Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
szia patyesz83 egy olyan kérdésem lenne hogy nem tudsz véletlenül a környéken 16 traktorgumit vagy esetleg a szekeresel ha beszélsz álitolag ő vett nemrég úgy halottam ha rákérdeznél hogy hol vett és menyibe fájt neki mert én a környéken nem találok sehol
Szét fogok nektek szedni egy ilyen szivattyut ha a gyerek lefimezi, nem tudom milyen idő lesz holnap meglátom mit tehetek értetek, nem bonyolult szerkezet.
Hát még vannak hiányosságok de már voltam szántani egypár kertet az összel, csak hátsó felni kell meg gumi rá, mert ami rajta van leválik róla a futófelület, pedig megse nagyon van kopva, csak sokat ált a napon és elérett ,vagy futózott és ennyit birt. Az uj gumi meg egy vagyonba kerül és épp munkanélküli vagyok. A kicsi meg nem kell senkinek, pedig jó kis gép saját 1-2 hektárhoz kiváló ,elvégez mindent, csak nem értékelik az emberek bár nem értem miért, hisz mindene tz4k, minden bokorban van alkatrész, postán elküldenek hozzá mindent. Hát ez van.
Több uj szivattyúmba került az a tapasztalat amit iram, mert a helyi tszben több szerelő is igy álapitotta meg hogy merre kell forogjon én meg bekötöttem a tanácsaik alapján és szét ment a simering benne és lett nagy szerelés.
Helló! Le kell szerelni a fedelét, máskép nem lehet megmondani merre forog, akkor meglátod melyik a nyomó oldala, és ugy forog hogy ha benézel a nyomó oldali nyiláson a fogaskerekeknek összefelé kell forognia ezt fel kell karcolni a fedélre egy nyil formályában. inentöl tudod tervezni a meghajtását ,vagy megforditod a hajtás irányt.
Üdv. Pannonia motoros,hátsó kerék hajtás kardánnal. Rövidített zsuk hátsó híd. Zsuk váltó. Fél kész hidraulika,munkahenger kell rá! 80 000 ezer az ára. Ja és ez már mocskosul útban van,ezért vihetnél már valaki! Más nincs , akkor megy a méh-be! :) Nógrád megye, Keszeg.
Neked a legjobb egy zuk vagy uaz váltó lenne mert az a legkisebb és nem nagy ügy felbarkácsolni.Csak két lánckerék a végére és mehet is.A többi váltónál nagyon szét kell kapni a gépet,nekem is ez volt amikor a trabi váltót raktam fel az mz re.
helló.sajna még nem volt érkezésem képet csinálni,de rajta vagyok.Nem tudum megmondani a fogyasztást mert kicsi volt a kert és nem volt értelme lemérni.de nem horpadt be a tank.