Hát 1 volga m21re gondoltam amit nekem majd most küldenek ki mégegyszer mert az 1sőnek a lámpája kiesik,Azt monták hogy küldik de még nem érkezett meg.
szóval a gaz-ból nekem a hibás rendelés kavarodása miatt lett nekem még egy darab. az ára 1800pénz plusz a posta, de csere is érekel. mit tudsz ajánlani?
Van egy felesleges, bontatlan dobozos, hibátlan állapotú Trabant modellem! Szívesen elcserélném: 1500-as Ladára vagy Volga M-21-re vagy Lada Nivára, mert ezekről lemaradtam. De úgy is jó lenne nekem, ha egy későbbi modellt pl: Pobeda, vagy FSO Polonez-t adnék a fent említett 3 modell valamelyikéért. Én Budapesti vagyok. Akit érdekelne a csere az írjon az e-mail címemre: power200@freemail.hu
XI. Kelenföld Városközponti újságos bódéban is vannak régebbi számok. Az alábbi linken árusító pofa meg olyan lehet, mint azok, akik a vaterán bonyolítják életük nagy bizniszét, amikor a 690 Ft-os Ladát 3000-ért hirdetik. A vicc, hogy mindig van, aki meg is veszi.
Gyonyoru a Volga! Ebbol is 2-t vettem ez az aktualis kedvenc :) Zaporozsechez kepest egy tank :D
22ker-ben van egy kisbolt (Gador u Arato u sarok) ahol meg kapni par regi szamot akit erdekel. Niva asszem pont elfogyott de amikor a GAZ 69et vettem volt meg a Ladabol. El is vittem aznap egyet meg kesobb az utolsot is. Ha valakit erdekel holnap megnezem mibol van meg.
Csak egy kérdés... A Volga M-21-es a valóságban is ilyen böszme, mint kicsiben? A többi példányhoz képest (Lada, Waresz) marha nagy, és az M-24-es mellett is nagyobbnak tűnik. Még mindig nem vagyok kibékülve vele (vagy csak a színe miatt nem adja vissza az eredeti szépségét?)... De az M24-es: le a kalappal!!
Általában az autókról esik szó, de mi van a kiadvánnyal, amit az autók mellé adnak? Én meg vagyok vele elégedve, de általában van egy-két szarvas hiba bennük. Pl. a Trabantosban a végsebesség, ill. a gyorsulási adatok. Ha még csak a szövegben lennének elírások, az ok, de az ilyen "fontosabb" paramétereknél...
Van egy felesleges bontatlan dobozos hibátlan Trabant modellem! Szívesen elcserélném: 1500-as Ladára vagy Volgára vagy Lada Nivára, mert ezekről lemaradtam. Én Budapesti vagyok. Akit érdekelne a csere az írjon az e-mail címemre: power200@freemail.hu