Ha tud valaki eladó Trabantot /retróautósat természetesen) arra vevő lennék! Keresek Barkas (igazi Barkas) alvázról képet vagy rajzot, ha van valakinek, az küldje el nekem legyenszíves!
Én is nagyon vártam a küldemény, meg is kaptam az elmaradt 2. számot. Nagy nehezen összeraktam a vitrint és háááát elég gyenge. Szebben mutatnak a modellek egy sima polcra kirakva. De jobbat nem is vártam.:D
Ma megjött a postán a küldemény. Kiváncsi leszek milyen az a vitrin. Majd talán holnap összerakom. Amúgy elég súlyosnak tűnik a doboza. Az egész postai küldemény meg kb kétszer akkora dobozban jött, mint a vitrin doboza és a két újság együttvéve... :o)
Általában nem kapni sehol, néha van kereskedelembe. De a gyártótól beszerezhető. cím:1135 Bp. Országbíró u 65. Cégnevet nem írhatok mert az reklám lenne.
Az én magán véleményem, hogy soha nem használok pillanat ragasztót semmilyen modell, vagy maketthoz! Én csak is a piros Technokol Rapid-ra, esküszöm, és mindig ezt hasznélom legalább 25 éve. Esetleg még az "UHU" jöhet szóba!!
Lehet, hogy tudok szerezni 1-1 ilyen 1:43-as modellt:
Lancia delta integrale
Lancia fulvia hf
Renault 5 Turbo
MG Metro 6R4
Itt egy kép is milyenek! Ha valakit érdekel, 3500Ft-os áron, az jelezze e-mailen: szabo_krisz@ citromail.hu és majd megpróbálok utánnajárni, hogy eladók-e még.
Ferdén álló vagy letörött visszapillantókat mivel érdemes visszarakni? Sima pillanatragasztóval? Nagy szerencsém volt, a Volga M21-ről leesett a viszapillantó, először azt hittem nincs is rajta eredetileg sem, aztán porszívózásnál észrevettem a szőnyegen.
Én épen a retroknak a szekrényét tervezem a falra és ami jó a reroba hogy lehet rőgziteni egy apró menetes csavaral,mert mindnél van alul lyuk.Elég durva polc lesz de az biztos hogy 100% légmentes one oxigén kilesz szivatva igy nemkel port tőrőlni és ha áteszed a polcot máshová nemozdulnak el az autok képekel ilusztrálom apolc 1 cm es plexi .Én most cd vell ilusztrálom az atta az ihletet.De ha valakit érdekel hogy hogyfog kinézni az várjón 1 2 hetet és lefényképezem félkészen ,vagyis polcosan félig őszerakva.Sokan tőrik a fejüket hogy milyen legyen hogy legyen az azoknak szól akik még nemnagyon tugyák milyet készitsen.Csak a cd álványomat megmutatom hogy miröl is beszélek ezt én készitetem 186 cm magas és merő üveg 1 hétig készült de csak a cd kiosztás miatt.
A négyajtós is tetszetős, az szerencsére tavasszal megjelenik, a kombi verzió meg remélem, hogy tervbe van véve. Már csak a családi szekér emlékére is jó lenne beszerezni egyet, esetleg mégegyet.