Ööö, de én mellé gondoltam, nem helyette !
Ilyen opciók mellett lehet hogy örülne neki, csak miből venném meg azt nem tudom ! Vazzeg nem ám szósz neki !! :)
Ez így a hölggyel együtt mennyi ? Mert ilyen extrát nem találtam a listán vagy ez alaptartozék ? Esetleg főz-mos-vasal-takarít-vigyáz a gyerekekre funkcióval is lehet rendelni ?
:)))
Jajj de szép - mármint az autó (azóta már + 1 db Lucia-t láttam).
Nyúzom férjet, hogy most már aztán nem bírom tovább és menjünk el legalább kipróbálni!
Megjött már valakinek a tetőablakosa? Lehet, hogy takarékossági okból lemondok róla, hacsak nagyon rá nem beszéltek.
Apropó! Törés tesztek még nincsenek? Nem láttam sehol.
Ja és az a 4000 km utáni futómű... (vagy mi) kopogás, amiről írnak? Tényleg van? Vagy csak ütötték-vágták szegénykét az újságírók?
Gondoltam, felhozom a topicot. Egyébként a www.totalcar.hu oldalon van egy riport Donato Coco-val, a C3 tervezőjével. Érdekes, olvassátok el.
Itt van még egy szép kép, ha nem haragudtok meg...
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Nekem nagyon tetszik ez a Lucia kék! Monduk azt nem akarnám, hogy mindenkinek ilyen szinűje legyen.
Eddigi utcai tapasztalataim alapján nincs is túlsúlyban, talán összesen egyet láttam belőle eddig.
Asszem én ezt választanám (választom majd).
Megbeszéltük otthon, hogy ha C3 lesz, akkor "üvegtetős" legyen. Most ez a legújabb. Év eleje körülre tervezzük, illetve ahogy kiderül mi lesz a jövő évi munkával (remélem legkésőbb februárig) addigra ráállnak az "üvegtetős" gyártására is, úh. talán akkor már nem kell olyan sokat várni.. ..remélem.
Nagyon szép kis autó a C3!
Írjatok minél többet róla!
AngyaliBögyörö !
Nem akarok sok képet ide linkelni, viszont itt a Citroenet nevű helyen minden lényeges dolog megtalálható, és itt az Index Totalcar-jában is volt anyag.
Egy unikum (lesz) ez a kisautó !
Először egy 1,4 SX-et néztünk. Amikor alkudozni kezdtünk volna klima ügyben, a kereskedő megmutatta az "1,6 exclusive" felszereltségét. A két autó között van brutto 400e ft, de szvsz nagyon megéri!!
Nem tudok még egy gépet, ami 3,3-ért ennyire jól felszerelt 110 lovas motorral.
A szépsége szubjektív, nekem nagyon bejön, de pl a kollégám szerint ronda.
De engem ez nem nagyon érdekel.
A Moduboard egy hajtogatható műanyag térelválasztó a C3 csomagtartójában. Jelenlegi állás szerint csak az 1.6i Exclusive felszereltséghez jár.
A C3 Pluriel tényleg szép és ötletes autó, de viszont csak három ajtós és négy személyes. Úgy emlékszem, hogy jövő év elején kezdik el gyártani. Ez annyit jelent, hogy nálunk kb. egy év mulva lehet majd csak megvásárolni.
Mi is erősen gondolkozunk jövőre egy C3-on, nem lesz könnyű átülni egy volvo 940ből (viszont a feleségemnek nagyon tetszik). A Moduboard-ról viszont nem tudom micsoda, valami műanyag rekesz a csomagtartóban? Másfelől amivel én is szívesen kiegyeznék az a C3 pluriel, tudtok róla valamit (láttam pár képet róla, de semmi több infóm nincs)?
Sziasztok!
(C3 köszi a topic-tippet)
Beleszerelmesedtem egy C3-ba! A dolog úgy áll, hogy valszeg év elején lesz elhozva a gép, de addig is szívesen vennék bármilyen C3 vagy legalábbis Citroen tapasztalatot.
Leginkább az utóbbi évek gyártásaiból.
Pl szervízigény (hozzáállás, ktg-ek), fogyasztás, biztosítás, biztonság, megbízhatóság.
Előre is kösz.
Üdv:
Hunter
Egyébként Őrmezőn ezt mesterien oldották meg: típus, felszereltség, és szín szerint kint van majdnem az összes autó... tehát kiraktak egy zöld Saxo-t, egy kék SX-es Xsara Perfectet, egy piros C5-öt, stb... így látni a színeket is... persze most csak példát mondtam...
Noigen, de még mindig jobb, mint a papír prospektus... az enyém színe egyébként a Tiziano vörös nevet viseli, amely igazából nem is vörös, sokkal inkább olyan bordó-szerű...