegnap mire megirtam a szöveget 4x szakadtam le a netről.
Nagyon biztató amit írsz, én kb 100 órát megyek egy szezonban, igy nyugodtan indulhatok. Most kezdhetek filozni a kormány megoldásán, de majd csak kitalálom valahogy. A tura után még lesz egy hónapom, az alatt majd csak megoldom, Ha csak nem csinál csodát a kis Hondával, mert akkor marad a kicsi. És a csoda 15km/h állóvizben.