XI. Kelenföld Városközponti újságos bódéban is vannak régebbi számok. Az alábbi linken árusító pofa meg olyan lehet, mint azok, akik a vaterán bonyolítják életük nagy bizniszét, amikor a 690 Ft-os Ladát 3000-ért hirdetik. A vicc, hogy mindig van, aki meg is veszi.
Gyonyoru a Volga! Ebbol is 2-t vettem ez az aktualis kedvenc :) Zaporozsechez kepest egy tank :D
22ker-ben van egy kisbolt (Gador u Arato u sarok) ahol meg kapni par regi szamot akit erdekel. Niva asszem pont elfogyott de amikor a GAZ 69et vettem volt meg a Ladabol. El is vittem aznap egyet meg kesobb az utolsot is. Ha valakit erdekel holnap megnezem mibol van meg.
Csak egy kérdés... A Volga M-21-es a valóságban is ilyen böszme, mint kicsiben? A többi példányhoz képest (Lada, Waresz) marha nagy, és az M-24-es mellett is nagyobbnak tűnik. Még mindig nem vagyok kibékülve vele (vagy csak a színe miatt nem adja vissza az eredeti szépségét?)... De az M24-es: le a kalappal!!
Általában az autókról esik szó, de mi van a kiadvánnyal, amit az autók mellé adnak? Én meg vagyok vele elégedve, de általában van egy-két szarvas hiba bennük. Pl. a Trabantosban a végsebesség, ill. a gyorsulási adatok. Ha még csak a szövegben lennének elírások, az ok, de az ilyen "fontosabb" paramétereknél...
Van egy felesleges bontatlan dobozos hibátlan Trabant modellem! Szívesen elcserélném: 1500-as Ladára vagy Volgára vagy Lada Nivára, mert ezekről lemaradtam. Én Budapesti vagyok. Akit érdekelne a csere az írjon az e-mail címemre: power200@freemail.hu
Igen ezt én is hallattam, hogy 130 db-os a típus választék, de nálunk 50-et terveznek. Vajon mivel számolnak hogy sikeres legyen ez a tervezett sorozat? Egyáltalán van még valahol (LADA, WARNYÚ) mert én úgy tudom, hogy már mind elkelt az újságosoknál..
Üdv mindenkinek! Már régóta olvasom a fórumot és én is elkezdtem gyűjteni. Majdnem minden hozzászólásnál lehet olvasni, hogy "az orosz oldalon..." csak annyit kérnék ha valaki tudja, hogy mi az orosz oldal neve írja le! Előre is köszönöm!
Mivel még egyik országban sem zárult le a sorozat, sehol sincs végleges lista. A lengyelek épp most nyúltak át az oroszokhoz a Pobedával. Később benézhet akár a Csajka is. Az oroszokat láthatóan csak a sajátok érdeklik, de a lengyelek nyitottabbak.
Amikor én rákérdeztem a kiadónál, hogy olyan autók is várhatóak-e, amik csak az orosz sorozatban jelentek meg, az alábbi választ kaptam:
"Az első számban található kérdőív alapján a leginkább érdekes modellek kerülnek majd a magyar sorozatba."
Igen ám, de az csak a lengyel sorozat autóit tartalmazza, a csak az oroszoknál megjelent autókből (Latvia, Csajka, + egy-két Lada/Moszkvics típus) semmit.
Viszont egy másik Retroautós fórumon olvastam, hogy az egyik fórumozó az alábbi választ kapta a kiadótól:
"... minden az érdeklődésen múlik, de van egy már előre kész listájuk amit nem sorolhat fel, de megnyugtatott hogy ha sikeres lesz a sorozat akkor bővítik, egyébként 130 db-os a modell-lista!"