persze ez megoldható, csak beszéljétek le Mátéval és a szülőkkel a dolgot, jelezzetek nekem, hogy minden OK és már hozom is ha elég gyorsak vagytok, akkor már holnap megcsinálhatjuk a bulit
A multkori edzésen amin voltam ugye eléggé megsérült a nyakam és kissé nem éreztem a karom, emiatt kissé "megilyedtem" , és nem szeretném ezt az érzést újból átélni !!! (És lebénulni se)
Szóval tesóm már beszélt a nyakvédővel kapcsolatban Mátéval , de még nem rendelte meg tesóm mert még pízt nem adtunk neked oda . Nagyon nagy kérés lenne hogy csak akkor ha csak a következő edzésre ha tudod hozni és akkor fizetnénk ki ???
Ha minden, igaz Andor befizette a rám eső restanciát. Viszont két haverom is szeretne még jönni. Ha lesz még hely, este felhívom a telefonszámot, és fizetek!
Gergő! Szólj a tesódnak, hogy még 2 darab nyakvédő van Mátééknál. Elvileg és gyakorlatilag is jó a vállvédőjéhez. Mielőbb döntsetek kell-e, foglaljátok le és viszem.
Pontosan erre gondoltam én is! Ellenfelek vagyunk, nem ellenségek. Szerencsére eddig a csapatok közötti kapcsolatok jók és mindenki ennek megtartására törekszik.
Valóban érthető az h nem tudtuk eldönteni kinek is szurkoljunk hisz mégis csak 1 bajnokságban szereplünk. De mint említettem a lelátón senkit nem érdekelt h mind a 2 csapat az "ellenfelünk" lesz mert a játék remek volt. Ezért is utaztunk fel Pestre. A pályán küzdünk 1más ellen mert mindenki győzni akar, viszont a pályán kívül 1ütt sörözünk mert a játék az ami összekapcsol minket.
Örülök, hogy hasonló képpen látjuk a dolgokat! Fontos momentum volt nálam ezen sport megszeretésében, hogy az NFL közvetítésekben a két csapat szurkolói teljesen elvegyülve voltak a lelátón, nem voltak kerítések, kordonok közöttük, mert nem volt rá szükség. Mindenki szurkolt a saját kedvencének, lóbálta a saját házilag készített transzparensét és élvezték a játékot. Valahogy így kellene ezt csinálni mindenhol. Az hogy nem tudtátok eldönteni, hogy kinek szurkoljatok teljesen rendben van. Remélem a jó meccsért szurkoltatok és élveztétek a küzdelmet, mert mi nagyon! Sokat hibáztunk ugyan amit jól mutat, hogy több mint 450 yardot haladt előre az offense és csak 3 TD lett belőle. Ezekből tanulni fogunk, kijavítjuk a hibákat és komolyan készülünk a további összecsapásokra.
Gratula heretic!!! Örülök h nem csak mi látjuk úgy h eljött annak az ideje, h a szurkolók akár 1más mellett is önfeledten szurkoljanak a kedvenc csapatuknak és kitörő örömmel fogadják 1-1 csodálatos megmozdulását az ellenfélnek. Nincs szükség ebben a sportágban kerítésekre és szektorokra! Kint voltunk tegnap a meccseteken és előtte azon tanakodtunk h kinek is kellene h szurkoljon a Soldiers! Elkezdődött a remek összecsapás és mindenki aki a lelátón volt felhördül és tapsolt a szép akciók és blokkolások láttán. Azt hiszem h tényleg nem kellene elfajulnia ennek. Így tökéletes és így xép a focsi! Gratulálunk a győzelmetekhez!
Kérlek az ilyen hangvételű hozzászólásoktól tartózkodj, mert azoknak ártasz vele akiknek szurkolsz! Szerintem a sportágban nem szeretné senki, hogy megjelenjen az a hangnem ami a hagyományos futballban már rég jelen van.
Kedves Katonák!
Szombaton várunk benneteket, remélem összehozunk egy színvolanas meccset! Mi azon leszünk!
Uff Csak h benne legyen a fórumban is és tudják az illetékesek! Debreceni szurkolói buszjárat: Szabó nővérek 1-1 Toka 2 Össz:4 db helyet írjanak fel az illetékesek