Ezt a Wartburgot több tucat erdeti Wartburg sérülései és kopásai tanulmányozása után készítettem, tehát minen egyes elhasználódási nyom fellelhető a való életben is. :) Na meg ugye nekem is hasonló (csak szebb) Wartburgom van, szóval tapasztaltam egyet s mást :D
A Zaporozsec megrendelésre készült és azért ilyen a színe, rendszáma és a felszereltsége. Az eredetijén ilyen volt minden.
Ja ha megnézed a hozzászólásaimat, melyeket az autómodell című topikba írtam, ott van több kép és hosszas leírás is a kis modellekről.
Szia! Melyikről? A Wartburgról, a Zaporozsecről, vagy a Ladáról (ami itt nem szerepelt)? Amúgy a te Wartburgjaid is csodaszépek, cserébe én róluk kérnék nagy képet az ímélcímemre. :D Jó lenne háttérnek. :) A púpos nagy kedvencem lett ugyanis, olyan szépre sikerült.
Nagyon tetszik a szakadt Wartburg! Még annyi volt ezekkel az agyonhasznált kombi Wareszokkal régen, hogy a C oszlopnál a csomagtartó hátrafelé megroggyant, ha sokat fuvaroztak vele. Bár ezt elég nehéz lenne kivitelezni a modellen. Nagyon tetszik az olajkifolyás is a tanknyílás alatt! :o) A Záporra látom került visszapillantó meg antenna is. Amúgy a Zápor kis kerek krómozott visszapillantója a csomagtartó tető közepe táján volt a sárvédő elem tetejére fogatva.
Nekem vitrinben tök mindegy a strapabírósága, ha egy minichamps-ot leejtek az is atomjaira hullik a szovjetekről nem is beszélve. Ár-érték arányban ez a legjobb ráadásul más nem kínál ilyen sok keleti modellt.
A jobb szélso Dacia az a Lengyel sorozatbol valo ugyan ollyan lesz itt is 2hét mulva ez is csupa piros lámpás volt csak kifestettem és mindjárt jobban néz ki az egész autó. A másik modell az nem is Dacia hanem Renault 12 és francia gyártmány tokélletes kidolgozásu lényegében nem is kulombozik a régebbi Dácia 1300as tol. a kis Oltcit az is Francia Citroen AXEL abbol csinálták az Oltcitot ott is minden ugyan az mind az Oltcit. Ezek nemhiszem hogy lesznek a retrosorozatba. Már ezek régebbi kiadások és komolyan ugy ahogy irtad csak limitált kiadvány. Azért szereztem oket mert passzolnak a Retroautók sorozatba. Ék kizárolag a volt Szoci autokat gyujtom.
Ahááá na még ez volt a másik dolog amire nagyon kiváncsi voltam hogy a régebbi Dacia-t ami a Renault-val is azonos hogy kihozzák e ugy látom szerencsére igen:):)
Amugy nekem is van egy olyanom mint a régebbi Dacia csak nekem arany szinű kisebb méretben egy Guisval gyártmány:):)
A Citroen se kutya:):)
Norro:Milyen árban szerezted őket?Ilyen 6-8ezer Ft környékén?Az szerintem sok értük.Mindenkinél van egy határ hogy mennyi az adott max összeg amennyit képes kiadni egy autoért.Mondjuk nekem idáig egy SIKU régi Taxi volt a legdrágább darabom 4500Ft körüli összegért de meg is érte.Nem azt mondom hogy ezek nem és bár nagyobbacska méretűek ilyen 6-8ezer ft vagy még több szerintem már rablás ilyen automasinákért akármennyire is ritka.A gyártok pont ezt használják ki hogy egyszerűbb kihozni egy adott kocsit pl limitált 10-20-100 darabban mint sorozatgyártásban mert mig ott darabjáért kérne el - jelen esetben mondjuk Retróautos 2000Ft-ot - addig itt a négyszeresét kérik el mondván limitált.Aztán meg később - mivel ugye akkor már megvan az auto kasznitjának formája - később meg kihozzák és akkor ugymond az aki akkor sokért megvette cseszheti mivel később ugyis kijön sorozatgyártásban......A valodi autoséletben is ez van.Előrukkolnak valami j spéci modellel és azt mondják rá limitált.Majd pedig később beinditják a sorozatgyártását ha jol fogy.
Mindenesetre persze nagyon irigylésre mélto modellek.Kiváncsi vagyok a jobb szélső Dacia is ilyen lesz e majd ha érkezik vagy pedig csupa piros lámpás mint általában a Retróautos járgányok hogy semmi törekedés az index és tolato lámpákra......
Meg vannak a forrásaim nem egyszeru de be lehet szerezni ilyen kulollegességeket is - igaz hogy megvan az áruk is de viszont nagyon kevés van beloluk és tokélletesen beleillenek a Retroautók sorozatba. Ha valakit érdekelnének ilyesmi kulollegességek irjon nekem megprobálhatok szerezni.