Itt már tett rá valaki egy nem túl konkrét utalást, mármint Mikire. Csak akkor lenne némi értelme most, ha megy András. Pechmalbek és Fabregas úgy is bőven sok konkurenciának ezen a poszton.
Én örülnék, ha továbbjutna, csak ne kerüljenek szembe egymással. Mi igaz Mikivel kapcsolatban, azt olvastam, h ide tart, de itt nem lenne már helye, de ott sincs maradása, neki folyamatos játéklehetőség kellene, el kellene menjen a bundásba, esetleg a Fradiba, mert nekik kell egy igazán jó beállós (is), habár DéDé most élete fromáját futja.
Valóban nem húznak, de két jó védekezőt adunk a válogatottba. Ligi és Sipos megállják a helyüket a BL meccseken. Nélkülük talán nem lenne a csapat veretlen idén. Pont ez lenne a fontos, hogy a Szeged ne pofozógép legyen, náluk van a válogatott gerince. Gondolom Ti is szeretnétek, ha legalábba csoportkört túlélnénk.
Mitől lehetne jobb a férfi válogatott? A Telekom Veszprémet kivéve minden nemzetközi kupában szereplő csapatunk pofozógép. S persze minket sem a Magyar játékosok húznak.
Talán túl optimista vagyok, de Momót nem félteném Gonzalezzel szemben. 6 éve volt egy BL győzelme edzőként. Azóta nem sokat virított, ráadásul a PSG-vel, legbrutálisabb kerettel mind játékosok, mind anyagiak terén.Kicsit off, de nem bánom, ha Pastornál jobb edzőjük lesz, féltem a férfi válogatottat, Szitáék teljesen leszállóban. És a hócipőm tele van már mind a férfi, mind a női válogatott terített betlijeivel. On
Na nem mintha a wikipedia hiteles forrás lenne,de elég pontosan hozza a szeged jövő évi keretét (Gonzalez,Kristopans,Sole mint érkezők) Ránéztem a mi wikinkre is,a már bejelentetteken kívul egyedul Kosorotov,remélem még klasszissal bővül a lista…
Ha lesz is ott kiárusítás max a kölcsönadott játékosaikból engednek majd el egyet-egyet. De meggyőződésem, hogy nem lesz ott gond, hamarosan bejelentenek majd egy új, még nagyobb támogatót, ahogy szokták.
Kielcébe úgy néz ki fel ütötte a fejét a szokásos problémák..Most lehet majd a zavarosba halászni talán .Mindenesetre ott kell lenni időben .Egyébként szerintem ez egy valamiféle taktika Servaas részéről mert minden évben ütik a vész harangokat aztán rombantanak egy akkorát ,hogy fél Európa tátott szájjal nézi őket.
Meg ugye 23 nyarától ki lesz Landin helyettese ?Nem hiszem ,hogy a Mrikvával indulna el csak a jövő évi szezonnak.Egyébként Buric-al jól járnak a zebrások .