Bocsánat, h megint Eldaaran rugózok...tényleg drukkolok neki és nagyon kéne még egy ember atlovoben, de azért az elkepeszto, h egy ilyen gálameccsen nincs egy normális lövése, sőt helyzete sem. Teljes alibi
Azért a jövő évi keret már beérhet a következő szezonra,sztem simán bl esélyes,Gottfriddsonnal még inkább az lenne. A kulcs sztem továbbra is a kapu,hogy Rodri és Cupi maradjanak.
Itt azt írták, hogy 3 klub is bejelentkezett, hogy kivásárolná.
Persze semmi konkrétat nem hallottam, hogy a Veszprém köztük lenne, én csak amellett érveltem, hogy szerintem ő jó megoldás lenne. Hogy asztalon van-e, és, hogy mennyi realitása van ezzel együtt, azt nem tudom...
Gottfridson mozdítható? Sztem Ő álom kategória, 30 éves, most van élete nagy lehetősége előtt, kérdés, h címeket akar nyerni ésvagy sok pénzt keresni, nem megbántva magunkat nálunk ez utóbbi a biztosabb.
Gottfriddsonnak 25 ig van szerződése,szerintem kizárt,higy jövőre jöjjön,ki kellene vásárolni,illetve még pletyka szinten sem hallottam,hogy érdeklődnénk iránta,barcat hallani és persze a kielcét
Őszintén szólva szerintem Gottfridsson lenne a legjobb opció akivel Laugét és Nenadicot pótolni lehetne. Mindketten kiemelkedő játékosai a mai kézilabdának, míg akiket felsoroltál (szerintem) egyelőre csak tehetséges fiatalok, akikben ugyan van lehetőség, de még nem egy bl-t nyerni akaró csapat húzójátkosaként. Én pl. Simon Pytlicket is szívesen látnám... egyszer. Ellenben Gottfridsson jó korban lévő, top játékos. Szóval én remélem, hogy ő lesz. :) Az említetteket csak Ligetvári vagy Casado helyére tudnám elképzelni, de ez nem hiszem, hogy opció.
Még annyit jegyeznék meg, hogy szerintem egy Gottfridson, Mahé és El-Deraa hármas bármilyen meccsre elég lenne. A rövid oldalról lehet akár kettőt is cserélni, amikor nem, arra pedig El-Deraa kiváló kettesvédő. Hármasvédőt támadásban, átlövőként a pályán tartani, ma már szerintem luxus és épp ezért a top csapatoknál ritka is. Persze egy teljes szezonra nem lennének elegek hárman, de rajtuk kívül még ott van/lesz Casado és Ligetvári. Ennyi játékos szerintem pont elég is lenne, különben megint lehet sakkozni, hogy kinek nem jut elég idő, meg ki maradjon ki.
Jó játékos Nenadic, de ő a legjobb szezonjaiban (tavalyi, 2019-es) balátlövő volt és nem irányító. Ha így nézzük nálam abszolút nem pótolhatatlan. Védekezni nem tud kettesben vagy hármasban.
Ha Kosorotov jön, benne van még fejlődési lehetőség, mind védekezésben, mind támadásban. Remélhetőleg Ilic támogatásával, tud még szintet lépni a játéka.
Kiváncsi leszek kit hoznak mellé még esetleg. Egy támadásban - védekezésben is használható játékos kellene (pl. Köster,Horiha, Cavalcanti,...)
Gottfridsson helyett meg Juri Knorrt nézném szívesen a csapatban.Fiatalabb és le is jár a szerződése a közeljövőben.
Kapusposzton is lehet sikerült rábeszélni Corralest a maradásra, mert Kielben már Buricot és Appelgrent pletykálják.
Tavaly novemberben volt a jövő évi keretről sajtótájékoztató, remélem idén is így lesz.
Prandi 2026-ig Psg,pedig azt hittem ő is a potenciális jelöltek között van,én örültem volna neki. nagyon kíváncsi vagyok ki fog jönni ballökőbe,sem Kulesh,sem Kosorotov nem topnszint,védekezni meg egyik sem tud,kívámcsi vagyok ki lesz a befutó…
Ha optimista szeretnék lenni, akkor azt mondom, Petarral azért nem hosszabbítottak, mert sikerült megoldani a pótlását legalább azonos képességű játékossal.
Valaki írta, hogy megvan a terv a minőségi pótlásukra. Ha a megoldás Kosorotov és Kulesh lesz az lövőerőben okés, de a védekezés erősen kérdésessé válik, bár egyre gykrabban van olyan érzésem, hogy a legtöbben több gólt szeretnének szerezni az ellenfélnél és nem kevesebbet kapni.
Amúgy annak idején kicsit soknak tartottam a berliniek által szabott 1 millió eurós nyári kivásárlási árat, ami ugye télre megfeleződött, de szerintem Nenadic leigazolása abszolut jó döntés volt.
Vele meglehetett volna a hőn áhított bl győzelem, de a Kielce elleni elképesztő elődöntős játéka után a döntőben már halványabb volt, illetve azt mondanám, hogy ott kellett volna a társaknak is hozzátenni.
Kielce és Szkopje, 2 döntő, ahol minden a VP győzelmét igérte.
Na, hátha valamikor, csak hát Laugékat, Nenadicsokat nem minden bokorban találni.
Persze igaz és a mi példánk is mutatja, hogy esélytelenebbek is befuthatnak.
Én 192 cm-t láttam, de mindegy is. Pepéékkel, de ő 98-as. Strannig? Most kezdi újból felépíteni magát, perpill. Szitánál jobb, kíváncsi leszek, milyen mély nyomott hagyott benne a Mester.
Sajnos Pepének vmit ki kell találni. És Fazekas Gergő, vele mi lesz, elvileg mennyi időre ment volna Plockba? Nála csúszik minden 1 évvel, ha egyáltalán működni fog az a váll, szegénykém!
Biztos láttuk már ezt a srácot, de bennem nem ragadt meg a produkciója ... 24 éves, 188 cm, viszonylag gólerős. De melyik Magyarral lehetne összehasonlítani? Nagy Bencével, Szitával esetleg?
Az igazi elvakultakon kívül nem sokan ismerhetik. A kérdés, h tényleg jobb mint vmelyik magyar? Oké, norvég válogatott, azt biztos nem érdemtelenül osztogatják, de biztos, hogy nem felső, de talán még nem is középső polcos.
Egyetértek,Laugét és Nemadicot pótolni (ráadásul egyszerre),úgy,hogy a posztjukon hozott nívó megmaradjon,esetleg erősödjön csak világklasszissal lehet. Eldeera,Kulesh(?),Khosorotov(?),Cassado nem azok… Mahé egyedül kevés irányítóba,ballövőnk meg konkrétan nincs.
Csak akkor értem meg Pepa nem hosszabbítását,ha hozunk a helyére jobbat fiatalabbat,ha csak a fenti nevek lesznek jövőre ezeken a posztokon akkor viszont szerintem hiba volt…
Alá kell írni Petar 36 éves már és túl sok már nem lenne benne elöbb vagy utóbb eljött volna ez a döntés.Viszont!Szerintem még mindig jobb lenne jövőre egy Cassadonál és egy Elderánál is.Ha jövőre nem is de Mahe mellé (ha marad )kelleni fog egy klasszis középre egy Cidric egy Godfridson szintű játékos.Mert karcsúak leszünk középen!Ugyanez bal lövőven remélem Laciék azért első számú lövőnek nem Kosorotovot nézték ki ,nem le nézve a képességeit de oda több fog kelleni Lauge helyetesitésére.