Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Helló! A 3-alkú tömités felöli rész a nyomó oldala. Mutasd meg a 8-as alakú alkatrészt! Annak a külső oldalán van a tömités ez mutatja melyik a nyomó oldal. Ha már szét szedted ellenőrizd a házban benne lévő másik 8-as alkatrészen lévő tömitést is. A szerelési sorrendre vigyázz necseréld vagy forgasd össze az alkatrészeket.
Ugylátom még nem sikerült szerezned ekét. Megvettem a kistrakit de sajnos nekem elég kicsi nem igazán férek el rajta. Van egy ismerősöm akinek van egy trabi motoros gépe megkérdezem érdekli e az eke. Ha igen akkor odadom nekeked és így mindenki jól jár.
Szia/Sziasztok Nah tegnap szétkaptam de nem tiztáztuk mit nézzek ha szétszedem.
A mellékelt képen látszik hogy alul abba a réz szinűben van két bevágás a bemenet vagy kimenet fele.Ugyan ilyen bevágás van azon a réz szinű alkatrészen is amit a fogaskerekek fülül vettem ki,csak az ugye behejezve a másik ki vagy bemenet felé mutat. Tehát a kérdés melyik a ki és melyik a bemenet?Elnézést hogy a tudatlanságommal zsibasztalak téged és a többieket.Köszönöm a segítséget.
üdv mindenkinek! olyan kérésem lenne hogy esetleg valakinek volna-e olyan lánckereke ami 1/2 col, és 29-30 fogas. vagy esetleg hogy min szokott ilyen lánckerék lenni? a középsö furatja nem lényeges van eszterám és vagy kiveszek vagy be perselyezem. előre is köszönöm mindenkinek.
Sanyika088!Ha tudok segiteni, akkor szerintem az a legegyszerübb ha oldalsó nyilásba öntesz olajat (B-A jelölés),a másik felöl befogod a nyilást, lassan megforgatod balra és megnézed hogy nyeli az olajat vagy kilöki.Ha nyeli akkor szivó oldal, ha kilöki akkor nyomó oldal.Szeritem ha szemböl nézzük a hajtás felöl akkor jobbról-balra dolgozik.Tehát baloldalt a szivó,jobbról nyomóág.A képen is jól látszik a csatlakozás helye a szivóágnak.Igazat mond a szerelő kolléga.Talán tudtam segiteni.
szia patyesz83 egy olyan kérdésem lenne hogy nem tudsz véletlenül a környéken 16 traktorgumit vagy esetleg a szekeresel ha beszélsz álitolag ő vett nemrég úgy halottam ha rákérdeznél hogy hol vett és menyibe fájt neki mert én a környéken nem találok sehol
Szét fogok nektek szedni egy ilyen szivattyut ha a gyerek lefimezi, nem tudom milyen idő lesz holnap meglátom mit tehetek értetek, nem bonyolult szerkezet.