Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
igen, a háborús kommunikáció elég sokmindent megvilágít ...
ha egy ME-nek már az adventi koszorú megvásárlása is advent-hadművelet, ott már el lehet gombolkodni mélyebb dolgokon is.
az emberek felületesek, elengednek a fülük mellett jelentőségteljes dolgokat, és úgy vélik én vok szőrszálhasogató, amikor ilyesmikben megakadok, dehát látni ugye, hogy mi hogyan történik ...
nyelvében él a nemzet ...
vki monta, már nem tom ki ... lehet Mengyelejev ... vagy a három nővér ... Márkus, Haumann, Körmendi ...
a "mi várható tehát?" kérdésre az idősgndzsi csopiban:
élve rohadó emberek az út szélén, cseléd- és csicskatartás, ahol a szolgálók egymást könyöklik oldalba egy-egy tányér levesért, és lesz, aki nem kér bele húst ... magukra mardt idős emberek cucarongy-gyűjteményeket halmoznak fel a zombiapokalipszisben ... ban ... a bántalmazó dinamikák teljes pompájukban ragyognak majd, mindenki üti szó szerint, és jelképesen is a nála anyagilag, fizikailag, szellemiekben gyengébb embereket, akiket végül kösszpontilag is dehumanizálnak, míg végül talán megkegyelmeznek nekik intézményesített haláltáborokban ...
az ideiglenesen szerencsésebbek buzgón imádkoznak a templomaikban, hogy ne ők legyenek a következők, illetve énvédelmi technikaként eltagadják a saját agyuk előtt azt, amit a saját szemükkel látnak. mivel senki nem érdemel(het) ilyen sorsot, meggyőződésükké teszik, hogy VELÜKEZNEM!, ők, maguk nem érdemlik, és áldozathibáztatássá fajul az ügy, ami megkönnyíti a kösszponti hatalomnak a dehumanizálást, és amíg csak él a vezér, mindig lesz kit gyűlölni, ezért folyvást újraválasztják, mer' ezek amúgy izgalmas, és kellemes időtöltések ...
meggyőződésem, h vmi dilettáns ikea-konyhabútort szerel, és képtelen volt bemérni előre a lukakat, és ahogy halad-ront-javít az összeszerelésben, akkor(!!) fúr egy-egy hosszabbat, rövidebbet, erősebbet-gyöngédebbet ... sztem már szita az egész fal, mert 12.00-tól csinálja ...
nem tudom, hogy hogy lehet, h még nem rúgták rá az ajtót, amikor már nekem is schokk, amit művel, pedig én fúrás-ügyben igazán béketűrő vagyok ...
nem baj, te legalább tudod, h mi az a Kamo, ami idejött nekem, és mindég akarja, h nekem legyen. De mivel nem mutatkozott be nekem, így azt hiszem, h valamilyen afrikai meleg szélvihar ... el-Kamo ...
ha a fizuemelést sem, akkor meg kár lenne a beruházásér' ...
de el van téve nekem a RAM-omba, csak feszkó alatt kell maraggyak, mer' ugye anélkül elveszik ...
szóval meg van jegyezve valameddig, és ha modi (aki titokban vogon ... vagy nem ... ) nem töröli a topicot, és a port.hu sem zúzza szíjjel, akkor tunni fogom, mitet kell csinálni, ha megvakulok ... vagy viszketni kezdek novemberben ... :)