Nekem ez a rendszáma Č-PS-216. Szokatlanak tűnhet a színe, de létezett anno" ilyen. Ahogy nézem oldalról, nekem nagyon hozza az igazit, de a másikat majd feketére festem, ha egy kicsit viseletes lesz. Amíg ki nem fut a sorozat addig egy teljes arzenál csomagban marad, és csak akkor bontom ki, ha tényleges helyet találok nekik, csak a második példányokat fogom kibontani, már amelyikből veszek. De most hajtok egy M21-re, mert abból is kell még egy, nekem bejön!!
hello nekem is sikerult megszerezni máma a Pobjedát meg szeresztem két ús Skodát is 1000MB-t meg régi Octaviát elég szuperek a Skodák a Pobjedán van egy pár javítanivaló de elmegy az árához képest
Én is megvettem, de szerintem ez sem rosszabb mint a többi, már mint, ha a hibákra, aránytalanságra gondolok. Én ebből kettőt vettem, mert az egyik fekete lesz"majd"egyszer!!
Reggel Shell kút, szentendrei út déli oldalnál megvettem a gyűjtemény újabb darabját.
GAZ M20 Pobeda.
Nem túl jól sikerült darab szerintem. Már eleve a színe, margarin-tojáshéj-fehér, az ablaktörlőket javítani kell. Lámpák megint a csúnya verzió, és szerintem, nézegetve az eredeti fotókat, az eleje keskenyebb mint az igazinak, arányait tekintve.
Természetesen sorjás, de ezt is könnyen lehet javítani.
Kedves Olvasók, lenne egy kérdésem. Még egyik darabot sem bontottam ki. Az lenne a kérdésem, hogy fogjátok a kocsikat úgy megőrizni, hogy szépen bemutathatóak legyenek, de kevésbé porozódjanak.
Már gondolkodtam diorámán, de minden egyes kocsira diorámát készíteni költséges.
Lada,Wartburg turist,Volga m 21,Gaz 69,Zaz 968,Niva,Trabant,Volga M 24.
Tehát az összes eddig megjelent!
Válogatott darabok,nem felmaradt.Sajnos anyagi okokból nem tudom tovább gyűjteni őket...így meg nem látom értelmét h hiányos legyen a kollekció...:(
A maketteket kibontottam, esetleges helyreigazításokat megcsináltam(pl ferde lámpák,sorja stb...)
Nem nyerészkedek rajta,a bolti árán adom oda.
Természetesen az ujságokkal együtt!
Előny h nem kell válogatni,mindegyik szép állapotú!
Ha vki elviszi mindet egybe annak ajándékba adok hozzá ugyanezen méretarányból orosz megmaradt maketteket(Uaz 469B,Uaz dobozos 452,Moszkvics 412,Uaz utánfutó)!!!!!
Ilyen nekem is volt, még a 80-as évek elején vettem 47forint volt, és volt még Moszkvics 412-es, szintén de kombiba, 407 Moszkvics, egy Izs, és egy zárt(postás) Moszkvics, ezek mind 47 pénzbe kerültek, és volt egy Volga kombi ez 61 forint volt anno"! De ezekből már semmi nem maradt nekem. De azért ezek a mostani szoci autók sokkal kidolgozottabbak...
Hát 1 volga m21re gondoltam amit nekem majd most küldenek ki mégegyszer mert az 1sőnek a lámpája kiesik,Azt monták hogy küldik de még nem érkezett meg.
szóval a gaz-ból nekem a hibás rendelés kavarodása miatt lett nekem még egy darab. az ára 1800pénz plusz a posta, de csere is érekel. mit tudsz ajánlani?
Van egy felesleges, bontatlan dobozos, hibátlan állapotú Trabant modellem! Szívesen elcserélném: 1500-as Ladára vagy Volga M-21-re vagy Lada Nivára, mert ezekről lemaradtam. De úgy is jó lenne nekem, ha egy későbbi modellt pl: Pobeda, vagy FSO Polonez-t adnék a fent említett 3 modell valamelyikéért. Én Budapesti vagyok. Akit érdekelne a csere az írjon az e-mail címemre: power200@freemail.hu